TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
τεμπελειες >Απο αυριο παντως ξαναματαενημερωνω γιοκ δουλεια ... για 15 ημερες
τεμπελειες >Απο αυριο παντως ξαναματαενημερωνω γιοκ δουλεια ... για 15 ημερες
Την συνεργασια μου με την Sirina σταματησα ... Στο μελλον αν πανε καλα καποια σχεδια μου , θα με δειτε παλι . Ακομα δεν μπορω να πω που .
Καλησπερα Πετρο :-*
για αυτο σου ειπα αστο και πιασε αλλο εργαλειοΝαι καλα... μια χαρα του εχω βγαλει τα ματια
Καλησπερα Τασο μου :-* :-*
Όταν κατεβάζεις από 4 σε 3 την καρφωνεις, η απλά την βάζεις απαλά απαλά; ;;;Πρωτεινουχο ?
Οχι ενα μικρο σερβις ... ξερεις λαδια φιλτρο μπουζι ........τεμπελειες >
μαλακα μαλακα.....Όταν κατεβάζεις από 4 σε 3 την καρφωνεις, η απλά την βάζεις απαλά απαλά; ;;;
Ναι βρε θα σε στειλω και μουυνημα ...
Χουμορ κανω σχετικα με το χαλασμα
Και εγω ... :-* :-* .Αλλα να ξερετε σας ετοιμαζω εκπληξεις ;) ;)Δεν πειράζει εμεις πάλι θα σε αγαπάμε!!!!!!!!!
Οχι ενα μικρο σερβις ... ξερεις λαδια φιλτρο μπουζι ........
θα πανε θα πανε ... Θετικες σκεψειςΕπιασα το χουμορ σου βεβαίως βεβαίως... Ελπίζω όλα να παν καλά και να ανταμώσουμε.
Οχι δεν μπαινω σε διαδικασιες <<πλαστικομουμιοψαροποιησης>> .. Κατι αναγκαια μονο ;)Μην τυχόν πειράξεις κάτι επάνω σου!
miso lepto να κανω μια ερωτηση αν ειναι ανοιχτα τα καταφυγια απο τον 2ο παγκοσμιοΚαι εγω ... :-* :-* .Αλλα να ξερετε σας ετοιμαζω εκπληξεις ;) ;)
για να δουμε..Και εγω ... :-* :-* .Αλλα να ξερετε σας ετοιμαζω εκπληξεις ;) ;)
Εχει ενα ωραιο εργαλειο μεσα στο τουτου .. Λεω μια μερα να σας κανω ενα <<φωτοδωρο>>για αυτο σου ειπα αστο και πιασε αλλο εργαλειο
βάλε τόνους μα μπερδεύεις...μαλακα μαλακα.....
Και εγω ... :-* :-* .Αλλα να ξερετε σας ετοιμαζω εκπληξεις ;) ;)
Με ειπαν στο λυκαβητο εχει ενα καλο..... ;) ;)miso lepto να κανω μια ερωτηση αν ειναι ανοιχτα τα καταφυγια απο τον 2ο παγκοσμιο
Τι καλο σημεραΌλο μας ανοίγεις την όρεξη κοπελια(Ώρα να φάμε μαλλον).... Μας κρατας σε τσιτα βλέπω!!!
βάλε τόνους μα μπερδεύεις...
Μην τυχόν πειράξεις κάτι επάνω σου!