Νέα

Έλενα Χατζή

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα athensdiva
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Πως φανταζεστε το τελειο call girl εμφανισιακα , ασχετως ποσο καλη ειναι στις υπηρεσιες.

  • Τουμπανο με σιλικονες παντου + fit εκδοση , κοιλιακοι φετες κλπ

    Ψήφοι: 164 9,3%
  • Κλασσικο γυναικειο κορμι με τις καμπυλες του , αλλα εμφανως γυμνασμενο

    Ψήφοι: 1.236 70,1%
  • Αφρατουλα

    Ψήφοι: 228 12,9%
  • Εξαιρετικα αδυνατη

    Ψήφοι: 72 4,1%
  • Οτι ναναι....Τρυπες να υπαρχουν..

    Ψήφοι: 62 3,5%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.762

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Μηνύματα
33.412
Κριτικές
24
Like
39.200
Πόντοι
8.646
άλλος ένας απογοητευμένος κατευθυνόμενος αγαπούλης ....
θα πήρε τζάμπα γαμήσι να μας γράψει αυτές της μαλακίες....
συμβαινουν αυτα τζαμπα γαμησια  :think: :think: τι μου λαλεις κουμπαρε  :grin: :grin:
 

Elena xatzi

Πορνοστάρ
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Μηνύματα
20.410
Like
35.769
Όπως όλοι γνωρίζετε το μέσο μέλος του μπου έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
Είναι γοητευτικός, ψηλός, πολύ γυμνασμένος, εξαιρετικά μορφωμένος, επιτυχημένος στη δουλειά του και πάμπλουτος. Βρίσκεται σε διαρκή < ετοιμότητα >, εκσπερματώνει δύο φορές ανά μισή ώρα ενώ η εργαζομένη τελειώνει 5 φορές μαζί του στο ίδιο χρονικό διάστημα.
Το μέσο μέλος του μπου έχει εμπειρία σε όλες τις καταστάσεις της ζωής, έχει αιτιολογημένη άποψη για όλα και δεν διανοείται ότι είναι δυνατόν κάποιος άλλος να ξέρει περισσότερα πράγματα από αυτόν.



το συγκεριμένο κομματι το αντιγραφω από το αρχικο post των παπουληδων
σε καποιες περιπτώσεις που καποια κοπελα εγραψε κατι αρνητικο για μας ..πεσαμε να την φαμε
λιγη αυτοκριτκη δεν θα εκανε κακο σε κανενα

εξ αλλου η ιδια η ελενα εχει το θαρος και λεει τα πραγματα με το ονομα τους

Δεν ημουν ΜΠΑΖΟ ...Δεν ημουν  ΜΕΤΡΙΑ... Ημουν μια φυσιολογικη γυναικα με ενα κορμι αυθεντικο και σε αρκετα καλη κατασταση ...Ομως εγω θελω το <<τελειο η οτι το προσεγγιζει (τελειο δεν υπαρχει)>> παντα υποστηριζομενο απο την φιλοσοφια μου ΤΟΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ....Και αυτο προσπαθω να πετυχω ..



 

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Μηνύματα
33.412
Κριτικές
24
Like
39.200
Πόντοι
8.646
για να ευθυμησουμε κατι σχετικο με ολα τα σημερινα  ;) :headbaning2: :headbaning2: κουκλαρα η εφαρα  :grin: :grin: :grin:
 
  • Like
Αντιδράσεις: anon.

