TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
το παίζει σιγουραόμως το σάιτ το παίζεις με κλειστά μάτια...
το παίζει σιγουραόμως το σάιτ το παίζεις με κλειστά μάτια...
άστο παίχτη....Μάγκες δεν κάνω πλάκα, βρίσκομαι μόνο 3 ημέρες εις το παρον χαμαιτυπείον..
Τώρα αν το παιζω στα δάχτυλα είναι ακόμα διφορούμενο γιατί δεν εχω καταφέρει ακόμα να ποστάρω βίντεο με την πρώτη..![]()
όμως το σάιτ το παίζεις με κλειστά μάτια...
..........Μάγκες δεν κάνω πλάκα, βρίσκομαι μόνο 3 ημέρες εις το παρον χαμαιτυπείον..
Τώρα αν το παιζω στα δάχτυλα είναι ακόμα διφορούμενο γιατί δεν εχω καταφέρει ακόμα να ποστάρω βίντεο με την πρώτη..![]()
καλημέρα Έλενα δεν έχει φώτο σήμερα!!!
μόνο καφεδάκια όχι σεξ.............
......... Αγαπητέ φίλε μου Ντουσκο Μπασκεβιτς θέλεις να ποσταρω κ τις ψευτικες κριτικες ....... ???? πρώς τί όλο αύτό???? ΖΗΤΑΣ ΤΖΑΜΠΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙς ??
.........
..........
......... Αγαπητέ φίλε μου Ντουσκο Μπασκεβιτς θέλεις να ποσταρω κ τις ψευτικες κριτικες ....... ???? πρώς τί όλο αύτό???? ΖΗΤΑΣ ΤΖΑΜΠΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙς ??
.........
...........Χαχαχα αδερφέ δεν είμαι ούτε ο Ντούσκο, ούτε ο Μαλεζάνι, ούτε ο Αλέφαντος..
Δηλαδή θα πρέπει να στείλω ονοματεπώνυμο να πιστέψεις;;
Πάντώς σπάω πλάκα που με μπερδεύετε με άλλον..
αυτά που βγάζουν ροζ χρώμα...?...........
.......... ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΣΤΑΛΙΝ....... ΣΤΗΝ Δ.Υ.Κ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΩΝΑΡΙΑ.
Χαχαχα αδερφέ δεν είμαι ούτε ο Ντούσκο, ούτε ο Μαλεζάνι, ούτε ο Αλέφαντος..
Δηλαδή θα πρέπει να στείλω ονοματεπώνυμο να πιστέψεις;;
Πάντώς σπάω πλάκα που με μπερδεύετε με άλλον..
.πάλι τα ίδια άρχισες κλώνοβιτς...![]()
![]()
![]()
άστο κλώνοβιτς το έκαψες....
Αδερφε πες με όπως θες, πάντως δεν ειμαι αυτος που νομίζεις και θα το καταλάβεις σύντομα..
λιγάκι δύσκολή η ταυτοποίηση λόγου παρόχου ίντερνετ....Το μονο που θα προσθεσω στο ζητημα που προεκυψε , ειναι οτι το θεμα ταυτοποιησης του ντουσαν το εχουν αναλαβει οι διαχειριστες (οπως ειναι και το σωστο να γινει )...... και θα λαμψει η δικαιοσυνη![]()
..........Αφου πω μια καλημερα![]()
σε ολους , κλωνους η μη .... και αφου πω , οτι δεν προκειται να παρω θεση σε ολα αυτα....
Το μονο που θα προσθεσω στο ζητημα που προεκυψε , ειναι οτι το θεμα ταυτοποιησης του ντουσαν το εχουν αναλαβει οι διαχειριστες (οπως ειναι και το σωστο να γινει )...... και θα λαμψει η δικαιοσυνη
Και ολα αυτα εκτος νηματος ;)
ΥΓ : Θα βαλω δε λαικ σε ολους προς αποφυγην παρεξηγησεων...
Καλημερα κοκορικο μου .... :-* :-*..........
......... καλημέρα σας......
Και απο αλλα συνφραζομενα ... οπως συμπεριφορα , γραπτος λογος κλπ κλπλιγάκι δύσκολή η ταυτοποίηση λόγου παρόχου ίντερνετ....