Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
ΝΑΙ ....Κεφαλονιτικα κοκκινακαλής ποιότητας να πάρεις...![]()
ΝΑΙ ....Κεφαλονιτικα κοκκινακαλής ποιότητας να πάρεις...![]()
να πάρεις να μην σε πιάνει το μάτι...ΝΑΙ ....Κεφαλονιτικα κοκκινα
Πςςςςςςςςςςςςςςςςς....πολυ σκορδο ...το δατσουν που το παρκαρες βρε ??Εεελα παρε παρε παρε παρε
φρεσκο κ σαλευει!!!!
![]()
![]()
καλησπερα ελενα!!!
στο δρομο ειναι κ γυρναει...Πςςςςςςςςςςςςςςςςς....πολυ σκορδο ...το δατσουν που το παρκαρες βρε ??![]()
![]()
![]()
Προσεχε εκΕι μετα την αριστερη στροφη την στηνουν ΟΠΚΕ ...Μην σου παρουν τα σκορδαστο δρομο ειναι κ γυρναει...
![]()
![]()
ΚΑΙ κατι σε ντυμενο απο <<ΑΦΡΟ >> Θεσσαλονικη...πριν ενα μηνα
Προσεχε εκΕι μετα την αριστερη στροφη την στηνουν ΟΠΚΕ ...Μην σου παρουν τα σκορδα![]()
![]()
![]()
![]()
προικισμένος ο χοντρουλης??
καταλαβα καλα τι εννοει ο ποιητης ?? η μπα......προικισμένος ο χοντρουλης??
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑΒΡΙ ΜΟΥΕεελα παρε παρε παρε παρε
φρεσκο κ σαλευει!!!!
![]()
![]()
καλησπερα ελενα!!!
τι σου κάνουν τα σκόρδα....Τελικα η υγεια του οφθαλμου μου απεκατεσταθει ......![]()
Back to business..,.![]()
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=261502.0;attach=921204;image[/img[/URL]]
Κατά την ταπεινή μου άποψη, η επιλογή ανάρτησης της ανωτέρω φωτογραφίας είναι ατυχής. Στην πραγματικότητα είστε πιο "φρέσκια", και έχετε πιο ευειδές πρόσωπο.
[/quote] Καλησπερα
Σε ευχαριστω πολυ γιαβρι μου για το σχολιο :rose: .... Απλα προσπαθω να με παρουσιαζω σε ολες μου τις <<ψυχικες αποχρωσεις οι οποιες μοιραια προβαλονται στο προσωπο μου >>...
....Ενιοτε γριζες ...Ενιοτε ροζ ...Ενιοτε κοκκινες ....κλπ κλπ.... :rose:
ΤΩΡΑ ως προς το σχημα του προσωπου μου ....Πολλες φορες ο φακος δημιουργει στρεβλωσεις .....
λογω φωτισμου - γωνιας ληψης κλπ κλπ
χαχαχαχατι σου κάνουν τα σκόρδα....![]()
Καλησπερα
Σε ευχαριστω πολυ γιαβρι μου για το σχολιο.... Απλα προσπαθω να με παρουσιαζω σε ολες μου τις <<ψυχικες αποχρωσεις οι οποιες μοιραια προβαλονται στο προσωπο μου >>...
....Ενιοτε γριζες ...Ενιοτε ροζ ...Ενιοτε κοκκινες ....κλπ κλπ....
ΤΩΡΑ ως προς το σχημα του προσωπου μου ....Πολλες φορες ο φακος δημιουργει στρεβλωσεις .....
λογω φωτισμου - γωνιας ληψης κλπ κλπ