Επισκέπτης
Ελένη δεν τα καταλαβαίνω τα κογιότ σου με αυτά τα σμάηλς.
Σου έστειλα μήνυμα, σε αφήνω έχω δουλειά, μάλλον μελέτη ;)
Σου έστειλα μήνυμα, σε αφήνω έχω δουλειά, μάλλον μελέτη ;)
Γιατι τα καταλαβαινω εγω ??Ελένη δεν τα καταλαβαίνω τα κογιότ σου με αυτά τα σμάηλς.
Σου έστειλα μήνυμα.
με τετοια φωτογραφια αντε να ξημερωθουμεKαλο ξημερωμα
ντουντα σε βλεπω να κανεις τζιχαντ υπερ της ελενας.η κυρά Δέσποινα, ε πέρασε από καμμιά εκκλησία να δεηθείς (είναι της Υπαπαντής σήμερα - τοπική πολιούχος).
Εγώ στα έχω πει ο Αλλάχ θα κάνει αυτό που πρέπει, ενθέτω χρόνω.
ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ!
Πρεπει να ξεκουραστουμε ...Ερχονται δυσκολες μερες ..Πρεπει να εχουμε δυναμεις ;)με τετοια φωτογραφια αντε να ξημερωθουμε
ντουντα σε βλεπω να κανεις τζιχαντ υπερ της ελενας.
lady το Red bull βοηθα δινει ενεργεια,η αλλιως όπως λεει η διαφημιση δινει φτερα.Πρεπει να ξεκουραστουμε ...Ερχονται δυσκολες μερες ..Πρεπει να εχουμε δυναμεις ;)
Καλησπερα
Εμενα μονο ταχυπαλμια με πιανει με δαυτο ΑΛΛΑ Μ ΑΡΕΣΕΙlady το Red bull βοηθα δινει ενεργεια,η αλλιως όπως λεει η διαφημιση δινει φτερα.
ντουντα εκτος και από φαρμακομουνες λεγονται και αντροφαγες
;)ετσι θα κανει οποιος σε πειραξει lady
σε πειραζει η καφεινη?Εμενα μονο ταχυπαλμια με πιανει με δαυτο ΑΛΛΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ
και οι καργαμουνες τυπε είναι αυτές που πηδιούνται με ότι υπαρχει.Καλησπέρα στην παρεα,
Υπευθυμιζω ότι:
Αντροφαγες λεγονται αυτές που παντρεύονται τους αντρες, τους πειθουν να τους γραψουν κανενα σπιτακι(α)-κινητα-ακινητα- τους πεθαινουν γρηγορα, τους παιρνουν τα assets και μετα πανε στον επομενο.
Επισης, μπαρακουτα λεγονται οι γυναικες που πηδιούνται με τον διευθυντη τους για να τους δωσει θεση, τους τη δινει και τοτε πηδιούνται με τον προεδρο για να διωξει τον διευθυντη και να παρουν αυτές τη θεση του
Απλα πινω πολλους καφεδες την ημερα για να αντεχω ...Δεν καταφευγω σε <<αλλα>> , προς ενισχυση της ενεργειας μου , οπως συνηθιζεται στο χωρο ...σε πειραζει η καφεινη?
Καλησπέρα στην παρεα,
Υπευθυμιζω ότι:
Αντροφαγες λεγονται αυτές που παντρεύονται τους αντρες, τους πειθουν να τους γραψουν κανενα σπιτακι(α)-κινητα-ακινητα- τους πεθαινουν γρηγορα, τους παιρνουν τα assets και μετα πανε στον επομενο.
Επισης, μπαρακουτα λεγονται οι γυναικες που πηδιούνται με τον διευθυντη τους για να τους δωσει θεση, τους τη δινει και τοτε [size=10pt]πηδιούνται με τον προεδρο για να διωξει τον διευθυντη και να παρουν αυτές τη θεση του [/size] :S :S :S
Ενημερωτικεςτι φωτο είναι αυτες τωρα?
Καλησπερα γιαβρι μου
Ενημερωτικες
Που να ξερω εγω τετοια ...Καλησπέρα,
δεν το ξερεις; τετοια γινονται κάθε μερα. και άλλες λεμε πουτανες