paulospaulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 968
- Πόντοι
- 86
Ελενα μπορείς να παρεις τηλεφωνο χαχαχαΠαλιοπαιδα.... Ολο με παρενοχλουν σεξουαλικα
Ελενα μπορείς να παρεις τηλεφωνο χαχαχαΠαλιοπαιδα.... Ολο με παρενοχλουν σεξουαλικα
Ελενα μπορείς να παρεις τηλεφωνο χαχαχα
Οτι τι ...προβατα μετρας1,2,3,4,5........,10,12,14,16......
Οτι τι ...προβατα μετρας
1,2,3,4,5........,10,12,14,16......
Πρόσεχε πως μιλάς σε μια ματμαζελ( κοκοσανελ ) τεντιμποη χαχα (τωρα θυμήθηκα το ονομα σωςτα του αρωματος ...ασχετο)Όχι.
Μετράω για πόσα ξεσκίσματα είναι αυτό το σύστημα-πατούρι.
Σε δεκάδες μετράω συνήθως.
Ξέρω ξέρω, να κοιτάξω λίγο τους τρόπους μου και πως εκφράζομαι. :S :S :S :S
Να μιλησω λιγο ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟΌχι.
Μετράω για πόσα ξεσκίσματα είναι αυτό το σύστημα-πατούρι.
Σε δεκάδες μετράω συνήθως.
Ξέρω ξέρω, να κοιτάξω λίγο τους τρόπους μου και πως εκφράζομαι. :S :S :S :S
Και τα κοκο σανελια το θελουν το ξεσκισμα τους αγαπητε Παυλο μας ;) ;)Πρόσεχε πως μιλάς σε μια ματμαζελ( κοκοσανελ ) τεντιμποη χαχα (τωρα θυμήθηκα το ονομα σωςτα του αρωματος ...ασχετο)
Ετσι μπραβο χωρις μετρο γιατι θα θελουμε ηλεκτρονικό ειςητηριο χαχαχαΝα μιλησω λιγο ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ
Μεσα στο κλιμα εισαι [size=10pt]μωρο μου[/size] Για πολλα !! Πολυ πολλα ΞΕΣΚΙΣΜΑΤΑ . ΙΣΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
Ετσι μπραβο χωρις μ[size=10pt][size=10pt]έ[/size][/size]τρο γιατι θα θελουμε ηλεκτρονικό ειςητηριο χαχαχα
Το ξέρω ... Εγραψα μια κρητική σε μια κοπελα και τωρα θυμήθηκα σωςτα το ονομα του αρώματος που μου έσπασε τη μύτη . Ειδες για να εισαι μια ματμαζελ που θυμήθηκα το ονομα ;Και τα κοκο σανελια το θελουν το ξεσκισμα τους αγαπητε Παυλο μας ;) ;)
Τσι πουτανας το ΚΑΓΚΕΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ... Θα χασει ο πουτσος το μουνι και το μουνι τ αρχιδι ΩΧ ΞΕΦΥΓΑ !! ΠΙΠΕΡΙΕλενα φαντάζεσαι να κόψεις πίτα και να μαζευτούμε ολοι μαζι τη θα γινει ; Του φλουργιου το πανηγύρι χαχα
Κρυβε λογια ..Εκτιθεμεθα ;) ;)Το ξέρω ... Εγραψα μια κρητική σε μια κοπελα και τωρα θυμήθηκα σωςτα το ονομα του αρώματος που μου έσπασε τη μύτη . Ειδες για να εισαι μια ματμαζελ που θυμήθηκα το ονομα ;
Μιλά ελευθερα πες την συναισθηματική σου αληθεια οπως θα ελεγε και ο φίλτατος ιορδανης χαχαΤσι πουτανας το ΚΑΓΚΕΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ... Θα χασει ο πουτσος το μουνι και το μουνι τ αρχιδι ΩΧ ΞΕΦΥΓΑ !! ΠΙΠΕΡΙ
Καποια μερα , θα πιω κανα τσιπουρο παραπανω , και θα μιλησω ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Ξεχνωντας τροπους και ευγενειες
Πως φαινεται ο ανθρωπος που ξερει απο εμποριο..89374 μέλη και 93739180218320189439 επισκέπτες θα διαβάζουν το νήμα εκείνη τη μέρα, προτείνω να κάνεις και τοποθέτηση προιόντων, θα κονομήσουμε χονδρά!
Καποια μερα , θα πιω κανα τσιπουρο παραπανω , και θα μιλησω ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Ξεχνωντας τροπους και ευγενειες