Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
ΝΑΙ ....Κεφαλονιτικα κοκκινακαλής ποιότητας να πάρεις...
ΝΑΙ ....Κεφαλονιτικα κοκκινακαλής ποιότητας να πάρεις...
να πάρεις να μην σε πιάνει το μάτι...ΝΑΙ ....Κεφαλονιτικα κοκκινα
Πςςςςςςςςςςςςςςςςς....πολυ σκορδο ...το δατσουν που το παρκαρες βρε ??Εεελα παρε παρε παρε παρε
φρεσκο κ σαλευει!!!!
καλησπερα ελενα!!!
στο δρομο ειναι κ γυρναει...Πςςςςςςςςςςςςςςςςς....πολυ σκορδο ...το δατσουν που το παρκαρες βρε ??
Προσεχε εκΕι μετα την αριστερη στροφη την στηνουν ΟΠΚΕ ...Μην σου παρουν τα σκορδαστο δρομο ειναι κ γυρναει...
ΚΑΙ κατι σε ντυμενο απο <<ΑΦΡΟ >> Θεσσαλονικη...πριν ενα μηνα
Προσεχε εκΕι μετα την αριστερη στροφη την στηνουν ΟΠΚΕ ...Μην σου παρουν τα σκορδα
προικισμένος ο χοντρουλης??
καταλαβα καλα τι εννοει ο ποιητης ?? η μπα......προικισμένος ο χοντρουλης??
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑΒΡΙ ΜΟΥΕεελα παρε παρε παρε παρε
φρεσκο κ σαλευει!!!!
καλησπερα ελενα!!!
τι σου κάνουν τα σκόρδα....Τελικα η υγεια του οφθαλμου μου απεκατεσταθει ......
Back to business..,.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=261502.0;attach=921204;image[/img[/URL]]
Κατά την ταπεινή μου άποψη, η επιλογή ανάρτησης της ανωτέρω φωτογραφίας είναι ατυχής. Στην πραγματικότητα είστε πιο "φρέσκια", και έχετε πιο ευειδές πρόσωπο.
[/quote] Καλησπερα
Σε ευχαριστω πολυ γιαβρι μου για το σχολιο :rose: .... Απλα προσπαθω να με παρουσιαζω σε ολες μου τις <<ψυχικες αποχρωσεις οι οποιες μοιραια προβαλονται στο προσωπο μου >>...
....Ενιοτε γριζες ...Ενιοτε ροζ ...Ενιοτε κοκκινες ....κλπ κλπ.... :rose:
ΤΩΡΑ ως προς το σχημα του προσωπου μου ....Πολλες φορες ο φακος δημιουργει στρεβλωσεις .....
λογω φωτισμου - γωνιας ληψης κλπ κλπ
χαχαχαχατι σου κάνουν τα σκόρδα....
Καλησπερα
Σε ευχαριστω πολυ γιαβρι μου για το σχολιο .... Απλα προσπαθω να με παρουσιαζω σε ολες μου τις <<ψυχικες αποχρωσεις οι οποιες μοιραια προβαλονται στο προσωπο μου >>...
....Ενιοτε γριζες ...Ενιοτε ροζ ...Ενιοτε κοκκινες ....κλπ κλπ....
ΤΩΡΑ ως προς το σχημα του προσωπου μου ....Πολλες φορες ο φακος δημιουργει στρεβλωσεις .....
λογω φωτισμου - γωνιας ληψης κλπ κλπ