Παιδακια .. Και αυτα κατι παλιογραμαρια ... > >
Διάολε, το ίδιο σκέφτηκα να γράψω, όταν διάβασα την ερώτηση του παίκτη. Εννοείται παϊδάκια, αλλιώς τι Τσικνοπέμπτη θα ήταν; Κι εννοείται χωρίς μαχαίρι και πηρούνι, αλλά με χέρι και δόντι μόνο!
Παιδακια .. Και αυτα κατι παλιογραμαρια ... > >
ΠαααανταΔιάολε, το ίδιο σκέφτηκα να γράψω, όταν διάβασα την ερώτηση του παίκτη. Εννοείται παϊδάκια, αλλιώς τι Τσικνοπέμπτη θα ήταν; Κι εννοείται χωρίς μαχαίρι και πηρούνι, αλλά με χέρι και δόντι μόνο!
Τι λες jimy για κλήρωση με δείπνο με την Έλενα?
Καλό? Η Έλενα και ένα μέλος μονο ή με τρία μέλη ολοι μαζί σε δείπνο? Μέση κλήρωσης όπως το freefuck!
Ισχυει και για τα δυο φυλα. Κατι σαν αγαπη μου ειναι
Επειδή μπερδεύτηκα λίγο, φταίει και το ζώδιό μου, μιλάμε για δείπνο-δείπνο ή για "δείπνο" που το έδεσμα θα είναι η Έλενα (ή ο/οι συνδαιτημών/ες της, αν το δούμε από τη πλευρά της); ;)
Απο οτι κατάλαβα μιλάμε για δείπνο σερβιρισμένο σε δωμάτιο ξενοδοχείου.. και οτι προκύψει..
Το θέμα ειναι, να είναι ένας ο νικητής ή παραπάνω..? Αυτο εξαρτάται απ τους θαυμαστές της 'Ελενας κατα πόσο θέλουν να συμετάσχουν σε αυτό!
Το αναλαμβάνω πάντως με κλήρωση, και με ιδιαίτερη ευχαρίστηση θα έλεγα!
Παιδια βγαλτε το, εχω πεθανει από την αγωνια
Οτι μου πεί η Ελένα..
Εγω λέω ανοιχθει θρεντ με τιτλο "Δειπνο με την Ελενα Χατζή"
Προς ολους τους θαυμαστές της Ελενας Χ. σας ανακοινώνω οτι μέσω κλήρωσης 3 μέλη του σαιτ θα δειπνήσουν μαζί της σε ξενοδοχείο της Αθήνας, πριβέ στο δωμάτιο εννοείτε.. και οτι προκύψει!!
Τι λέτε το σκάω απο αύριο να πέσει το σαιτ?
'Ελενα?
Εγω μπορω να κανω τον μπατλερ?
Εννοείτε, με τη κατάλληλη ενδυμασία βέβαια.. παπιγιόν και λευκό γαντάκι!
σε ξενοδοχειο ημιδιαμουνής, μόνο πίτσα για δείπνο, τίποτα αλλο
γουσταρω την παρακμή και την ευτυχία του απλού
ΠΙΤΣΑ ΕΝΝΟΩ ΟΝΤΩΣ ΟΧΙ ΠΟΥΤΣΑ ΑΝΟΗΤΟΙ
Μην βιαζεσαι ;)Παιδια βγαλτε το, εχω πεθανει από την αγωνια
σε ξενοδοχειο ημιδιαμουνής, μόνο πίτσα για δείπνο, τίποτα αλλο
γουσταρω την παρακμή και την ευτυχία του απλού
ΠΙΤΣΑ ΕΝΝΟΩ ΟΝΤΩΣ ΟΧΙ ΠΟΥΤΣΑ ΑΝΟΗΤΟΙ
Καλή σου νύχτα Ελενη!Απο την στιγμη που θα αποφασιστει κατι σχετικο με διαγωνισμο , ΔΕΝ θα γινει σε ξενοδοχειο ημιδιαμονης ...
Κατα τα αλλα , ας αφησουμε λιγο καιρο να ωριμασει κατι, που ουτως η αλλως δεν εχει ξαναγινει εδω , και θα δειξει απο το ενδιαφερον των φιλων ..
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ !
Καλο ξημερωμα σε ολους :-*
Απο την στιγμη που θα αποφασιστει κατι σχετικο με διαγωνισμο , ΔΕΝ θα γινει σε ξενοδοχειο ημιδιαμονης ...
Κατα τα αλλα , ας αφησουμε λιγο καιρο να ωριμασει κατι, που ουτως η αλλως δεν εχει ξαναγινει εδω , και θα δειξει απο το ενδιαφερον των φιλων ..
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ !
Καλο ξημερωμα σε ολους :-*
Καλημερα my baby face :-*Καλημέρα
Πραγματικά έχω βάλει τα γέλια με πολλές από τις απαντήσεις των συμπαικτών εδώ!
Πέραν πλάκας όμως, κάτι αντίστοιχο δεν είχε διοργανωθεί και πάλι πριν λίγο καιρό ένεκα Χριστουγέννων, αν δεν με απατά η μνήμη μου; όπου η Έλενα μαγείρεψε σε 5 (;) τυχερά μέλη, των οποίων τα ονόματα δεν κοινοποιήθηκαν δημόσια, χωρίς όμως άλλες "δραστηριότητες" πλην του φαγητού;