TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
τεμπελειες >Απο αυριο παντως ξαναματαενημερωνω γιοκ δουλεια ... για 15 ημερες

τεμπελειες >Απο αυριο παντως ξαναματαενημερωνω γιοκ δουλεια ... για 15 ημερες
Την συνεργασια μου με την Sirina σταματησα ... Στο μελλον αν πανε καλα καποια σχεδια μου , θα με δειτε παλι . Ακομα δεν μπορω να πω που .
Καλησπερα Πετρο:-*
για αυτο σου ειπα αστοΝαι καλα... μια χαρα του εχω βγαλει τα ματια![]()
![]()
Καλησπερα Τασο μου :-* :-*
Όταν κατεβάζεις από 4 σε 3 την καρφωνεις, η απλά την βάζεις απαλά απαλά; ;;;Πρωτεινουχο ?
Οχι ενα μικρο σερβις ... ξερεις λαδια φιλτρο μπουζι ........τεμπελειες >![]()
![]()
μαλακα μαλακα.....Όταν κατεβάζεις από 4 σε 3 την καρφωνεις, η απλά την βάζεις απαλά απαλά; ;;;
Ναι βρε θα σε στειλω και μουυνημα ...
Χουμορ κανω σχετικα με το χαλασμα![]()
Και εγω ... :-* :-* .Αλλα να ξερετε σας ετοιμαζω εκπληξεις ;) ;)Δεν πειράζει εμεις πάλι θα σε αγαπάμε!!!!!!!!!
Οχι ενα μικρο σερβις ... ξερεις λαδια φιλτρο μπουζι ........![]()
![]()
![]()
![]()
θα πανε θα πανε ... Θετικες σκεψειςΕπιασα το χουμορ σου βεβαίως βεβαίως... Ελπίζω όλα να παν καλά και να ανταμώσουμε.
Οχι δεν μπαινω σε διαδικασιες <<πλαστικομουμιοψαροποιησης>> .. Κατι αναγκαια μονο ;)Μην τυχόν πειράξεις κάτι επάνω σου!
miso lepto να κανω μια ερωτηση αν ειναι ανοιχτα τα καταφυγια απο τον 2ο παγκοσμιοΚαι εγω ... :-* :-* .Αλλα να ξερετε σας ετοιμαζω εκπληξεις ;) ;)
για να δουμε..Και εγω ... :-* :-* .Αλλα να ξερετε σας ετοιμαζω εκπληξεις ;) ;)
Εχει ενα ωραιο εργαλειογια αυτο σου ειπα αστοκαι πιασε αλλο εργαλειο
![]()
![]()
Και εγω ... :-* :-* .Αλλα να ξερετε σας ετοιμαζω εκπληξεις ;) ;)
Με ειπαν στο λυκαβητο εχει ενα καλο..... ;) ;)miso lepto να κανω μια ερωτηση αν ειναι ανοιχτα τα καταφυγια απο τον 2ο παγκοσμιο![]()
![]()
Τι καλο σημεραΌλο μας ανοίγεις την όρεξη κοπελια(Ώρα να φάμε μαλλον).... Μας κρατας σε τσιτα βλέπω!!!
Μην τυχόν πειράξεις κάτι επάνω σου!