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Μηνύματα
2.791
Κριτικές
24
Like
3.833
Πόντοι
2.846
Ολα μεσα στο προγραμμα είναι .οταν θελεις κολο θα φας και Μερεντα .μη το συνεχίζουμε γιατι μετα θα πλακωσει με τη παρεα μου και θα μας κάνει το καφενέ ... Μεταξουργκγκκιο
 Κουμπαρε καλο ειναι οι  κοπελες που σεβονται  τον πελατη και κυριως την υγιεινη τους ενα κλυσματακι να το ξηγιουνται  πριν  σκασουνε στο  ραντεβου ειδικα αν εχει παραγγειλει ο αλλος  κωλουρι Σαλονικης , εγω οσες φορες εχω παρει Αdrianna και μια αλλη που δεν ειναι γνωστη στα του σαιτ δεν εχουνε κερασει ποτε  μερεντα , βεβαια  ενα μικροατυχημα μπορει να συμβει μια στο τοσο σε ολους μας ,  ελπιζω  παντως η κριτικη του τυπου να ειναι αληθινη κι οχι καμοια πετσινη , Καλο μηνα στην μπαμπατσικη Ελεναρα  και φιλια και καλο μηνα σε ολους ... και προσοχη στις τρυπες που μπαινετε δεν  βγαζουν ολες λεβαντα  :grin: :grin: :cool2: :cool2:
 

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Μηνύματα
33.412
Κριτικές
24
Like
39.200
Πόντοι
8.646
 Κουμπαρε καλο ειναι οι  κοπελες που σεβονται  τον πελατη και κυριως την υγιεινη τους ενα κλισματακι να το ξηγιουνται  πριν  σκασουνε στο  ραντεβου ειδικα αν εχει παραγγειλει ο αλλο κωλουρι Σαλονικης , εγω οσες φορες εχω παρει Αdrianna και μια αλλη που δεν ειναι γνωστη στα του σαιτ δεν εχουνε κερασει ποτε  μερεντα , βεβαια  ενα μικροατυχημα μπορει να συμβει μια στο τοσο σε ολους μας ,  ελπιζω  παντως η κριτικη του τυπου να ειναι αληθινη κι οχι καμοια πετσινη , Καλο μηνα στην μπαμπατσικη Ελεναρα  και φιλια και καλο μηνα σε ολους ... και προσοχη στις τρυπες που μπαινετε δεν  βγαζουν ολες λεβαντα  :grin: :grin: :cool2: :cool2:
πετσινο α α ποιοτης  ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Συνημμένα

  • LEATHER-JACKET1-630x420.jpg
    LEATHER-JACKET1-630x420.jpg
    52,6 KB · Εμφανίσεις: 15

Elena xatzi

Πορνοστάρ
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Μηνύματα
20.410
Like
35.769
 Κουμπαρε καλο ειναι οι  κοπελες που σεβονται  τον πελατη και κυριως την υγιεινη τους ενα κλυσματακι να το ξηγιουνται ..Προσπαθεις κατι εδω ? Η ειναι μονο η ιδεα μου  :think:

Δεν θα επετρεπα ποτε στον εαυτο μου να παει απροετοιμαστη σε ραντεβου ... Ακολουθω το ιδιο πρωτοκολο που ακολουθειται και στα γυρισματα στην sirina . Aν αυτο σου λεει κατι ....

 πριν  σκασουνε στο  ραντεβου ειδικα αν εχει παραγγειλει ο αλλος  κωλουρι Σαλονικης , εγω οσες φορες εχω παρει Αdrianna και μια αλλη που δεν ειναι γνωστη στα του σαιτ δεν εχουνε κερασει ποτε  μερεντα , βεβαια  ενα μικροατυχημα μπορει να συμβει μια στο τοσο σε ολους μας ,  ελπιζω  παντως η κριτικη του τυπου να ειναι αληθινη κι οχι καμοια πετσινη , Καλο μηνα στην μπαμπατσικη Ελεναρα  και φιλια και καλο μηνα σε ολους ... και προσοχη στις τρυπες που μπαινετε δεν  βγαζουν ολες λεβαντα  :grin: :grin: :cool2: :cool2:
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια  :rose: Καλο μηνα  :rose:
 

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Μηνύματα
2.791
Κριτικές
24
Like
3.833
Πόντοι
2.846
πετσινο α α ποιοτης  ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Λες ρε Τασο  :grin: :grin: :think: :think: :think:

