anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
πήρες την λαστιχένια την παντόφλα ....
πήρες την λαστιχένια την παντόφλα ....
ρε καλως τον κατσε πρωτα θα σε περιποιηθει η χατζη ;) και μετα εγωκαι πολύ σου είναι....
ρε καλως τον κατσε πρωτα θα σε περιποιηθει η χατζη ;) και μετα εγω
Καλημερα στην παρεα..Και φυσικα στην ομορφη και σεξυ Ελενα..Ενα πραγμα καταλαβαινω απο ολα αυτα που εχουν γραφτει..Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια..Ειναι απλο. Δεν την γουσταρουν την επιτυχια της Ελενας..Τους ενοχλει..Και με καθε τροπο προσπαθουν να μειωσουν και να χαλασουν το οτιδηποτε. Μπορει να πηγες και να περασες ασχημα με την Ελενα..Σεβαστο. Δεν μπορει να αρεσουν ολα σε ολους. Θα μπορουσες ομως να μιλησεις και να εκφερεις την αποψη σου με ομορφο τροπο. Και ο καθενας. Ειναι γυναικα. Μιλας με ανθρωπο και μαλιστα καλιεργημενο. Επειδη πληρωνεις δεν παει να πει οτι θα μιλας και οπως θες. Υπαρχουν εκατονταδες αλλοι που πηγαμε και περασαμε υπεροχα. Και το τονιζω! Εγω και προσφατα μαλιστα με την τελευταια κριτικη. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Υπαρχει μια ωραια ατμοσφαιρα εδω. Δεν γουσταρεις?? Οκ κατανοητο. Μην κανεις σκηνικα ομως. Η γραψε σε νημα κοπελας που περασες καλα. Γιατι να ρθεις εδω και να θαψεις? Ελεναρα μην μασας. Αυτοι που σε ξερουν και εχουν παει μαζι σου λενε τα καλυτερα..Και μην με πει κανενας οτι στηριζω και μαλακιες. Το προφιλ μου ειναι ανοιχτο και υπαρχουν κριτικες με τις κοπελες που εχω παει. Λιγες μεν αλλα αυτες που ηθελα. Με οποια εχω περασει καλα το εχω γραψει. Το σχολιο για το επομενο free fuck το γραψα εγω Ελενα. Check pm..Γεια σου γιαβρι!!
Εχει κι αυτη την ομορφια της γιαβρι μου
Καλο μεσημερι ...καλη βδομαδα
Πολύ μελαγχολικη μερα ..αλλα θα περασει...
Να !!!
ΠΑΡΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ
Καλο ξημερωμα
εμενα μου εστειλες μονο ενα λουλουδι >
ΝΑΙ αυτη που αναφερθηκε αλλου... ;) ;) Μονο που αυτος που το εγραψε εκανε ενα λαθος ...ΕΔΩ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙπήρες την λαστιχένια την παντόφλα ....
σκέψου να θέλουν να σε αντιγράψουν...ΝΑΙ αυτη που αναφερθηκε αλλου... ;) ;) Μονο που αυτος που το εγραψε εκανε ενα λαθος ...ΕΔΩ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ
Οχι βρε ... δεν παρατηρησα κατι τετοιο .σκέψου να θέλουν να σε αντιγράψουν...
ευτυχώς...Οχι βρε ... δεν παρατηρησα κατι τετοιο .
Ισως το πιο τραγουδιαρικο νημα του βου...ευτυχώς...
ΘΑ σου πω εγω ευθυς αμεσως που θα καταληξειςΙσως το πιο τραγουδιαρικο νημα του βου...
Αμαν παι με την παρτη μου . Ολο τραγουδια βαζω και δεν δουλευω καθολου ...Ως που θα παει αυτο
:coolcondom: :coolcondom:
ΘΑ σου πω εγω ευθυς αμεσως που θα καταληξεις