Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ααααα ..χωριατοπουλα....Σαν την Τασουλα ενα πραμα δηλαδη ?ειναι απο το χωριο! δεν την ξερεις!
Ααααα ..χωριατοπουλα....Σαν την Τασουλα ενα πραμα δηλαδη ?ειναι απο το χωριο! δεν την ξερεις!
Elena priness Xatzi...
Πρωτιμο Θωδη να συνοδεύεται το ασμα με τα ανάλογα κουνήματα καλημερααααΑαααα ..χωριατοπουλα....Σαν την Τασουλα ενα πραμα δηλαδη ?
Η ΑΥΤΟΠρωτιμο Θωδη να συνοδεύεται το ασμα με τα ανάλογα κουνήματα καλημεραααα
συγνωμη μανταμ δεν καταλαβαινηΑΥΡΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟς, ΧΩΡΙΣ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ..
[size=10pt]ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ..[/size]
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ;) ;).. Ο νικητης αν δεν παρει το δωρο του (free fuck full) σε συγκεκριμενο χρονο που θα γραψω εδω . θα ακυρωνεται η συμμετοχη του ..χωρις να υπαρχει δευτερος επιλαχων,
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΕΝΑΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟ... ;) Οοποιος θα εχει σχεση μ αυτο το μηνυμα
<<Πολυ ακριβα αλλα τα αξιζει..Και με το παραπανω..Δες μια ταινια της και θα καταλαβεις. Εγω απο εκει καβλωσα και εκανα την κινηση. Επιασα το στοιχημα και το εκανα. Αλλιως δεν θα γινοτανε. Γιαυτο και εγραψα οτι ειναι αρνητικο αυτο μεγαλο. Αλλα τι να κανουμε..Εγω μια φορα τα δωσα και περασα απιστευτα. Δευτερη φορα λογω χρηματικου δεν ξερω...>>
συγνωμη μανταμ δεν καταλαβαινη
ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ??συγνωμη μανταμ δεν καταλαβαινη
κάντο λίγο κατανοητό βρε κορίτσι τι θέλεις να πεις...ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟς, ΧΩΡΙΣ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ..
[size=10pt]ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ..[/size]
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ;) ;).. Ο νικητης αν δεν παρει το δωρο του (free fuck full) σε συγκεκριμενο χρονο που θα γραψω εδω . θα ακυρωνεται η συμμετοχη του ..χωρις να υπαρχει δευτερος επιλαχων,
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΕΝΑΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟ... ;) Οοποιος θα εχει σχεση μ αυτο το μηνυμα
<<Πολυ ακριβα αλλα τα αξιζει..Και με το παραπανω..Δες μια ταινια της και θα καταλαβεις. Εγω απο εκει καβλωσα και εκανα την κινηση. Επιασα το στοιχημα και το εκανα. Αλλιως δεν θα γινοτανε. Γιαυτο και εγραψα οτι ειναι αρνητικο αυτο μεγαλο. Αλλα τι να κανουμε..Εγω μια φορα τα δωσα και περασα απιστευτα. Δευτερη φορα λογω χρηματικου δεν ξερω...>>
φιλλιπινεζοΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ??
Φιλιππινέζος πόντιος...?φιλλιπινεζο
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ..κάντο λίγο κατανοητό βρε κορίτσι τι θέλεις να πεις...
εγω κυριος φιλλιπινεζο NOMADSΦιλιππινέζος πόντιος...?
Εκρηκτικος συνδιασμοςΦιλιππινέζος πόντιος...?
αρχίζω να μαθαίνω αυτήν την γλώσσα...ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ..
Τα υπολοιπα νομιζω ειναι κατανοητα ... ;)
ΔΕΝ ΕΦΑΓΕς ΠΡΩΙΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ?? :-* :-* :-*
αρχίζω να μαθαίνω αυτήν την γλώσσα...
http://[URL unfurl="true"]www.krassanakis.gr/hieroglyphics.files/image006.gif[/img[/URL]]
[/quote]
εσυ σουαχιλι μαθαινης τωρα ;D ;D οχι ολα μαζι θα τα μπερδεψεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ακαταλαβίστικα είναι και τα 2...εσυ σουαχιλι μαθαινης τωρα οχι ολα μαζι θα τα μπερδεψεις
ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟς, ΧΩΡΙΣ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ..
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΕΝΑΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟ... ;) Ο οποιος θα εχει σχεση μ αυτο το μηνυμα ...