Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Καλο ξημερωμα αγορινες
Καλα εγω ειμαι βλακας και απορω για αυτο το πραμα οπως το λες.Εσυ μπορεις να μου πως ειναι η κριτικη???Στειλε μου ενα συνδεσμο δικο σου με δικη σου κριτικη να την δω για να μαθω πως ειναι το πραμα και πως ειναι η κριτικη.Βεβαια εγω μπηκα και ειδα τα δικα σου πραματα που ονομαζεις κριτικες αλλα δεν εγινα σοφοτερος.Απλα τα εχεις γραμμενα ομολογω εμφανισιακα και οχι ουσιαστικα με σχολικη φροντιδα εκθεσης ιδεων.Η πλάκα είναι ότι απορείς κιόλας που δεν ανέβηκε.
Αυτό το "πράγμα" το θεωρείς κριτική ?
Ήμαρτον ρε man.
tων τρωει ο ποπως του θελει καιΠαλι φαγουρα ??
Τι σου φταει παλι βρε ?
και μετα με το λαδι θα βαλουμε και ξυδι θα χρειαστη ;)Σουπερρρρρρρ ...Αυτο δεν το εχω κανει ...πρωκτικο με αγουρελαιο !! Θα μας γραψει η ΙΣΤΟΡΙΑ
Καλημερα σε ολους τους θαμωνες φιλους αυτου του αιμοτοβαμενου νηματος
Τα θερμα μου συληπητηρια σε ολους τους συγγενεις των θυματων , ΟΧΙ ΤΗς ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ , αλλα της ανθρωπινης εγκληματικης αμελειας :-( :-(
καλημερα αυτη ειναι η ελλαδα ολα στον βωμο του χρηματοςΚαλημερα σε ολους τους θαμωνες - φιλους , αυτου του αιμοτοβαμενου νηματος
Τα θερμα μου συληπητηρια σε ολους τους συγγενεις των θυματων , ΟΧΙ ΤΗς ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ , αλλα της ανθρωπινης εγκληματικης αμελειας :-( :-(
Δυστυχως ...Με παραξενεψε ομως κατι ...Αυτο το τριημερο πενθος που κηρυχτηκε μηπως συνδιαστηκε για <<καποιο λογο>> με την 17 Νοεμβρη ? ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ 15 ΝΕΚΡΩΝ ?Την καλημέρα μου Έλενα
Οι άνθρωποι δύσκολα μαθαίνουν και εύκολα ξεχνούν... Ολα αυτά Deja Vu, έχουν ξανασυμβεί.. :-(
Μια <<υπεροχη χωρα>> (πρωην).... που σκοτωνει τα παιδια της ...καλημερα αυτη ειναι η ελλαδα ολα στον βωμο του χρηματος
στο πρωην συμφωνο ;) παιδια δεν εχει δικα της πια .....εχει εισαγωγης απο αλλες ηπειρους που εχουν και προνομια μιας και δεν πληρωνουν τιποτα για αυτη την χωρα εν αντιθεσει με εμαςΜια <<υπεροχη χωρα>> (πρωην).... που σκοτωνει τα παιδια της ...
Καλημερα γιαβρι μου
Ναι για να σφιξει.. οτι διερραγηκαι μετα με το λαδι θα βαλουμε και ξυδι θα χρειαστη ;)
το ξυδι εχει πολλες χρησεις > >Ναι για να σφυξει.. οτι διερραγη
Οταν εγραψα <<παιδια της>> σαφως και δεν εννουσα τους <<εισαγωμενους>> ..Αρα συμφωνουμε και στα δυο θεωρητικαστο πρωην συμφωνο ;) παιδια δεν εχει δικα της πια .....εχει εισαγωγης απο αλλες ηπειρους που εχουν και προνομια μιας και δεν πληρωνουν τιποτα για αυτη την χωρα εν αντιθεσει με εμας
Αααα ναι ... χρησιμοποιειται και στα νευρα μετα απο μια επικη αποτυχια ;) ;)το ξυδι εχει πολλες χρησεις > >
στα νευρα εννοης ;)Αααα ναι ... χρησιμοποιειται και στα νευρα μετα απο μια επικη αποτυχια ;) ;)
ναι το διορθωσα ;)στα νευρα εννοης ;)
Καλημερα γιαβρι μου ............
......... καλημέρα... άλλο να ευχαριστείς κάποιον για τα λεγόμενα & τις απόψεις του και άλλο για τη συμμετοχή του.
Οπότε δεν τίθεται θέμα ευγένειας.
Ξυδι & δηλητηριο στους εχθρους.....και μετα με το λαδι θα βαλουμε και ξυδι θα χρειαστη ;)