anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.530
- Πόντοι
- 4.636
Για οποίο μέλος δεν ψήφισε ...
Ρίχνουμε ψήφο στον πρώτο...
Ρίχνουμε ψήφο στον πρώτο...
Για να καταλάβει τι θα πει αγώνας δίκαιος και όχι με κλώνους...Μη τσακοιουμε ποιος απτις δυο είναι με πατέντα χαχα +1 και απο μενα
...........
...........
Την ηττα τους χαρις στην οποια ανεπνευσε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ολοκληρη η Ελλαδα, οποτε η Μακεδονια ΔΕΝ παραδωθηκε στους Βουλγαρους?
...........
...........
xaxa xa !!!!!Είναι εφεδρική .Την χρησιμοποιώ μόνο σε έκτακτες περιπτωσεις
Ηθελα ναξερα τι πληρωνει η πορνσταρ και είναι πρωτη σε διαφημιστικέ μηνύματα ?Εξαφανισμένη τη βλεπω τη χατζη σημερα ... Λέτε να είχε τιμές Μπλακ φραιντεη και δεν πήραμε χαμπάρι ;
την ψυχή μου και την προσωπικη μου ζωή .Είναι αρκετό ?Ηθελα ναξερα τι πληρωνει η πορνσταρ και είναι πρωτη σε διαφημιστικέ μηνύματα ?
η πιο "αντρικη" αρχιδατη απαντηση....την ψυχή μου και την προσωπικη μου ζωή .Είναι αρκετό ?
Καλησπέρα
Ντούντα δεν αφεινεις έξω ενα 300αρι να παίξεις τα 1500. Με το δυωρακη φτερό θα γίνεις
Συμφωνω με τον παυλο .. Και δεν το λεω ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟς ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ
.....
Σε πληροφορώ ότι η Ελένη από τις προσωπικές κουβέντες
.......
Ξέρει να Κινειται στη κόψη του ξυραφιού όπου στην μια πλευρά είναι το σεξυ και στην αλλη το πρόστιχο ... Αν μπορείς να τα δια χωρίσεις θα καταλάβεις τι λεω ...Ηθελα ναξερα τι πληρωνει η πορνσταρ και είναι πρωτη σε διαφημιστικέ μηνύματα ?
κατι που δεν εχει καμια την αμεσωτητα σε ολα και φυσικά το πνευματικο επιπεδο που καποια αντρακια το ψαχνουν να το βρουν και καποια αλλα νομιζουν οτι το εχουν και πολλα αλλα που δεν τα ξερεις ακομαΗθελα ναξερα τι πληρωνει η πορνσταρ και είναι πρωτη σε διαφημιστικέ μηνύματα ?
Ρε συ κούκλα προσευχές έκανες κυριάκατικα για εμένα???
Μιλάμε τρομερή ευστοχία......
Αλλά θα σε τιμωρήσω θα με περιμένεις δε σου κάθομαι ακόμη έτσι να σε ζεματίσω εκεί που πρέπει
Δεν το ξέρεις ότι αγάπη δίχως βαβά είναι άνοστη, ε πρέπει να ρίχνεις αλάτι!!!
Απλα αυτο που εγραψα πριν για αισιοδοξια , σε ακουμπησε και εβγαλε καλη ενεργεια... με συνεπεια να κερδισεις ... ;) ;)
Ηταν αυτή , μια λακωνική , αλλά περιεκτική απάντηση που έδωσα προηγουμένως στο φίλο Μπριτάνικα, σε ένα μικρό διάλειμμα από την δουλειά μουτην ψυχή μου και την προσωπικη μου ζωή .Είναι αρκετό ?
Καλησπέρα
Αξιοσέβαστη κυρίως