askeris
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2010
- Like
- 674
- Πόντοι
- 86
Καλη τοποθετηση
Δεν είναι και τοσο χαοτικο εχει ορισμενα patterns
Καλη τοποθετηση
Εχει πεσει εδω μεσα μη τεκμηριωση , και λασπολογια .....Τοοοοοονοι !!συκοφαντιες και ανακριβειες χωρις καμια τεκμηριωση.
Τις κυματωσεις του σφιγκτηρα ?Δεν είναι και τοσο χαοτικο εχει ορισμενα patterns
Εχει πεσει εδω μεσα μη τεκμηριωση , και λασπολογια .....Τοοοοοονοι !!
Τις κυματωσεις του σφιγκτηρα ?
ΚΟΓΙΟΤ ΚΑΡΤΑΣ
Τις κυματωσεις του σφιγκτηρα ?
Σου έστειλα pm, ξέρω ότι είσαι μπίζι και προφανώς δεν γίνεται να τα διαβάζεις όλα, αλλά για να μην μένεις με την απορία
Κανονίζω για άνοδο τον Απρίλη, φρόντισε να 3τώσει το κακό και να μη βρεθούμε έστω 1 ώρα.[size=10pt]ΣΕ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ[/size] Ατιμουτσικο
Εννοείται ότι θα σε έχω ενημερώσει 3-4 μέρες ενωρίτερα γιατί εγώ δουλεύω πάντα με σύστημα και προγραμματισμό σε τέτοια θέματα. Δεν θα έλθω εκεί πάνω για να κάνω γούτσου - γούτσου υπάρχουν και σοβαρότεροι λόγοι.
Θες κάτι άλλο ντορογκάγια μου?
Να μην ξεχνάς το δενδρολίβανο όποτε μαγειρεύεις σπίτι, βοηθά κατά της αμνησίας. Γιαυτό σου γκρινιάζω και με το κωλοτσίγαρο καταστρέφει και τα εγγεφαλικά κύτταρα. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΙΣΕΥΜΑ ΣΕ ΚΡΥΠΤΗ , ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ Τώρα το γιατί ανάβω κανένα πούρο δεν έχει σχέση ότι θέλω και καλά να φαίνομαι κάποιος, υπάρχει άλλος λόγος και δεν στο λέω, αν όμως είσαι καλό κορίτσι θα στον αποκαλύψω ;) [size=10pt]Δεν θα ειμαι[/size] ...Παλιοκοριτσο θα ειμαι
την συχνοτητα της παλινδρομικης κινησης κυλινδιρκης μαζας οταν ελκεται απο τις κυματωσεις του σφιγκτηρα
AND GOODNIGHT :-* :-* :-*
KΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΤΟ ALL OF YOU :-* :-*
επισης!!!
Έλενα η ροδέλα παει για αλλαγή αν συνεχίσεις το σπορ...ούτε καν ρεκτιφιέ ... Αλλαγή κολου απευθειας χαχα ευτυχώς κανεις διάλειμμα ενα μηναKατσε γιατι το βαρυναμε
Έλενα η ροδέλα παει για αλλαγή αν συνεχίσεις το σπορ...ούτε καν ρεκτιφιέ ... Αλλαγή κολου απευθειας χαχα ευτυχώς κανεις διάλειμμα ενα μηνα
Κ. Λ. Μ. Ρ. Γ. Μ. :-*Κ. Λ. Μ. Ρ