Επισκέπτης
πιρφορέ αυτό που κάνεις ειναι φωτογραφική εφαρμογή σε ειδικό χαρτί φωτογραφικό . όταν θα μπορείς να το εφαρμόσεις σε οποιοδήποτε χαρτί θα λέγεται εκτύπωση ;)
πιρφορέ αυτό που κάνεις ειναι φωτογραφική εφαρμογή σε ειδικό χαρτί φωτογραφικό . όταν θα μπορείς να το εφαρμόσεις σε οποιοδήποτε χαρτί θα λέγεται εκτύπωση ;)
pιtsi ,ειλικρινά σου λέω όποτε θες στείλε μου π.μ. να έρθεις αποτο μαγαζί να σου δείξω ότι θές ;)παντοσ εχισ μπερδεψι τι πουτσα με τι βουρτσα!μαλον δεν εχισ δι ποτε μινιλαμπ με ιγρα χιμικα.
ι οφφσετ εκτιποσι ειναι σαν φοτοτιπια ...καμια σχεσι!
ροτα καπιον που να ξερι να στα πι να μαθισ.
loytse εχεις σχεση με οφφσετ?
πιτσι το φωτογραφικο χαρτι δεν ειναι αρκετα λεπτο και μαλακο για καρτα?
και οταν τσαλακωθει λιγο δεν ασπριζει η επιφανεια?
ρε μαν εσυ ψαραδικο δεν εχεις;ναί είπαμε , και όπου νάναι θα δίνουμε και μαθήματα γραφ.τεχνών στο βου
συναδελφος δλδ...εχει πλακα να σε ξερω κιολας...ναί είπαμε , και όπου νάναι θα δίνουμε και μαθήματα γραφ.τεχνών στο βου
δαουν ταουν ;)συναδελφος δλδ...εχει πλακα να σε ξερω κιολας...
περιοχη?
σε λίγες μέρες μπορεί να ανηφορήσω για βόλο ,οπότε κανόνισε που θα φάμε καμμιά κρέπαρε μαν εσυ ψαραδικο δεν εχεις;
για κρεπα λαρισα.στον βολο να φαμε κανα ψαρακι......λουτσο κατα προτιμησησε λίγες μέρες μπορεί να ανηφορήσω για βόλο ,οπότε κανόνισε που θα φάμε καμμιά κρέπα
:opιtsi ,ειλικρινά σου λέω όποτε θες στείλε μου π.μ. να έρθεις ακαποτο μαγαζί να σου δείξω ότι θές ;)
χαιρετισματα στον φιλο..αγιωτη...σε λίγες μέρες μπορεί να ανηφορήσω για βόλο ,οπότε κανόνισε που θα φάμε καμμιά κρέπα
τον φιλο που εκλεισε,κοντα στο αμνεζια τον ηξερες?δαουν ταουν ;)
τον φιλο που εκλεισε,κοντα στο αμνεζια τον ηξερες?
Ντίαρ Πιτσι, αγορίνα μου κάπου μπερδευτικες ....αλλά δεν απλώνουμε τραχανά , έντυπα φτιαχνουμε και δεν τα απλώνουμε στον ήλιο , τεχνολογικά άμα θές να μιλήσουμε υπάρχουν ειδικά μελάνια για τον ήλιο. Πάντως η εφαρμογή που κάνεις είναι στα πλαίσια τον φωτογραφικών εκτυπώσεων.θολομενο μου γκαυλομενο πορνικο αγορι λουτσε θα σου πο κατι το απλο.
κανε μια εκτιποσι οφσετ και μια σε μινι λαμπ με χιμια.
βαλτα και τα διο στον ιλιο για ενα μινα.
και μετα ελα να μου πισ τα αποτελεσματα!
και κατι ακομα .εχο δι ψιφιακα αλμπυμ οφσετ αλλα και εκτιπομενα σε μινι λαμπ(χιμια)
καμια σχεσι!τα οφσετ για το πουτσο τελιοσ.ολο γραμεσ φενοντε.σκατα!
βαλτα και αυτα στον ιλιο.χαλκομανια θα γινι το φοτο μπουκ(οφσετ) θα ξεθοριασι θα απαξιοθι θα κανιβαλιστι απο τον ιλιο.
ενο το φοτομπουκ εκτιπομενο σε μινι λαμπ(χιμια) δε παθενι τιποτα!
νομιζο σου χριαζετε ενα ζεστο και ατακτο αιδιο για να ξεδιαλινισ το γκαυλικο σου πορνοεγκεφαλο!τα εγκεφαλικα σου κιταρα ειναι πορνοερεθισμενα με αποτελεσμα ενα πορνοδεσ και πομποδεσ σινεφο καυλασ να μιν σε αφινι να κρινισ με τιν πορνολογικι!
παμε μεταξουπολι να αδιασουμε επιγοντοσ τσιτσιναρα μου!!!