You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελαστικά Μοτοσυκλετών, τί προτείνετε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kavliaris
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
μισελεν κ μετζελερ ειναι κ η δικια μου γνωμη.
τα μετζελερ ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ στο βρεγμενο ,δεν υπαρχει δευτερο,ΑΛΛΑ γλυστρανε στην πολυ ζεστη ασφαλτο ,δεν ξερω γιατι.επισησ βγαζουνε κ αρκετα λιγοτερα χιλιομετρα απο τα άλλα
εγω βαζω μισελεν και δεν τα αλλαζω με τιποτε..πιστευω οτι ταιριαζουνε στην "ελληνικη" ασφαλτο
τα μετζελερ ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ στο βρεγμενο ,δεν υπαρχει δευτερο,ΑΛΛΑ γλυστρανε στην πολυ ζεστη ασφαλτο ,δεν ξερω γιατι.επισησ βγαζουνε κ αρκετα λιγοτερα χιλιομετρα απο τα άλλα
εγω βαζω μισελεν και δεν τα αλλαζω με τιποτε..πιστευω οτι ταιριαζουνε στην "ελληνικη" ασφαλτο
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.081
- Πόντοι
- 6.515
μισελεν κ μετζελερ ειναι κ η δικια μου γνωμη.
και στην κακοσυντηρημενη ασφαλτο (γυαλι) γλυστρανε
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
ΓΙΑ ON-OFF MOTOΣΥΚΛΕΤΕΣ TA MICHELIN ANAKEE 3
Aπλα Η ΚΟΡΥΦΗ!!!!
Με τι τα εχεις τρεξει Κωστή..? πριν τι ειχες..?
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Διάβασα σε 3-4 φορουμ τύπε αλλα τι να το κάνεις,οταν ουσιαστικα δεν εχεις επιλογή,γιατι οι μαστόροι αποφασιζουν τελικα τι θα βαλεις με γνωμονα το κερδος τους.Εγώ μάστορα έχω street μηχανή και όλοι μου έλεγαν για metzeler. Τελικά τα έβαλα και απογοητεύτηκα! Αντίθετα τα Michelin υπήρξαν τίμια. Ψάξε στο διαδίκτυο τι ταιριάζει στη μηχανή σου...
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Παιδιά εδώ που ειμαι η michelin ειναι σχεδόν μονοπώλιο.Παρήγγειλα τελικά τα Anakee 3 προδιαγραφών Η,ελπίζω να μην εχω κάνει μαλακία.Απο βδομάδα που θα τα βάλω,θα γραψω κριτική.
Εχω ακουσει καλα λογια.. σε τι θα τα βαλεις..?
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Μια χαρα. Για μηχανακια περισσότερο 'ON' ειναι μονοδρομος μαλλον. Εγω το σκεφτομαι για ενα XTR (660) λογο που ειναι πολυ ασφαλτινο.. καταργησανε και το καλυτερο λαστιχο ΙΜΟ (anakee2) σε μικρομεσαιες κατηγοριες ON-OFF οι αχρηστοι οι φρανσουαδες..