Η αθλητική σας ενημέρωση....
Γκοριτσα v Πανιωνιος 1-3 Στο 25'
Eίναι στο δελτίο 3/4 η επιλογή Ναι με την απόδοση 2.15, εμ δεν ποντάρουμε στην τύχη
Απο Κυριακη θα τα ξαναπουμε ...Μεχρι τοτε... και για οσους δεν βαριουνται
Εγώ μικρουλίτσα μου δε γίνεται να βαρεθώ, γιατί βαρέθηκα να είμαι απένταρος, έστω με το τζόγο εξασφαλίζω τα προς το ζην βασικά κι ο,τι περισσεύει πάει σε μπόμπες....
Ετοίμασα λοιπόν 10 τελικά σκορ ζητώντας τα 4 να περάσουν (τουλάχιστον). Αν κάτσει το κέρδος θα ξεκινάει από ένα χιλιάρικο γύρω έως και 15.......
Ειδάλλως ποντάραμε από τα χθεσινά που βγάλαμε......
Μεγάλη μας σκασίλα!
Αν κι είσαι χαζούλι και δε θέλω να σου κουράζω το πονηρό σου μυαλουδάκι με υπολογισμούς μη νομίζεις ότι τα δελτία είναι αυτά μόνο......
Οι άνθρωποι που ασχολούνται με υπολογισμούς και τα συναφή έχουν μια ιδιάζουσα λόξα και σε αυτή την κατηγορία είμαι κι εγώ. Μόλις ετοιμάσω το δελτίο το ρίχνω με το ελάχιστο δυνατό κόστος και μετά το ξαναρίχνω με πολλαπλασιαστή (επαναλαμβάνω υπολογισμούς και χρονικές στιγμές) δηλαδή εκεί που βλέπεις 85 λεπτά έριξα και ένα δεύτερο συνολικού κόστους 5Ε το οποίο έδωσε ένα δεκάρικο περίπου.....
Κοίταξε όμως πόσο κοντά έπεσα 4 στα 5 το πρώτο δελτίο και 3 στα 4 το δεύτερο, αν περνούσαν ατόφια έβγαζα γύρω στα 3 κατοστάρικα. Με τρία τέτοια δελτία το μήνα κερδισμένα καλύπτομαι άνετα και δε χρειάζεται να πονοκεφαλιάζω για το αύριο αν πεινάσω.
Η ουσία είναι ότι πάμε καλά, έχω να ποντάρω άφοβα τάληρα είτε δεκάρικα σε καθημερινή βάση κι ανάλογα με την ημέρα ρίχνουμε κανένα 2γκο είτε παραπάνω σε τελικά σκορ που δίνουν χιλιάδες.......
Τώρα δε θέλω να σε τρομάξω, αλλά αν κάτσει κανένα τρελλό δελτίο με χιλιάδες, μήπως φοβάσαι ότι ενδέχεται να απαγάγω και να σε φυλακίσω καμμιά εβδομάδα στην αγκαλιά μου;
Όχι βρε μικρούλι είμαι καλό παιδάκι!
Λίγο παλαβό, αλλά τι να κάνουμε!
Φιλάκια και να προσέχεις, εγώ πάω για ξεκούραση, αρκετά για σήμερα!