Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Και ενα βιντεκι απο τα παλια
ΚαλημερουδιαΚαλημερααααα
Φιλιά :-* και καλησπέρα γιαβρί μουΦιλιά στην οπτασία Έλενα!!!
Συμφωνω με το σεναριο ....Ομως ακριβη παραγωγη , για εκτος συνορων συνθηκεςΚοίταξε μια και το σενάριο της υποθετικής ταινείας πρέπει να έχει και πάθος, ε η πρωταγωνίστρια θα υποστεί και τη σχετική κακομεταχείρηση, εντάξει δε θα παίξει και θρίλερ
Tέλος πάντων παύση από εμένα και περιμένω την αντίδραση της σεξοχώτατης, έχουμε και δουλίτσα ;) ξέρεις.....
Ελενίτσα ορίστε ένα σενάριο που σου έλεγα στην προηγούμενη σελίδα!
Πλάκα - πλάκα, το να δεις κάποια άτομα να πρωταγωνιστούν σε μια ερωτική ταινεία, εντάξει δεν τραβάει και τόσο πάντοτε....
Καλό είναι να υπάρχει και λίγο σενάριο, ιδέες πετάω
Μην κάνεις κογιότ πληζ, είναι σεντόνι!
O KAΛΟΣ, Ο ΚΑΚΟΣ & Ο ΠΥΡΦΟΡΟΣ
Η Ελένη είναι μια όμορφη ιερόδουλος της Άγριας Δύσης....
Αρκετοί από τους πελάτες της έχουν μαγευτεί τόσο από τα κάλλη της αλλά και τη θέρμη με την οποία προσφέρει τις υπηρεσίες της....
Τρεις όμως εξ' αυτών ξεχωρίζουν: ο Καλός, ο Κακός & ο Πυρφόρος (δε βάζουμε άσχημος γιατί θα μας κάνει μήνυση ο Σέρτζιο Λεόνε)
O Kαλός είναι ένας ρομαντικός κατά βάθος άντρας, μοναχικός τύπος και θέλει να ενδώσει η Ελένη στον έρωτά του ώστε να την πάρει για γυναίκα του και να φτιάξουν κάποτε σπιτικό.....
Ο Πυρφόρος είναι ένας αχαήρευτος τύπος που έχει φάει ένα σωρό χυλόπιττες από τις γκόμενες κι έτσι γυρνάει διάφορες ιερόδουλες.....
Τέλος ο Κακός είναι αυτό που λέει κι η λέξη: τσεπωμένος μεν αλλά με σαδιστικά κατάλοιπα στο χαρακτήρα του, πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες στην Ελένη με σκοπό να ικανοποιήσει τα αρρωστημένα πάθη του.......
Οφειλω να ομολογησω εδω οτι το εργο αυτο το ζω καθημερινα ;) ;)
Έτσι ένα βράδυ που ο Καλός έκανε πρόταση στην Ελένη να έλθει μαζί του, αυτή αρνήθηκε και ξαναπήγε για ραντεβού με τον Κακό.....
Αυτός όμως, δεν την άφησε να φύγει, αλλά την έκλεισε μέσα στο σπίτι του και κάλεσε κι άλλους όμοιους του....
Η συνέχεια ήταν φριχτή για την κοπέλα: για μέρες τη βίαζαν σα λυσσασμένα γουρούνια, λαβώνοντας περισσότερο τη ματωμένη της ψυχή......
Ώσπου μια στιγμή που τα κτήνη αυτά είχανε χαλαρώσει η Ελένη κατάφερε και ξέφυγε τρέχοντας μετανοιωμένη στον Καλό της.....
Xτυπά την πόρτα του κι αυτός ανοίγει........
Κ: Τι θες εδώ, φύγε και πήγαινε πίσω σε αυτόν που σε ατίμασε...
Ε: Συγχώρα με.......
Κ: Δεν είμαι Θεός να σε συγχωρήσω, φύγε γρήγορα........
Ε: Σου φέρθηκα σαν πουτάνα, το ξέρω........
(την πιάνει από τα μαλλιά της και τη χαστουκίζει)
Κ: Βούλωστο, σε τιμάνε τέτοιες λέξεις? Πότε σε αποκάλεσα εγώ έτσι? Αλλά ουδέποτε ένοιωσες την πραγματική αγάπη....
Και τότε η Ελένη πέφτει στα πόδια του με λυγμούς κι αναφωνεί....
Ε: Σώσε με, είμαι ολομόναχη.......
Η κίνηση αυτή ήταν το έναυσμα να ανάψει ο πληγωμένος ανδρικός εγωισμός του Καλού της
Κ: Mείνε εδώ μέχρι να γυρίσω, πάω να ξεπαστρέψω το καθίκι..........
Η συνέχεια αν κάποτε το γυρίζαμε ταινεία, αλλά καλό είναι να έχει αίσιο τέλος ;)
Καλησπερα γιαβρι μου .. Με καπως moody διαθεση , διακρινωμια απλη καλησπερα και απο μενα κα Χατζή και σε ολους οσους παρακολουθουν το νημα σας
Καλησπερα στην ομηγυρη
και με moody κατασταση και χωρις αυτην Ελενα με τις γωτό σου με στέλνεις αμεσα για .....