anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
ο δράκος που είναι...?Ο μονος που <<γαμησε το μουνι της Χαιδως>>
ο δράκος που είναι...?Ο μονος που <<γαμησε το μουνι της Χαιδως>>
Μαλώνς ρει, μαλώνς;;;
ναι ρε ..κρατα σκορτσα ..μην μ αφηνεις
Nα δειξουμε τι ειναι απο μεσα ?? ΑΛΛΑ δεν θα το πειτε σε κανενα
επειδη σε τρωει ο κωλος σου να ενημεροσω τα υπολοιπα μελοι τι τραβαω απο εσενα :- μου εχεις φορτωσει ολους τους κλαψομουνηδες :'( :'( και κανω εγω τον ψυχολογο > > > εγω δεν ειμαι ψυχολογος ουτε ψυχιατρος ;) τρελλακιας ειμαι και το τελευταιο διαστημα κανω αποθεραποια και εχω φορτωθει και αλλους μουρλους ημαρτον πια :- :-έμαθα ότι κάνεις ανακύκλωση είναι αλήθεια...?
περιμενε δεν εχει ερθει η ωρα σου ακομη θα φας καλα και εσυΚαλα γελασαμε , καλα καυλωσαμε...
Μπαι μπαι τωρα
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΟΝ ΑΝΝΟΝ............
περιμενε δεν εχει ερθει η ωρα σου ακομη θα φας καλα και εσυ
ήρθαν στον κατάλληλο...επειδη σε τρωει ο κωλος σου να ενημεροσω τα υπολοιπα μελοι τι τραβαω απο εσενα :- μου εχεις φορτωσει ολους τους κλαψομουνηδες :'( :'( και κανω εγω τον ψυχολογο > > > εγω δεν ειμαι ψυχολογος ουτε ψυχιατρος ;) τρελλακιας ειμαι και το τελευταιο διαστημα κανω αποθεραποια και εχω φορτωθει και αλλους μουρλους ημαρτον πια :- :-
άντε βρε καλά γ*****...Καλα γελασαμε , καλα καυλωσαμε...
Μπαι μπαι τωρα
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΟΝ ΑΝΝΟΝ............
θα σε κουφαλιτσα κανω εγω τον λαλακα στον καθε πικραμενο > >ήρθαν στον κατάλληλο...
όλο νάζια κάνεις...θα σε κουφαλιτσα κανω εγω τον λαλακα στον καθε πικραμενο > >
Kαλησπερα και καλη εβδομαδα σε ολους τους πιπινονολατρες , μιλφολατρες , εισαγωμενολατρες , εγχωριολατρες, ερωτιαρηδες , straihgt και μη , φιλους μου και ΦΙΛΕΣ μου
Πςςςςςτ..
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ??
Πέρασα να σας δώσω μια φίλουτσα :-* και να φυγω
Που πας μαρη?Πςςςςςτ..
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ??
Πέρασα να σας δώσω μια φίλουτσα :-* και να φυγω
Καλό το έξω αλλά το........... μέσα όλα τα λεφτά, καλησπέρα Ελενάκο με τισ νωραίες ισορροπίες!!Nα δειξουμε τι ειναι απο μεσα ?? ΑΛΛΑ δεν θα το πειτε σε κανενα