koumanidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.074
- Πόντοι
- 2.846
Έρχομαι. Το ξερεις το τραγούδι για το γιατρό το Νικολή ε; Δεν βγαίνουν για πλάκα τα τραγούδια!
Αργοτερουλικα.. Τώρα είναι ξύπνια τα παιδια..Έλα βρε Ελενίτσα!!! Βάλε κι άλλες φωτό!!!
Αργοτερουλικα.. Τώρα είναι ξύπνια τα παιδια..
Έχω βρεθεί ...γι αυτο το λέω. .. χωρίς τα πουλιά στο δέντρο ...Φύγανε μετά την προσκρουση..Εσύ ξέρεις ΠΟΛΛΑ. +10 points.
Τσου δεν τον ξέρωΈρχομαι. Το ξερεις το τραγούδι για το γιατρό το Νικολή ε; Δεν βγαίνουν για πλάκα τα τραγούδια!
Έχω βρεθεί ...γι αυτο το λέω. .. χωρίς τα πουλιά στο δέντρο ...Φύγανε μετά την προσκρουση..
Με το esp στάνταρ σε λιγα χρονια οχι μονο τη είναι θα ξέρουν αλλα ούτε πως το μαζεύεις αν τα ηλεκτρονικά πανε για τσάιΜεταξύ μας, πάλι, αν ρωτήσεις 10 άντρες ποιά είναι η υποστροφή και ποιά η υπερστροφή οι μισοί περίπου θα απαντήσουν λάθος ή θα το σκέφτονται για ώρα. ;) ;)
Ο πρώην μου είχε συνεργειο και εγώ ζουζουνιζω με τουτου και μηχανάκια παιδιοθεν...Μεταξύ μας, πάλι, αν ρωτήσεις 10 άντρες ποιά είναι η υποστροφή και ποιά η υπερστροφή οι μισοί περίπου θα απαντήσουν λάθος ή θα το σκέφτονται για ώρα. ;) ;)
Σωστόοοος !!! Ο θείος μου είχε ένα 2002 άνευ ηλεκτρονικων βεβαιως...και του είχα βγάλει τα μάτια. .Έμαθα πολλά επάνω του ..Πρέπει να με μίσησε αυτό το αυτοκινητο....Με το esp στάνταρ σε λιγα χρονια οχι μονο τη είναι θα ξέρουν αλλα ούτε πως το μαζεύεις αν τα ηλεκτρονικά πανε για τσάι
Με το esp στάνταρ σε λιγα χρονια οχι μονο τη είναι θα ξέρουν αλλα ούτε πως το μαζεύεις αν τα ηλεκτρονικά πανε για τσάι
Σωστόοοος !!! Ο θείος μου είχε ένα 2002 άνευ ηλεκτρονικων βεβαιως...και του είχα βγάλει τα μάτια. .Έμαθα πολλά επάνω του ..Πρέπει να με μίσησε αυτό το αυτοκινητο....
Μεγάλη καύλαντα.
https://[URL unfurl="true"]www.retromaniax.gr/vb/filedata/fetch?id=805690&d=1447440362[/img[/URL]]
[/quote] Μ αυτό το κουκλι <<χτύπησα>> πρώτη φορά 195 ταχύτητα. .Ακόμα θυμάμαι την αίσθηση. ..
Ναι όντως τα ηλεκτρονικά σώζουν ζωές πια , σε άπειρους οδηγούς η σε μέτριως εμπειρους
Νομίζω βρήκες το επόμενο θέμα φωτογραφισης χαχα η ελενα με μια μπιέλα στο χέρι σε περιοδικο αυτοκινήτουΣωστόοοος !!! Ο θείος μου είχε ένα 2002 άνευ ηλεκτρονικων βεβαιως...και του είχα βγάλει τα μάτια. .Έμαθα πολλά επάνω του ..Πρέπει να με μίσησε αυτό το αυτοκινητο....
Τσου δεν τον ξέρω
δεν λεω κατι πανω σ αυτο ... BIG BROTHER ΑΦΟΥ ;) ;)Νομίζω βρήκες το επόμενο θέμα φωτογραφισης χαχα η ελενα με μια μπιέλα στο χέρι σε περιοδικο αυτοκινήτου
σε πμΕλενα να ρίξω κάμια καλη ιδέα ;
να κάνει speed up λογικό αλλά όχι ρε φίλε και speed down...είχε το.....θράσος να μου βγάζει speed up/speed down ένδειξη.
Eιναι ενα περιεργο συστημα του aygo αυτο που λειτουργει σαν limiter κοφτηςνα κάνει speed up λογικό αλλά όχι ρε φίλε και speed down...