TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
το παίζει σιγουραόμως το σάιτ το παίζεις με κλειστά μάτια...
το παίζει σιγουραόμως το σάιτ το παίζεις με κλειστά μάτια...
άστο παίχτη....Μάγκες δεν κάνω πλάκα, βρίσκομαι μόνο 3 ημέρες εις το παρον χαμαιτυπείον..
Τώρα αν το παιζω στα δάχτυλα είναι ακόμα διφορούμενο γιατί δεν εχω καταφέρει ακόμα να ποστάρω βίντεο με την πρώτη..
όμως το σάιτ το παίζεις με κλειστά μάτια...
..........Μάγκες δεν κάνω πλάκα, βρίσκομαι μόνο 3 ημέρες εις το παρον χαμαιτυπείον..
Τώρα αν το παιζω στα δάχτυλα είναι ακόμα διφορούμενο γιατί δεν εχω καταφέρει ακόμα να ποστάρω βίντεο με την πρώτη..
καλημέρα Έλενα δεν έχει φώτο σήμερα!!!
μόνο καφεδάκια όχι σεξ.............
......... Αγαπητέ φίλε μου Ντουσκο Μπασκεβιτς θέλεις να ποσταρω κ τις ψευτικες κριτικες ....... ???? πρώς τί όλο αύτό???? ΖΗΤΑΣ ΤΖΑΜΠΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙς ??
.........
..........
......... Αγαπητέ φίλε μου Ντουσκο Μπασκεβιτς θέλεις να ποσταρω κ τις ψευτικες κριτικες ....... ???? πρώς τί όλο αύτό???? ΖΗΤΑΣ ΤΖΑΜΠΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙς ??
.........
...........Χαχαχα αδερφέ δεν είμαι ούτε ο Ντούσκο, ούτε ο Μαλεζάνι, ούτε ο Αλέφαντος..
Δηλαδή θα πρέπει να στείλω ονοματεπώνυμο να πιστέψεις;;
Πάντώς σπάω πλάκα που με μπερδεύετε με άλλον..
αυτά που βγάζουν ροζ χρώμα...?...........
.......... ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΣΤΑΛΙΝ....... ΣΤΗΝ Δ.Υ.Κ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΩΝΑΡΙΑ.
Χαχαχα αδερφέ δεν είμαι ούτε ο Ντούσκο, ούτε ο Μαλεζάνι, ούτε ο Αλέφαντος..
Δηλαδή θα πρέπει να στείλω ονοματεπώνυμο να πιστέψεις;;
Πάντώς σπάω πλάκα που με μπερδεύετε με άλλον..
.πάλι τα ίδια άρχισες κλώνοβιτς...
άστο κλώνοβιτς το έκαψες....
Αδερφε πες με όπως θες, πάντως δεν ειμαι αυτος που νομίζεις και θα το καταλάβεις σύντομα..
λιγάκι δύσκολή η ταυτοποίηση λόγου παρόχου ίντερνετ....Το μονο που θα προσθεσω στο ζητημα που προεκυψε , ειναι οτι το θεμα ταυτοποιησης του ντουσαν το εχουν αναλαβει οι διαχειριστες (οπως ειναι και το σωστο να γινει )...... και θα λαμψει η δικαιοσυνη
..........Αφου πω μια καλημερα σε ολους , κλωνους η μη .... και αφου πω , οτι δεν προκειται να παρω θεση σε ολα αυτα....
Το μονο που θα προσθεσω στο ζητημα που προεκυψε , ειναι οτι το θεμα ταυτοποιησης του ντουσαν το εχουν αναλαβει οι διαχειριστες (οπως ειναι και το σωστο να γινει )...... και θα λαμψει η δικαιοσυνη
Και ολα αυτα εκτος νηματος ;)
ΥΓ : Θα βαλω δε λαικ σε ολους προς αποφυγην παρεξηγησεων...
Καλημερα κοκορικο μου .... :-* :-*..........
......... καλημέρα σας......
Και απο αλλα συνφραζομενα ... οπως συμπεριφορα , γραπτος λογος κλπ κλπλιγάκι δύσκολή η ταυτοποίηση λόγου παρόχου ίντερνετ....