paulospaulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 968
- Πόντοι
- 86
Ελενα μπορείς να παρεις τηλεφωνο χαχαχαΠαλιοπαιδα.... Ολο με παρενοχλουν σεξουαλικα![]()
![]()
Ελενα μπορείς να παρεις τηλεφωνο χαχαχαΠαλιοπαιδα.... Ολο με παρενοχλουν σεξουαλικα![]()
![]()
Ελενα μπορείς να παρεις τηλεφωνο χαχαχα
Οτι τι1,2,3,4,5........,10,12,14,16......
Οτι τι...προβατα μετρας
![]()
1,2,3,4,5........,10,12,14,16......
Πρόσεχε πως μιλάς σε μια ματμαζελ( κοκοσανελ ) τεντιμποη χαχα (τωρα θυμήθηκα το ονομα σωςτα του αρωματος ...ασχετο)Όχι.
Μετράω για πόσα ξεσκίσματα είναι αυτό το σύστημα-πατούρι.
Σε δεκάδες μετράω συνήθως.
Ξέρω ξέρω, να κοιτάξω λίγο τους τρόπους μου και πως εκφράζομαι. :S :S :S :S
Να μιλησω λιγο ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟΌχι.
Μετράω για πόσα ξεσκίσματα είναι αυτό το σύστημα-πατούρι.
Σε δεκάδες μετράω συνήθως.
Ξέρω ξέρω, να κοιτάξω λίγο τους τρόπους μου και πως εκφράζομαι. :S :S :S :S
Και τα κοκο σανελια το θελουν το ξεσκισμα τους αγαπητε Παυλο μας ;) ;)Πρόσεχε πως μιλάς σε μια ματμαζελ( κοκοσανελ ) τεντιμποη χαχα (τωρα θυμήθηκα το ονομα σωςτα του αρωματος ...ασχετο)
Ετσι μπραβο χωρις μετρο γιατι θα θελουμε ηλεκτρονικό ειςητηριο χαχαχαΝα μιλησω λιγο ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ
Μεσα στο κλιμα εισαι [size=10pt]μωρο μου[/size] Για πολλα !! Πολυ πολλα ΞΕΣΚΙΣΜΑΤΑ . ΙΣΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ![]()
![]()
![]()
![]()
Ετσι μπραβο χωρις μ[size=10pt][size=10pt]έ[/size][/size]τρο γιατι θα θελουμε ηλεκτρονικό ειςητηριο χαχαχα
Το ξέρω ... Εγραψα μια κρητική σε μια κοπελα και τωρα θυμήθηκα σωςτα το ονομα του αρώματος που μου έσπασε τη μύτη . Ειδες για να εισαι μια ματμαζελ που θυμήθηκα το ονομα ;Και τα κοκο σανελια το θελουν το ξεσκισμα τους αγαπητε Παυλο μας ;) ;)
Τσι πουτανας το ΚΑΓΚΕΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ... Θα χασει ο πουτσος το μουνι και το μουνι τ αρχιδι ΩΧ ΞΕΦΥΓΑ !! ΠΙΠΕΡΙΕλενα φαντάζεσαι να κόψεις πίτα και να μαζευτούμε ολοι μαζι τη θα γινει ; Του φλουργιου το πανηγύρι χαχα
Κρυβε λογια ..Εκτιθεμεθα ;) ;)Το ξέρω ... Εγραψα μια κρητική σε μια κοπελα και τωρα θυμήθηκα σωςτα το ονομα του αρώματος που μου έσπασε τη μύτη . Ειδες για να εισαι μια ματμαζελ που θυμήθηκα το ονομα ;
Μιλά ελευθερα πες την συναισθηματική σου αληθεια οπως θα ελεγε και ο φίλτατος ιορδανης χαχαΤσι πουτανας το ΚΑΓΚΕΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ... Θα χασει ο πουτσος το μουνι και το μουνι τ αρχιδι ΩΧ ΞΕΦΥΓΑ !! ΠΙΠΕΡΙ![]()
![]()
Καποια μερα , θα πιω κανα τσιπουρο παραπανω , και θα μιλησω ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ![]()
Ξεχνωντας τροπους και ευγενειες
![]()
![]()
Πως φαινεται ο ανθρωπος που ξερει απο εμποριο..89374 μέλη και 93739180218320189439 επισκέπτες θα διαβάζουν το νήμα εκείνη τη μέρα, προτείνω να κάνεις και τοποθέτηση προιόντων, θα κονομήσουμε χονδρά!
Καποια μερα , θα πιω κανα τσιπουρο παραπανω , και θα μιλησω ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ![]()
Ξεχνωντας τροπους και ευγενειες
![]()
![]()