amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.291
- Πόντοι
- 22.785
............Επανωμη ειναι εκει ;)
.......... μά λέω & έγώ ΓΙΑΤΙ ή τεττράφτερη προπέλα ??
............Επανωμη ειναι εκει ;)
Και εδω ....αλλου............
.......... μά λέω & έγώ ΓΙΑΤΙ ή τεττράφτερη προπέλα ??
ποταμος?..........
...... σέ ποιά έρημική παραλία σας πήγε , ό doc ??
Tσου .. it s a secretποταμος?
φυγανε θειε...Φυγανε αυτα τα κωλο-παιδια, ο Νιχοκοπτης και ο Αμζικ; Επιτελους :S
don"t tell me amazing body....Tσου .. it s a secret
Ευκαιρια να καβλαντισουμε λιγο με την Ελενα. Αυτοι μας ταχανε πρηξει. Ο ενας με το τεραστιο σπαθι του,και ο αλλος με τα τεραστια π..τσαρια του.φυγανε θειε...
Και εδω ....αλλου
στην τσιγκολελετα και την αμπαριζα ειμαι παρα πολυ καλος Κα Ελενα.....να με παρεις στην ομαδα σου....Tρωω κατι κοψιδια τωρα ..
Αργοτεροτερα θα πετσουμε
ΦΙΛΙΑ :-* :-* :-* :-*
Tρωω κατι κοψιδια τωρα ..Ευκαιρια να καβλαντισουμε λιγο με την Ελενα. Αυτοι μας ταχανε πρηξει. Ο ενας με το τεραστιο σπαθι του,και ο αλλος με τα τεραστια π..τσαρια του.
Φυγανε αυτα τα κωλο-παιδια, ο Νιχοκοπτης και ο Αμζικ; Επιτελους :S
Ευκαιρια να καβλαντισουμε λιγο με την Ελενα. Αυτοι μας ταχανε πρηξει. Ο ενας με το τεραστιο σπαθι του,και ο αλλος με τα τεραστια π..τσαρια του.
Τώρα μου βάζεις δύσκολα, με τέτοια γυναικάρα δεν μπορεί να μην ρίξω έστω και μερικές κλεφτές ματιές!!!Ναι αλλα θα κοιτας μπροστα
Καλημερα :-*
Ολο υποσχεσεις εισαιΕγκο γκαμισει εσενα κολο γκερο ..ντεν γκλυτωσει
KαλησπεραΟλο υποσχεσεις εισαι
Kαλησπερα
Μεταφερε το και απο κει ... ;) ;) Δεν εχουμε χρονο και πολυτελεια να βλεπουμε τα δυσαρεστα , ουτε μεσα μας ουτε γυρω μας...
ΥΓ : Eιναι ομορφη η ζωη να ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ
Ο Πουλοπουλος ειναι κατηγορια μονος του γιαβρι μου . Δεν νοειται Ελληνας που να μην του εχει χαραξει εστω και μια στιγμη , ενας στιχος του ΠουλοπουλουΑν κ ειμαι του ξενου ρεπερτοριου ο πουλοπουλος γκαμαει