gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
ελενα μου αν τον μαστιγωνες σιγουρα τον πλήγωσες.Χαθηκε και ο fouxter που με βοηθουσε καπως..Λες να τον πληγωσα με κατι? ?
ελενα μου αν τον μαστιγωνες σιγουρα τον πλήγωσες.Χαθηκε και ο fouxter που με βοηθουσε καπως..Λες να τον πληγωσα με κατι? ?
Απο Μαδαγκασκαρη ειναισιγουρα θα εχει φιλιππινεζο για το μαγειρευμα και για τις δουλειες.
Οχι καλε δεν τον χτυπησα ... Μονο λιγο bullying λεκτικο του εκανα :S :Sελενα μου αν τον μαστιγωνες σιγουρα τον πλήγωσες.
Αυτα τα δυο μπαρμπαδελια φασολαδα εφαγαν ?Συγνώμη, φεύγω.
αν κανει καλα τις δουλειες του τοτε μια χαραΑπο Μαδαγκασκαρη ειναι
Μονο λιγο λεκτικο bullying , ετσι για εγκεφαλικο τσιτωμαΛεκτική βία? Ή χρησιμοποιούνται και εργαλεία καταστολής (eg μαστίγιο)
αυτό είναι χειροτερο και από το μαστιγωμα...χαχαΟχι καλε δεν τον χτυπησα ... Μονο λιγο bullying λεκτικο του εκανα :S :S
Αυτα τα δυο μπαρμπαδελια φασολαδα εφαγαν ?
Οχι βρε... εκεινα που ετρεχαν , πισω απο τον ελαφρως ενδεδυμενο κυριοΕρωτηση κρισεως :ποιους ακριβως αποκάλεσες μπαρμπαδελια ? εμενα και τον φιλο μου τον ξεβρακωτο ???
Λεγε γρηγορα ...
ειπα μηπως ....γιατι δεν θα ηθελα να σε τιμωρησω ...ατακτο κοριτσι
Οχι βρε... εκεινα που ετρεχαν , πισω απο τον ελαφρως ενδεδυμενο κυριο
τυπε ηξερες τι σημαινουν τα μπαρμπαδελια?ειπα μηπως ....γιατι δεν θα ηθελα να σε τιμωρησω ...ατακτο κοριτσι
Kαλησπέρες Ελένη!και με καλο αποτελεσμα την Παρασκευη, να εχετε ολοι
Eσυ δεν ξερεις ?? Αυριο με τον κηδεμονα σουτυπε ηξερες τι σημαινουν τα μπαρμπαδελια?
Καλησπερουδια κατω απο τα αυλακι . Ετσι δεν το λενε ?? Η σφαλλωKαλησπέρες Ελένη!
Όπως θυμάσαι (εκτός κι αν τώρα είσαι ζαλισμένο) τα ψάχνω αυτά. Παρασκευή δυστυχώς έχει μόνο Γαλλία αλλά θα τολμήσω, το Σάββατο βέβαια που είναι και 13 βουρ για Τσάμπιονς!
Να μου φιλήσεις την Κερετάρο είσαι πολύ, πολύ πονηρούλα
Οταν κατεβω θα σε κανω φροντιστηριοείμαι ανεπίδεκτος μαθησεως
είμαι ανεπίδεκτος μαθησεωςEσυ δεν ξερεις ?? Αυριο με τον κηδεμονα σου
Οταν κατεβω θα σε κανω φροντιστηριο
ελπιζω να μην εισαι αυστηρη δασκαλαΟταν κατεβω θα σε κανω φροντιστηριο