You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Electronic body music (EBM) - INDUSTRIAL - Goth - Dark Wave
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AmoKomA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 134
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Τρελές εποχέςκαλησπερα...εδω γινεται το ρειβ παρτυ με τους χαπακηδες?
Sirrus
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Μιας και έκλεισε οριστικά πλέον το Rebound (που μας μύησε στα συγκεκριμένα μουσικά είδη) ας βάλω ένα classic από μια από τις πιο παραγνωρισμένες ελληνικές μπάντες που το έχω συνδυάσει με το ιστορικό αυτό υπόγειο.
Sound of No North - Fell Frozen
Sound of No North - Fell Frozen
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.554
- Πόντοι
- 12.756
τι ντραγκια θελω για αυτο το ωραιο σονγκακι;
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.352
- Πόντοι
- 6.056
το στουντιο version ειναι καλυτερο...απλα κουμπωσα το live in russia για συναισθηματικους λογουςτι ντραγκια θελω για αυτο το ωραιο σονγκακι;
Τελευταία τροποποίηση:
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.352
- Πόντοι
- 6.056
γιατ ειναι 2022 και το ebm πθανε 12+ χρονια τωραΓιατί έτσι το rebound?
Τελευταία τροποποίηση:
mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.299
- Πόντοι
- 2.420
Αυτά που ποστάρουν παραπάνω είναι πιο πολύ aggrotech η όπως αλλιώς λέγεται παρά ebm. Όσον αφορά το Rebound δε μου φαίνεται και πολύ λογικό να έκλεισε λόγω λειτουργίας σχολείου εκεί δίπλα, αυτό το μαγαζί ούτως η άλλως μόνο αργά τη νύχτα δεν λειτουργούσε;'Ενας φίλος που πήγαινε πολλά χρόνια μου είπε ότι ανοίγει σχολείο δίπλα και δεν επιτρέπεται από το νόμο να λειτουργεί τέτοιο μαγαζί δίπλα.
Το EBM νομίζω είναι στα καλύτερα του αυτή τη στιγμή από ποτέ. Αντιθέτως αυτά που ποστάρετε δε ξέρω τι φάση; Καμία σχέση με το EBM που ξέρω...
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.352
- Πόντοι
- 6.056
industrial/agrotech ειναι αλλα λιγη σηνασια εχει'Ενας φίλος που πήγαινε πολλά χρόνια μου είπε ότι ανοίγει σχολείο δίπλα και δεν επιτρέπεται από το νόμο να λειτουργεί τέτοιο μαγαζί δίπλα.
Το EBM νομίζω είναι στα καλύτερα του αυτή τη στιγμή από ποτέ. Αντιθέτως αυτά που ποστάρετε δε ξέρω τι φάση; Καμία σχέση με το EBM που ξέρω...
ο τιτλος πανω λεει
"Electronic body music (EBM) - INDUSTRIAL - Goth - Dark Wave"
οποτε ποσταρεις οτι τραβαει η ψηχη σου απο noisex και combichrist μεχρι sopor aeternous και athamy παλι μεσα εισαι
συμφωνα με τον νηματοθετη