amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.091
- Πόντοι
- 22.785
............Επανωμη ειναι εκει ;)
.......... μά λέω & έγώ ΓΙΑΤΙ
............Επανωμη ειναι εκει ;)
Και εδω ....αλλου............
.......... μά λέω & έγώ ΓΙΑΤΙή τεττράφτερη προπέλα ??
ποταμος?..........
...... σέ ποιά έρημική παραλία σας πήγε , ό doc ??
Tσου .. it s a secretποταμος?
φυγανε θειε...Φυγανε αυτα τα κωλο-παιδια, ο Νιχοκοπτης και ο Αμζικ; Επιτελους :S
don"t tell me amazing body....Tσου .. it s a secret![]()
Ευκαιρια να καβλαντισουμε λιγο με την Ελενα. Αυτοι μας ταχανε πρηξει. Ο ενας με το τεραστιο σπαθι του,και ο αλλος με τα τεραστια π..τσαρια του.φυγανε θειε...
Και εδω ....αλλου![]()
![]()
στην τσιγκολελετα και την αμπαριζα ειμαι παρα πολυ καλος Κα Ελενα.....να με παρεις στην ομαδα σου....Tρωω κατι κοψιδια τωρα ..
Αργοτεροτερα θα πετσουμε![]()
ΦΙΛΙΑ :-* :-* :-* :-*
Tρωω κατι κοψιδια τωρα ..Ευκαιρια να καβλαντισουμε λιγο με την Ελενα. Αυτοι μας ταχανε πρηξει. Ο ενας με το τεραστιο σπαθι του,και ο αλλος με τα τεραστια π..τσαρια του.![]()
Φυγανε αυτα τα κωλο-παιδια, ο Νιχοκοπτης και ο Αμζικ; Επιτελους :S
Ευκαιρια να καβλαντισουμε λιγο με την Ελενα. Αυτοι μας ταχανε πρηξει. Ο ενας με το τεραστιο σπαθι του,και ο αλλος με τα τεραστια π..τσαρια του.![]()
Τώρα μου βάζεις δύσκολα, με τέτοια γυναικάρα δεν μπορεί να μην ρίξω έστω και μερικές κλεφτές ματιές!!!Ναι αλλα θα κοιτας μπροστα![]()
Καλημερα :-*
Ολο υποσχεσεις εισαιΕγκο γκαμισει εσενα κολο γκερο ..ντεν γκλυτωσει
KαλησπεραΟλο υποσχεσεις εισαι![]()
Kαλησπερα
Μεταφερε το και απο κει ... ;) ;) Δεν εχουμε χρονο και πολυτελεια να βλεπουμε τα δυσαρεστα , ουτε μεσα μας ουτε γυρω μας...
ΥΓ : Eιναι ομορφη η ζωη να ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ![]()
Ο Πουλοπουλος ειναι κατηγορια μονος του γιαβρι μου . Δεν νοειται Ελληνας που να μην του εχει χαραξει εστω και μια στιγμη , ενας στιχος του ΠουλοπουλουΑν κ ειμαι του ξενου ρεπερτοριου ο πουλοπουλος γκαμαει