Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Παιδες εφυγα ......see you later....Ψηλα τα ΚΕΦΑΛΙΑ
Χαραμιζεσαι ρε ελενιτσα,στο διπλωματικο σωμα επρεπε να σ' ειχανε παρει.Εισαι μορφή...Ο Τροπος που συμμετεχεις στα δρωμενα του ΒΟU νομιζω ειναι και o ποιο <<υγιεινος>> ...Το πολυ το κολλημα στην εικονικη πραγματικοτητα ...νομιζω βλαπτει..... Ο αληθινος κοσμος ειναι μακρυα απο δω .... χωρις να υποβιβαζω και την ιντερνετικη αλληλεπιδραση με ανθρωπους....
BALANCE .... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
Μπα εχουν καλυτερους ... ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΑΥΤΟ .... Γι αυτο και η ΕΛΛΑΔΑ παει μπροστα ....... ( Εξαιρω τον κοτζια ) ;) ;)Χαραμιζεσαι ρε ελενιτσα,στο διπλωματικο σωμα επρεπε να σ' ειχανε παρει.Εισαι μορφή...
εγω εχω να πω οτι 4-5 σαν την ελενα να ειχε εδω μεσα δεν θα κσεκολουσαμε απο το forum... μεγαλη καρδια και τρομερη ευγενεια και επιπεδο μονο bravo για αυτο το κοριτσι και να βλεπουν και οι υπολοιπες για να μαθουν την ενοια του σεβασμου προς ολους εμας.....
εγω εχω να πω οτι 4-5 σαν την ελενα να ειχε εδω μεσα δεν θα κσεκολουσαμε απο το forum... μεγαλη καρδια και τρομερη ευγενεια και επιπεδο μονο bravo για αυτο το κοριτσι και να βλεπουν και οι υπολοιπες για να μαθουν την ενοια του σεβασμου προς ολους εμας.....
Ειμαι πολυ καλο κοριτσι βρε... Η γιαγια μου με εμαθε να τα κανω ολα με αγαπη και να σεβομαι τον κοσμο που με σεβεται ......εγω εχω να πω οτι 4-5 σαν την ελενα να ειχε εδω μεσα δεν θα κσεκολουσαμε απο το forum... μεγαλη καρδια και τρομερη ευγενεια και επιπεδο μονο bravo για αυτο το κοριτσι και να βλεπουν και οι υπολοιπες για να μαθουν την ενοια του σεβασμου προς ολους εμας.....
Δεν ειναι μονο θεμα υπομονης .. Αν και αυτη παιζει το ρολο τηςΕχει.
Απλα δεν καθονται να ασχοληθουν, διοτι δεν εχουν την υπομονή που εχει η συγκεκριμενη οικδεσποινα του νηματος.
Παιδι μου μην διαδιδεις ανακριβιες .... ΕΔΩ ειμαι .... Και μπορειτε να με απολαυσετε <<ποικιλοτροπως>> >... Και ιντερνετικα και <<κρεβατοκαναπεδοπατωματοκαρεκλατα>> ..........το χάσαμε το κορίτσι παιδιά...
ανακριβιες;....Παιδι μου μην διαδιδεις ανακριβιες .... ΕΔΩ ειμαι .... Και μπορειτε να με απολαυσετε <<ποικιλοτροπως>> >... Και ινερνετικα και <<κρεβατοκαναπεδοπατωματοκαρεκλατα>> ..........
οτι με χασατε βρε ..Εδω ειμαι ΑΦΟΥανακριβιες;....
βρε κάλως την πέρδικα... ;)οτι με χασατε βρε ..Εδω ειμαι ΑΦΟΥ