elektra-filippos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2024
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα σε όλους...
Είμαστε οι Ηλέκτρα και ο Φίλιππος νέα μέλη στο χώρο!!!
Είμαστε οι Ηλέκτρα και ο Φίλιππος νέα μέλη στο χώρο!!!
καλησπερα , τιμη ?Καλησπέρα σας
Καλησπέρα σας
για Ηλεκτρα μονοκαλησπερα , τιμη ?
Καλησπέρα σας για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μήνυμα προσωπικό είμαστε καινούργιοι στο χώρο και στο site, λίγη κατανόηση γιατί ακόμα προσπαθούμε να φτιάξουμε το προφίλ μας και να ανεβάσουμε φωτογραφίες ευχαριστούμεκαλησπερα , τιμη ?
Όπως εχετε δει.. σας εχουν γράψει όλοι στα @@ τους .Για περισσότερες πληροφορίες μήνυμα στο viber whats up 6982281239
Καλησπέρα είμαι ηλέκτρα δεν νομίζω να έχουμε γνωριστεί για να έχεις τέτοια άποψη για εμάς.Όπως εχετε δει.. σας εχουν γράψει όλοι στα @@ τους .
Αφηστε λοιπόν τις μαλακίες , περί "καινούριου μέλους" "δεν ξερω " "δεν ειδα" κλπκλπκλπ όπως επίσης και την κρυψίνους πληροφόρηση ( viber & πμ) και γράψτε εδώ αυτά που έχετε να πείτε.
Υπηρεσίες, τιμη, προγράμματα, περιοχή , χώρο(αν έχετε ή αν δεν έχετε) κλπκλπ
Αν είσαστε σωστοί σε αυτο που θα προσφέρετε τότε θα έχετε και θετική ανταπόκριση από τα μέλη εδώ.
Ασε ρε.... σιγα να μην γινουμε και κολληταρια κιολαςΚαλησπέρα είμαι ηλέκτρα δεν νομίζω να έχουμε γνωριστεί για να έχεις τέτοια άποψη για εμάς.
Γνώρισέ μας πρώτα και μετά γράψε.....
Σε παρακαλώ πολύ να εκφράζεσαι λίγο καλύτερα δεν χρειάζεται να θύγεις ανθρώπους χωρίς να τους έχεις γνωρίσει με όλο το σεβασμό
Εξάλλου ανδρέας σήμερα γραφτήκαμε στο site ακόμα δεν έχω προλάβει να κάνω πολλά πράγματα μη βιάζεσαι
Στο ViberΜάλιστα... δηλαδη τα παιδιά ζητάνε 170€ για να τους παίρνουμε μάτι ή 100€ για να μας τον παίξει η κυρία με ένα πλαστικό παιχνίδι.
Όταν φωνάζω εγώ μετά γίνομαι κακός... Φαίνεται το πράγμα από την αρχή
@GiorgosM145 που τις βρηκες αυτές τις πληροφορίες; σε προσωπική επικοινωνία μαζί τους ;; Γιατί εδώ δημόσια δεν γράφουν (ακόμα) κάτι
Ναι σε προσωπικη,απαραδεκτοι κλασσικα οπως ολοι.Δεν αγχωνομαι,συντομα θα αλλαξουν δρομους γιατι απο εμας δεν θα βρουν εσοδα,ακομα κ ματακιδες δε θα θελησουν τετοια ''υπηρεσια'' σοφτ πορν γελαω,αν θελω σοφτ πορν εχω αναμησεις απο αλτερ και εχτρα3 χαχαχα α και το γκολνετ κι αλλη μαλακια κ αυτη εκει θα ταιριαζαν.Οσοι πληρωσετε για τετοιες ''υπηρεσιες'' ειστε ισαξιοι των πλαφορμων και χειροτεροι κιολας διοτι αυτο θα ειναι και απο κοντα.Πραγματικα κοροιδα οσοι δωσουν λεφτα για κατι τετοια.Θα πανε απατοι οπως τοσοι και τοσες και φυσικα θα χωριστουν γιατι αλλιως δε θα γινεται.Στα ιδια λεφτα και λιγα ακομα παιρνω 2 εσκορτς χωριστα η μαζι και κανω την καυλαντα μου οχι να κοιτω αλλον να γαμει δωρεαν.Ωραια δουλεια,πληρωνουν οι μαλακες,γαμαω εγω.Μονο που αυτα ξοφλησα,ακομη και 20 ευρω να εκανε δεν θα βρεθει κανεις.Δεν γινεσαι κακος,ματια ανοιγεις.Οσοι τα χουν κλειστα θα τα ανοιξουν συντομα γιατι τα λεφτα δε βγαινουν οσο ευκολα χανονται.Εχω κανει παρτουζες και cuckold ως bull τζαμπα,αν πληρωνα για τετοια ατομα θα μουν πολυ μα πολυ μαλακας.Που κ να μην τα χα κανει παλι δε θα πληρωσω.Με βασικο 830 μικτα θα δωσω 170 για χωρις σεξ κ μαλιστα με περιττη παρεα?Οχι δα!Απλα εβαλαν ''ξεχωριστα'' για να τραβηξουν βλεμματα.Μερικοι σαν εμενα κ εσενα δεν ειναι πρωταρηδες,οποτε αντε γεια πανηγυρικα.Συνεχιζουμε τη ζωη μας.Μάλιστα... δηλαδη τα παιδιά ζητάνε 170€ για να τους παίρνουμε μάτι ή 100€ για να μας τον παίξει η κυρία με ένα πλαστικό παιχνίδι.
Όταν φωνάζω εγώ μετά γίνομαι κακός... Φαίνεται το πράγμα από την αρχή
@GiorgosM145 που τις βρηκες αυτές τις πληροφορίες; σε προσωπική επικοινωνία μαζί τους ;; Γιατί εδώ δημόσια δεν γράφουν (ακόμα) κάτι
εεε τωρα εξηγείται γιατι τα πιτσουνακια ηθελαν επικοινωνια στο viber... αν τα γραψουν εδω μέσα δημόσια... θα τους παρουν με τις πέτρες....Στο Viber
Είναι τυποποιημένο το μύνημα
Το ίδιο είπαν και σε μένα
Ετσι τυποποιομενα θα ειναι και τα οχι που θα ακουνε χαχαχαΣτο Viber
Είναι τυποποιημένο το μύνημα
Το ίδιο είπαν και σε μένα