   Βεβαια ενα ρεαλισμο τον  εχει η κριτικη του  διοτι ολοι λιγο πολυ ξερουμε οτι η Ελενα  δεν ειναι οπως στις φωτος μην χαιδευομαστε αδικα ...τα εχει τα κιλακια της και τις μπουταροκωλαρες της κι αυτο για αλλους ειναι και το  σεξυ της φασης τους , αλλα εμενα προσωπικα στο παπαρι μου , εμενα το καλουπι μου ειναι μπραζιλιαν κωλος στυλ Βερονικας , κι αν πειναω  για κατι ποιο  ντελικατο και ποιο σουπερ σεξυ και με κωλαρα teen παμε Valeria η κορυφη του Taj Mahal  :worship: :worship: ,  βεβαια μας αρεσει να τρωμε και κανα  βρωμικο που και που και κανα mamba μιλφονι εννοειται οτι ο γνησιος αντρας
τρελενεται για λιχουδιες και για βρωμικα  ;) ;) :fuck1: :fuck1:, και για να πουμε και το σωστο  ολα  πρεπει να περιεχονται στην  διατροφη μας , παντως δεν αποκλειεται  να ειναι πετσινη η κριτικη  διοτι και  0   ποσταρισματα εχει ο τυπος και ειναι και εντελως ρουκι η ενγραφη , κατι δεν μου κολαει  καλα στον παπαρακο  :cool2: :cool2: :s&m_2:
 

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Μηνύματα
33.412
Κριτικές
24
Like
39.200
Πόντοι
8.646
   Λες ρε Τασο ?? :think: :think: :think:

    Βεβαια ενα ρεαλισμο τον  εχει η κριτικη του  διοτι ολοι λιγο πολυ ξερουμε οτι η Ελενα  δεν ειναι οπως στις φωτος μην χαιδευομαστε αδικα ...τα εχει τα κιλακια της και τις μπουταροκωλαρες της κι αυτο για αλλους ειναι και το  σεξυ της φασης τους , αλλα εμενα προσωπικα στο παπαρι μου , εμενα το καλουπι μου ειναι μπραζιλιαν κωλος στυλ Βερονικας , κι αν πειναω  για κατι ποιο  ντελικατο και ποιο σουπερ σεξυ και με κωλαρα teen παμε Valeria η κορυφη του Taj Mahal  :worship: :worship: ,  βεβαια μας αρεσει να τρωμε και κανα  βρωμικο που και που και κανα mamba μιλφονι εννοειται οτι ο γνησιος αντρας
τρελενεται για λιχουδιες και για βρωμικα  ;) ;) :fuck1: :fuck1:, και για να πουμε και το σωστο  ολα  πρεπει να περιεχονται στην  διατροφη μας , παντως λες να ειναι πετσινη η κριτικη ?? τι  γνωριζουμε για τον τυπακο ??
ο ΚΛΩΝΟΣ ΕΧΕΙ 0 ΜΥΝΗΜΑΤΑ  ;) για πια αξιοπιστια κριτικης μιλαμε......
 

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Μηνύματα
15.861
Κριτικές
8
Like
19.337
Πόντοι
4.636
τελικά έχει πλάκα με μερικούς καραγκιοζάκους που προσπαθούνε με διάφορους τρόπους να πετάξουν την μαλακία τους....
 

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Μηνύματα
2.791
Κριτικές
24
Like
3.833
Πόντοι
2.846
ο ΚΛΩΝΟΣ ΕΧΕΙ 0 ΜΥΝΗΜΑΤΑ  ;) για πια αξιοπιστια κριτικης μιλαμε......
 Δεν ειχα σκαλισει το προφιλ του κλωναρακου , καλα μιλαμε εχει το απολυτο προφιλ κλωναριου ...  και για να  γινω και πιο ακριβης  εχει το κλασσικο σπανιο αναρριχητικο κλωναρι εσωτερικου χωρου που αναδυεται και χωρις φως  :grin: :grin: :grin:  Καλο μηνα σε ολους και καλο μηνα και στην Ελεναρα  :rose: :rose: :hi:
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom