Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Δεν θα το ελεγα ... Απλα , τα πραγματα με το ονομα τους (χωρις παρεξηγησεις και πολλα μπλα μπλα )χυλόπιτα
Καλησπερα
Δεν θα το ελεγα ... Απλα , τα πραγματα με το ονομα τους (χωρις παρεξηγησεις και πολλα μπλα μπλα )χυλόπιτα
Κατσε , γιατι πριν λιγο μπηκα και δεν εχω κανει προσεκτικο ψαξιμο ;)Καλα ...!!!, Απορω με την υπομονη σου να γραψεις ολο αυτο το κειμενο
[/quote
Το μηνυμα μου διαβαζες στην φωτο με τοση προσηλωση?
ΜΑΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ???
Δεν θα το ελεγα ... Απλα τα πραγματα με το ονομα τους (χωρις παρεξηγησεις και πολλα μπλα μπλα )
:- :- :'(Δεν θα το ελεγα ... Απλα , τα πραγματα με το ονομα τους (χωρις παρεξηγησεις και πολλα μπλα μπλα )
Καλησπερα
Προσπαθησε να χρησιμοποιεις λιγοτερα λογια και περισσοτερες πραξεις ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΕΥΓΑΡΙ !! Ειμαι call girl και εισαι ενας <<φιλος διαδικτυακος>> και εν δυναμει ?? καποιος που θελει να με γνωρισει απο κοντα .
ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ !
Καλησπερα
Αντε παλι απ την αρχη........... :- :-οχι ρε γαμωτο.... τι εχω χασει????
νεα δεδομενα...εχουμε εξελιξεις!!!
πρεπει να ...ΞΑΝΑγραφω την ιστορια ή τουλαχιστον το sequel!
"ο κωδικας πισω απο το elenaxatzi.exe απο την πολυ ΑΙ αι αι αι αι σηκωσε κεφαλι , ανασκουμπωθηκε, ξαναγραψε μερικα νεα patches και με πρωτοποριακα γραμμενα modules και plugins για τον ιδιο του τον εαυτο, βρεθηκε να επιτιθεται εναντιον του Monachos monachos που υποτιθεται οτι για αυτον δημιουργηθηκε!"
οχι ρε γαμωτο.... τι εχω χασει????
νεα δεδομενα...εχουμε εξελιξεις!!!
πρεπει να ...ΞΑΝΑγραφω την ιστορια ή τουλαχιστον το sequel!
"ο κωδικας πισω απο το elenaxatzi.exe απο την πολυ ΑΙ σηκωσε κεφαλι , ανασκουμπωθηκε, ξαναγραψε μερικα νεα patches και με πρωτοποριακα γραμμενα modules και plugins για τον ιδιο του τον εαυτο, βρεθηκε να επιτιθεται εναντιον του Monachos monachos που υποτιθεται οτι για αυτον δημιουργηθηκε!"
Το παρεξηγήσαμε το παιδί...Προσπαθησε να χρησιμοποιεις λιγοτερα λογια και περισσοτερες πραξεις ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΕΥΓΑΡΙ !! Ειμαι call girl και εισαι ενας <<φιλος διαδικτυακος>> και εν δυναμει ?? καποιος που θελει να με γνωρισει απο κοντα .
ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ !
Καλησπερα
τυπε σημερα στον καναδα νομιμοποιηθηκε η χρηση καναβης για ψυχαγωγικους σκοπους να ξες...
τα ψυχοτροπικα οχι ακομα
Εγω πιστευω οτι μετα απο ολα αυτα , τα πραγματα θα μπουν στην θεση τους .... ΕΛΠΙΖΩΤο παρεξηγήσαμε το παιδί...
ε καλα κανει μπαμ ποιανου κλωνος ειναι
τι ώρα αν αργήσω μην φας να περιμένεις ;)Το παρεξηγήσαμε το παιδί...
Εγώ μετά απ' όλα αυτά θα διέγραφα τον λογαριασμό...Εγω πιστευω οτι μετα απο ολα αυτα , τα πραγματα θα μπουν στην θεση τους .... ΕΛΠΙΖΩ
Καλησπερα :-*
λοιπον οταν σταματησει ο αννον το κωλο χατζη θα δουμε ;) τοτε θα φρεναρει και ο αλλοςΕγω πιστευω οτι μετα απο ολα αυτα , τα πραγματα θα μπουν στην θεση τους .... ΕΛΠΙΖΩ
Καλησπερα :-*
ε καλα κανει μπαμ ποιανου κλωνος ειναι
ΤΣΟΥΡε σεις...???
Κώλο Χατζή θα δούμε...???
Ρε σεις...???
Κώλο Χατζή θα δούμε...???
Και της Περσεφόνης δεν με χαλάει...