jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Καλημερα σε ολο τον κοσμο
Καλημερα σε ολο τον κοσμο
:-* :-*Καλημέρα γλυκιά γυναικάρα...!!!
Καλημέρα!! Δε νομίζω να το παρακάναμε χθές με τα κοψίδια?
Όποιος πήγε χθες για κοψίδια, έφαγε ο,τι σαβούρα είχε ο ταβερνιάρης να ξεσκαρτάρει, το ίδιο δηλ. που συμβαίνει κι άμα πας να φας έξω νηστίσιμα Καθαρά Δευτέρα. Άσε που και το σέρβις συνήθως είναι άστα-βράστα από την πολυκοσμία. Εκτός κι αν φας σπιτικά, οπότε τότε αλλάζει το πράγμα. Ξέρω ότι είμαι οπότε το σταματώ εδώ και ζητώ και συγγνώμη.
Μου βαζεις ιδεεςΗ οικοδέσποινα αν μας έκανε το τραπέζι τι πιατο θα μας σερβίρε αραγε;
Παιδακια .. Και αυτα κατι παλιογραμαρια ... > >τελικά η οικοδέσποινα έφαγε ψαρονέφρι ή μπαρμπούνι?
καλημέρες
Αυτα ειναι !! ... Αντε γιατι του χρονου ποιος ξερει σε καταστασι θα βρισκομαστε ;) ;)Εμείς εδώ κάτω το κάψαμε!!!
Ηταν ένα μίνι καρναβάλι!!
Κανενα προβλημα ... ;) ;)Όποιος πήγε χθες για κοψίδια, έφαγε ο,τι σαβούρα είχε ο ταβερνιάρης να ξεσκαρτάρει, το ίδιο δηλ. που συμβαίνει κι άμα πας να φας έξω νηστίσιμα Καθαρά Δευτέρα. Άσε που και το σέρβις συνήθως είναι άστα-βράστα από την πολυκοσμία. Εκτός κι αν φας σπιτικά, οπότε τότε αλλάζει το πράγμα. Ξέρω ότι είμαι οπότε το σταματώ εδώ και ζητώ και συγγνώμη.
θα θελαμε ..ΑΛΛΑ............ >Καλημέρα!! Δε νομίζω να το παρακάναμε χθές με τα κοψίδια?
τι να προλάβει να φάει κανείς....?
θα θελαμε ..ΑΛΛΑ............ >
Παλια τα εκανα αυτα ...Τωρα σιωπη και νηστεια. Α ..και οχι 100 γραμμαρια. Πολυυυυ περισσοτερα γραμμαρια !!!με γραμμάρια δεν γίνεται τίποτα έλεναααααα....
η αντιστοιχία του καλοφαγά σεξομανή λεει
100γρ παιδάκια = 2εκ πιπί
ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ :Sτι να προλάβει να φάει κανείς....?
Την Σαλονικη πιτσιρικαδες λεγαμε
"οτι φας οτι πιεις κ οτι αρπαξει ο κ...... σου"