Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Καλησπερα Μυρτιλεειδα εχτες ενα κοματι αγανακτησης της φιλοξενης κυρίας μας εγω θα ηθελα να πω ενα μονο πραγμα εισαι η ΕΛΕΝΑ ΧΑΤΖΗ και δεν εχεις αναγκη κανενα, αφου υπαρχει ενας μεγαλος αριθμος φιλων και συνεργατών που σε σεβονται και σε εκτιμούν :-( :-( :-( Τωρα καλημερα σε ολα τα παιδιά καλημερα στους επισκεπτες του σεξοκαφενείου καλημερα στη υπεροχη ΕΛΕΝΑ ΧΑΤΖΗ λεγοντα σου μονο αυτο. Βασιλικόν, καλώς ποιούντα κακώς ακούειν( είναι μεγαλειώδες να σε κατηγορούν ενώ κάνεις το σωστό)
Μενω σα αυτο ...<<Αυτή είναι η Ελένη, λέει τα καλά λόγια, προσεύχεται για εμένα, πώς να τα αγνοήσω αυτά?>>Μας εμψυχώνει το κορίτσι μας δίνοντας εγκάρδιες ευχές για να μαδάμε σιγά-σιγά τους εχθρούς όπως ο Stoiximan, η Sportingbet, η mybet & η Betshop!
GEIA SOU ELENARA FILAKIA ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΚΑΤΣΕ Η ΔΥΑΔΑ!!!
Αυτή είναι η Ελένη, λέει τα καλά λόγια, προσεύχεται για εμένα, πώς να τα αγνοήσω αυτά?
ισως πρεπει να συμφωνησω κα Χατζη αλλα οπως και να το κανουμε το μενος ορισμενων δεν εχει καποια λογική αν πραγματικα θελουν να πατρωναρουν αλλες ειναι ελευθεροι και να μην κακοβουλευωνται το νήμα σας Ώσπερ υπό του ιού τον σίδηρον, ούτω τους φθονερούς υπό του ιδίου ήθους κατεσθίεσθαι. Όπως η σκουριά τρώει το σίδερο, έτσι και ο φθονερός κατατρώγεται από το πάθος του. Αυτα απο καποιον αντισθενη γυρω στο 400 πχ και το επαναλαμβανει ενας φαν σας με οτι συνεπαγεταιΚαλησπερα Μυρτιλε
1. <<εισαι η ΕΛΕΝΑ ΧΑΤΖΗ και δεν εχεις αναγκη κανενα>> ...ΑΝ δεν ειχα αναγκη κανενα θα ημουν στο αγιο ορος γιαβρι μου ..Ολους τους εχω αναγκη ..Ποτε δεν καβαλησω το καλαμι τοσο ωστε να πω ..<<Δεν εχω αναγκη κανενα >>.. ΖΩ ω σε ενα περιβαλλον αλληλοεξαρτησης ..Ολοι μας ζουμε ;)
Τωρα ως προς το << καλώς ποιούντα κακώς ακούειν >> ... Θα συμφωνησω απολυτα ...
Θα ανησυχουσα δε αν κανεις δεν μου εκανε επιθεση .....<<who cares>> ενα πραμα ;) ;)
κουράζεις πολύ ρε παίχτη...ειδα εχτες ενα κοματι αγανακτησης της φιλοξενης κυρίας μας εγω θα ηθελα να πω ενα μονο πραγμα εισαι η ΕΛΕΝΑ ΧΑΤΖΗ και δεν εχεις αναγκη κανενα, αφου υπαρχει ενας μεγαλος αριθμος φιλων και συνεργατών που σε σεβονται και σε εκτιμούν :-( :-( :-( Τωρα καλημερα σε ολα τα παιδιά καλημερα στους επισκεπτες του σεξοκαφενείου καλημερα στη υπεροχη ΕΛΕΝΑ ΧΑΤΖΗ λεγοντα σου μονο αυτο. Βασιλικόν, καλώς ποιούντα κακώς ακούειν( είναι μεγαλειώδες να σε κατηγορούν ενώ κάνεις το σωστό)
τι να κανω αννον λεω οπως τα πιστευω αν δεν αρεσουν λογαριασμο σας ο δικος μου ειναι αυτος και αυτος ειμαι αδελφεκουράζεις πολύ ρε παίχτη...
πες τα μας με απλά ελληνικά...
το συντακτικό που είναι ρε φίλε...?τι να κανω αννον λεω οπως τα πιστευω αν δεν αρεσουν λογαριασμο σας ο δικος μου ειναι αυτος και αυτος ειμαι αδελφε
κουράζεις πολύ ρε παίχτη...
τι να κανω αννον λεω οπως τα πιστευω αν δεν αρεσουν λογαριασμο σας ο δικος μου ειναι αυτος και αυτος ειμαι αδελφε
ισως πρεπει να συμφωνησω κα Χατζη αλλα οπως και να το κανουμε το μενος ορισμενων δεν εχει καποια λογική αν πραγματικα θελουν να πατρωναρουν αλλες ειναι ελευθεροι και να μην κακοβουλευωνται το νήμα σας Ώσπερ υπό του ιού τον σίδηρον, ούτω τους φθονερούς υπό του ιδίου ήθους κατεσθίεσθαι. Όπως η σκουριά τρώει το σίδερο, έτσι και ο φθονερός κατατρώγεται από το πάθος του Ας τρωγεται... [size=10pt][size=10pt]ΕΛΕΝΑ ΧΑΤΖΗ 2017[/size][/size]. Αυτα απο καποιον αντισθενη γυρω στο 400 πχ και το επαναλαμβανει ενας φαν σας με οτι συνεπαγεται
Γι αυτο σε παραδεχομαι !!!!Παρακαλω και τους δυο φιλους ..Και τον μυρτιλο και τον αννον ..να ληξει εδω .. Ειναι ανευ ουσιας η αντπαραθεση
Καλησπερα γιαβρι μουκαλησπερα κυρια Ελενα...
οκ...!!!Παρακαλω και τους δυο φιλους ..Και τον μυρτιλο και τον αννον ..να ληξει εδω .. Ειναι ανευ ουσιας η αντπαραθεση
Καλησπερα γιαβρι μουΓι αυτο σε παραδεχομαι !!!!
:-* Σε ευχαριστω γιαβρι μουοκ...!!!
Ετσι πρεπει Ελενακι καλα κανεις !!Καλησπερα γιαβρι μου
Για ευνοητους λογους δεν σχολιασω επιπλεον.
ποτε αντιπαραθεση με τον αννον ισως παρεξήγηση ο αννον ειναι προεδρος εδω και φυσικα και τον σεβωμαι πολυοκ...!!!
ένα απλό μέλος είμαι ...ποτε αντιπαραθεση με τον αννον ισως παρεξήγηση ο αννον ειναι προεδρος εδω και φυσικα και τον σεβωμαι πολυ