Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Καλημερα ...κοιμομουν εκεινη την ωρα που ανοιξες το φως ...πολυ ησυχια και σκοταδι επεσε...
ας ανοιξουμε τουλαχιστον κανενα φως...
Καλημερα ...κοιμομουν εκεινη την ωρα που ανοιξες το φως ...πολυ ησυχια και σκοταδι επεσε...
ας ανοιξουμε τουλαχιστον κανενα φως...
καλως την γαζελα καλα ξυπνητουρια χαλαρωσε και απολαυσε το καφεδακι σου ;)Kαλημερα ... ναι χτυπησα το κουδουνι ...μου τελειωσε η ζαχαρι ...Βρηκα απ αλλου ομως ...
KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΑΓΟΡΙΑ ......
να ο αγκαλιτας εφερε και πρωινοκαλημέρα.....
καλυτερα αγκαλιτσας φιλε παρα... γκαρβανος...να ο αγκαλιτας εφερε και πρωινο
καλυτερα αγκαλιτσας φιλε παρα... γκαρβανος...
ψέματα λέω;...
ψεματα δεν λες με την παρτη σου απλως τι θα γινη προσπαθουμε να μιλησουμε με την κοπελα τσουπ συνεχεια μπροστα μου > ημαρτον πιαψέματα λέω;...
μην είσαι τσιγκούνης ...κερνά κάνα καφεδάκι....ψεματα δεν λες με την παρτη σου απλως τι θα γινη προσπαθουμε να μιλησουμε με την κοπελα τσουπ συνεχεια μπροστα μου > ημαρτον πια
δεν εχω παρει την συνταξη ακομηηηηηηηηηηηημην είσαι τσιγκούνης ...κερνά κάνα καφεδάκι....
μαζί σου θα τα πάρεις;..
υπομονή τότε....δεν εχω παρει την συνταξη ακομηηηηηηηηηηηη
μολις ετοιμαζομουν να στην πεσω για ψηλα μην φανταστεις τιποτα 500 eura και με 495 κανω την δουλεια μουυπομονή τότε....
άλλα είμαι καλός άνθρωπος τράβα σε μια ώρα στην τράπεζα ... ;)
ε τι ... ? για 5 ευρω θα χαλασουμε το συμπεθεριο....μολις ετοιμαζομουν να στην πεσω για ψηλα μην φανταστεις τιποτα 500 eura και με 495 κανω την δουλεια μου
αντε μετο καλο να ρθει ...ο καιρος γαρ εγγυς <<λιακοπουλος ...καμερα σε μενα>> !!!δεν εχω παρει την συνταξη ακομηηηηηηηηηηηη
καταλαβα εσυ εχεις περιοδο εμας θα γαμησεις ;)Αγορινες σημερα ειμαι χαλια :- .... Πλακωσε ο <<πουτιν>> αναμεσα στα ποδια μου και με ματωσε και ποναωωωωωωωωωω :- :- :- :- καλα λενε οτι οι ρωσοουκρανοι την εχουν μεγαλη .....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!! ΓΡΑΦΩ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ .... :-καλως την γαζελα καλα ξυπνητουρια χαλαρωσε και απολαυσε το καφεδακι σου ;)
505 ευρώ σ έστειλα ...μολις ετοιμαζομουν να στην πεσω για ψηλα μην φανταστεις τιποτα 500 eura και με 495 κανω την δουλεια μου
περαστικαΚΑΛΗΜΕΡΑ !!! ΓΡΑΦΩ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ....