Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
:Σε αυτές τις περιπτώσεις το σεξοκαφενειο μετατρέπεται σε σεξοιατρειο πασας πτώσης και πασας μαλακιας χαχα ( πριν ) ( μετα χαχα)
:Σε αυτές τις περιπτώσεις το σεξοκαφενειο μετατρέπεται σε σεξοιατρειο πασας πτώσης και πασας μαλακιας χαχα ( πριν ) ( μετα χαχα)
μετα την εισοδο του εδω, θα πασχει απο πριαπισμο!Ε ολο και καποιος τετοιος περναει την <<αυλοπορτα>> , του << σεξοκαφενειου μας>> ...Οπως πολυ ευστοχα ειχε χαρακτηρισει ο Αννον , καποιες εκατονταδες σελιδες πριν !!
Καλησπερα
Θα φροντίσει η ελενα για την εκτόνωση και μάλιστα διπλήμετα την εισοδο του εδω, θα πασχει απο πριαπισμο!
αμα ειναι ετσι τοτε να δηλωσω οτι ειμαι κ εγω πασχων και θα ηθελα την φροντιδα και εκτοωση της Ελενας!Θα φροντίσει η ελενα για την εκτόνωση και μάλιστα διπλή
Γιαβρι μου εχουμε ενα προβλημα με την γραμματεια αυτες τις μερες ...Ειναι το προσωπικο σε αδεια ..αμα ειναι ετσι τοτε να δηλωσω οτι ειμαι κ εγω πασχων και θα ηθελα την φροντιδα και εκτοωση της Ελενας!
Γιαβρι μου εχουμε ενα προβλημα με την γραμματεια αυτες τις μερες ...Ειναι το προσωπικο σε αδεια ..
Συντομα ομως θα λυθουν τα προβληματα στελεχωσης της υπηρεσιας , ωστε να υποβαλεις αιτηση και να παρεις πρωτο-κολ(λ)ο
Λιγο υπομονη , και την καλησπερα μου , βεβαιως βεβαιως
έκανες ίδιο με της Περσεφόνης....First step ... Νew trademark of Elen !! Σελιδα 1449
ακομα καλυτερα να ειμαι ακομα πιο καβλ..εεε αρρωστος , ωστε να γινει εντατικη θεραπεια!Γιαβρι μου εχουμε ενα προβλημα με την γραμματεια αυτες τις μερες ...Ειναι το προσωπικο σε αδεια ..
Συντομα ομως θα λυθουν τα προβληματα στελεχωσης της υπηρεσιας , ωστε να υποβαλεις αιτηση και να παρεις πρωτοκολλο
Λιγο υπομονη , και την καλησπερα μου , βεβαιως βεβαιως
Οχι βρε ...Η Περσεφονη εκατσε σπιτι ...Ειχε μαγειρεμαέκανες ίδιο με της Περσεφόνης....
> > >Οχι βρε ...Η Περσεφονη εκατσε σπιτι ...Ειχε μαγειρεμα
Ναι οντως γιαβρι μου χρειαζομαι ΘΕΡΑΠΕΙΑ ... ;) ;)ακομα καλυτερα να ειμαι ακομα πιο καβλ..εεε αρρωστος , ωστε να γινει εντατικη θεραπεια!
μάλλον σου έκανε καλό φαγητό...
Ουυυυυυ ...γκουρμε situation ! ;) ;)μάλλον σου έκανε καλό φαγητό...
την σπεσιαλιτέ της...?Ουυυυυυ ...γκουρμε situation ! ;) ;)
Θα εχουμε κι αλλες σελιδες <<ΑΝΕΒΑΣΤΙΚΕΣ>> στο εγγυς μελλον γιαβρι μου <<ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ >> ;) ;)Απλά εκπληκτικό το νέο trademark....κάτι με λέει ότι η σελίδα 1449 θα πέσει στο τέλος από την πολύ κίνηση...........
αν και με σένα τίποτα δεν πέφτει....