Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Καλημερα Johnοι σωστές γκέισες έπρεπε να έχουν μικρές και περιποιημένες πατούσες...
καλημέρα και καλή βδομάδα έλενα !!
καλημέρα κύριοι
![Rose :rose: :rose:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rose.gif)
Καλη Μ.Εβδομαδα !
Καλημερα Johnοι σωστές γκέισες έπρεπε να έχουν μικρές και περιποιημένες πατούσες...
καλημέρα και καλή βδομάδα έλενα !!
καλημέρα κύριοι
Καλημερα John:-* Καλημερα σε ολους :-* :-*
Καλη Μ.Εβδομαδα !
ΚαλημεραΗ εβδομάδα των παθών βασικά σημαίνει κάτι άλλο.
Καλημερα
Ακουω ...Αναλυσε το , αν δεν βαριεσαι
Διαβολοβδομάδα...Καλημερα John:-* Καλημερα σε ολους :-* :-*
Καλη Μ.Εβδομαδα !
Παμε παρακατω τοτε ..Τι αναλύσω βρε Έλενα? Ένα κακό αστείο έκανα.
που παρακατω???παμε στη μπανιερα δυο-δυο!!!Παμε παρακατω τοτε ..
Τι εννοείς αστέρι μου;Ολο εξοδα
Καλημερα :-*
Καθε Χριστουγεννα και Πασχα αδειαζουν τσεπες :SΤι εννοείς αστέρι μου;
Ιδίως εάν προσθέσεις στα έξοδα και το πάθος σου. Εβδομάδα των παθών βλέπεις...Τι εννοείς αστέρι μου;
Καλημερα John:-* Καλημερα σε ολους :-* :-*
Καλη Μ.Εβδομαδα !
Φιλακια και καλο σας απογευμα :-* :-*
Σας αφηνω...![]()
την οποία δεν επιθυμώ να εκφράσω την αρνητική μου άποψη - δεν είναι ένα πανί να επιδεικνύουμε τα κάλη μας, τουλάχιστον εις μνήμην κάποιου διέδωσε στα λοιπά κοινωνικά μέσα το επόμενο βίντεο.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ και χρονια πολλα στην Ελλαδα μας που περναει δυσκολες στιγμες ....ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ !!!
Καλησπερα γιαβρι μουΕίχα καιρό να μπω στο μαγαζί και καλώς έκανα φυσικά. Αλλά με αφορμή τη φωτογραφία εκεί (πριν μερικές ημέρες):
την οποία δεν επιθυμώ να εκφράσω την αρνητική μου άποψη - δεν είναι ένα πανί να επιδεικνύουμε τα κάλη μας, τουλάχιστον εις μνήμην κάποιου διέδωσε στα λοιπά κοινωνικά μέσα το επόμενο βίντεο..... ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ , ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΩ ΤΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ , ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΝΟΙΩΘΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ ...ΤΩΡΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΝΤΥΜΕΝΗ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΕΔΩ
Έχεις χιλιάδες ακόλουθους ας μάθουν όσοι το επιθυμούν 2-3 πράγματα.
Θα στα πω και σε 12 ημέρες με email (γιατί θυμάμαι - ξέρεις τι έγραψες - δεν τα λέμε).
Άραγε τι να σκέφτεται αυτός ο αγωνιστής αν μας βλέπει.....
Και φεύγω ξανά, πάω έξω στη βεράντα να κοιτάζω απέναντι εκεί στο ύψωμα του Θοδωράκη να του πω ένα καληνύχτισμα για την επέτειο των 248ων γεννεθλίων του. ΕΝΑ <<ΘΟΔΩΡΑΚΗ>> ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΩΜΑ ΠΟΥ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕΙΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΕΘΝΩΝ ΤΟΥ !!!
Γεια σου ρε Ελενα, λεω να τον παιξω για παρτι σου αποψε !!!
![]()
![]()
![]()
καλημέρα!!!!!!!!!Καλησπερα γιαβρι μου... Σε απαντησα ποιο πανω με κοκκινα γραμματα !
Ναι σιγουρα , ειναι και αυτο μια επιλογη , οικονομικοτερη ....Και δεν τον παίζεις ρε φίλε...!!!
Θα σου’ρθει και φθηνότερα!!!!!