anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
ρε συ ΚΛΩΝΟΣ είναι...και εσυ τωρα περιμενεις απαντηση ..Για να ειναι ολοκληρωτικο το βατερλω ?
κάποιος τον έριξε εδώ μέσα ...
τι δεν καταλαβαίνεις...?
ρε συ ΚΛΩΝΟΣ είναι...και εσυ τωρα περιμενεις απαντηση ..Για να ειναι ολοκληρωτικο το βατερλω ?
ποιανού είσαι δεν θα μας πεις...?εληξε το θεμα..ενταξει ειναι πανεμορφη και πολυ φιλοτιμη επαγγελματιας..οκ τωρα?
ΜΗΝ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ..... ΠΑΝΑΣΧΗΜΗ ΕΙΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΜΕΤΟΥ ...εληξε το θεμα..ενταξει ειναι πανεμορφη και πολυ φιλοτιμη επαγγελματιας..οκ τωρα?
Να σου πω και σενα .....Αντε γιατι νευριασα ...ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ ?? απο την πρωτη στιγμη ...Ειμαι 6 μηνες εδω μεσα και ξερω πολυ περισσοτερα απο οσο νομιζουν μερικοι οτι ξερω ..ρε συ ΚΛΩΝΟΣ είναι...
κάποιος τον έριξε εδώ μέσα ...
τι δεν καταλαβαίνεις...?
μου θυμιζετε πολυ στο προσωπο τον συγχωρεμενο τον Μανελη..ΜΗΝ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ..... ΠΑΝΑΣΧΗΜΗ ΕΙΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΜΕΤΟΥ ...
Τσοπα τσοπα...Αιντε νανιΘα με αφεισεται να κοιμηθω; Ποπο φωναρεεεες υπνο γρήγορα περασε η ωρα
μου θυμιζετε πολυ στο προσωπο τον συγχωρεμενο τον Μανελη..
σας ευχαριστω πολυ αξιοτιμη κυρια Χατζη!και μενα αυτο
<<Ποτέ μην τα βάζεις μ’ έναν ηλίθιο. Είναι βέβαιο οτι θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει εκ πείρας. Mark Twain>>
ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ...ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗσας ευχαριστω πολυ αξιοτιμη κυρια Χατζη!
Ελένη άρχισα να σε φοβάμαι, σε παρακαλώ ηρέμησε......
Φοβάμαι τη νύχτα, να φοβάμαι κι εσένα τώρα?
Αν στείλεις ένα ιντερνετικο φιλάκι τότε λέει μούφες ο φίλος μας
Ονειρα γλυκά Κυρία Ωραία Ελένη!Καλο ξημερωμα σε ολη την παρεα