Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
........
....... μέ τήν συμμμμμετοχή & τών ΕΤΑ θά άσφαλίσουμε μεγάλη περιοχή......
να βάλουμε και την 71 Α/Μ ΤΑΞ να κραταει τα μποσικα
........
....... μέ τήν συμμμμμετοχή & τών ΕΤΑ θά άσφαλίσουμε μεγάλη περιοχή......
........ άερπορική καλυψη ??να βάλουμε και την 71 Α/Μ ΤΑΞ να κραταει τα μποσικα
Πλακωσαν οι ειδικες δυναμεις ... Μπουρλοτο θα γινουμε εδω μεσα...and by Λ.Ο.Κ as well
Την καλημέρα μου στην ομορφη κυρία
Απο ναυτικο παντως ειμαστε καλυμενοι ;)........ άερπορική καλυψη ??
.......... άκόμα καλύτερα ....
Καλημερα jimmy :-*
Πλακωσαν οι ειδικες δυναμεις ... Μπουρλοτο θα γινουμε εδω μεσα...
Καλημερα στις ειδικες δυναμεις τις ΕΛΛΑΔΑΣ Μ Α Σ
Το νου σας ...Εχουμε να παρουμε και μια ΠΟΛΗ ε ??
Σιγουρα πιο ευκολο απο την ΠΟΛΗ ;) ;)εγω επι του παροντος ..προτιμω να "παρω " εσενα ( στην αγκαλια μου ) μην με πειτε και προστυχο
Σιγουρα πιο ευκολο απο την ΠΟΛΗ ;) ;)
Το νου σας ...Εχουμε να παρουμε και μια ΠΟΛΗ ε ??
Aν συνεχιστει ετσι η κατασταση με τον << Ερντι>> πολλα θα χυθουν...εκτος απο σπερμα . Που ελπιζω να ειναι το δικο μας ;) ;)Θα χυθει σπερμα...
Πολλες καλησπερες ομορφη μου δεσποινις
Δεν είμαστε για πολέμους. Έχει αποδυναμωθεί η πατρίδα μας σε μεγάλο βαθμό. Ένας πόλεμος θα ήταν όλεθρος.Aν συνεχιστει ετσι η κατασταση με τον << Ερντι>> πολλα θα χυθουν...εκτος απο σπερμα . Που ελπιζω να ειναι το δικο μας ;) ;)
Καλησπερα
Ενα ρητο λεει ετοιμασου για πολεμο αν θες ειρηνη ..Δεν είμαστε για πολέμους. Έχει αποδυναμωθεί η πατρίδα μας σε μεγάλο βαθμό. Ένας πόλεμος θα ήταν όλεθρος.
Με ρωτησες εδω να σε πω εντυπωσεις απο την ταινια ... Εκτος απο την εκπληκτικη ερμηνεια του Γκάρι Όλντμαν (ενας ηθοποιος που παντα μ αρεσε) , να σου πω το εξης επιπλεον...Καλα να περασεις!Περιμενω εντυπωσεις.
γιατι θα γινει κανα bukkake τυπε?Θα χυθει σπερμα...
Bukkake occurs when a group of men, perhaps 50 or more , manually stimulate themselves to climax and proceed to squirt warm ectoplasm onto the face, hair, body, or into the eyeballs, ears or mouth of a waiting and willing female. The female will sometimes decide to swallow the creamy ejaculate and utilize the energyγιατι θα γινει κανα bukkake τυπε?
Ε μα... Να μην αναρωτηθω ως Ελληνις η γυναικα ?κάνεις κάτι ερωτήσεις βρε έλενα...
Bukkake occurs when a group of men, perhaps 50 or more , manually stimulate themselves to climax and proceed to squirt warm ectoplasm onto the face, hair, body, or into the eyeballs, ears or mouth of a waiting and willing female. The female will sometimes decide to swallow the creamy ejaculate and utilize the energy