Νέα

Εκτος απο τους φακους Surefire υπαρχουν μηπως αλλοι φακοι καλυτεροι απο αυτους.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Οπως το λεει και ο τιτλος. Εκτος απο τους Φακους Surefire υπαρχει καθολου εταιρεια η εταιριες που να εχουν σχεδον καλυτερους φακους η να υπαρχει ανταγωνισμος μεταξυ τους. Ανοιξα αυτο το θεμα σχετικα με την Surefire. Γιατι ειμαι πολυ πικραμενος με την πολιτικη τους απεναντι στους διεθνους πελατες.Δεν θελει η εταιρια Surefire να εξαγει τα προιοντα της εκτος ΗΠΑ. Ετσι λοιπον πηρα την αποφαση να στραφω σε αλλη εταιρια για να εχω συναλλαγες και αγορες.

Ετσι απο απλη ερωτηση ξερετε αν υπαρχει καθολου ιστοσελιδα που να εξαγει ακομη τα προιοντα Surefire.

Μονο απο το ebay μπορω ακομη να αγορασω.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Οπως το λεει και ο τιτλος. Εκτος απο τους Φακους Surefire υπαρχει καθολου εταιρεια η εταιριες που να εχουν σχεδον καλυτερους φακους η να υπαρχει ανταγωνισμος μεταξυ τους. Ανοιξα αυτο το θεμα σχετικα με την Surefire. Γιατι ειμαι πολυ πικραμενος με την πολιτικη τους απεναντι στους διεθνους πελατες.Δεν θελει η εταιρια Surefire να εξαγει τα προιοντα της εκτος ΗΠΑ. Ετσι λοιπον πηρα την αποφαση να στραφω σε αλλη εταιρια για να εχω συναλλαγες και αγορες.

Ετσι απο απλη ερωτηση ξερετε αν υπαρχει καθολου ιστοσελιδα που να εξαγει ακομη τα προιοντα Surefire.

OPTICSPLANET :

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Υπάρχουν της NIKON , φίλε αλλά είναι πανάκριβοι. Τί τους θέλεις ,για ποιά χρήση ειδικά? SERAPIS.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

H CibaVision εχει τους καλυτερους.

Αυτους χρησιμοποιω εγω πολλα χρονια.
Στους προτεινω ανεπιφυλακτα!

Επισκέπτης
Για τους φακους LED ενδιαφερομαι φιλε μου, οχι για τους φακους για φωτογραφικες μηχανες η για τα γυαλια ορασεως.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007

Γιά "night7080 " Γιά φακούς LED ,έγραψα καί όχι γιά NIKKOR, καί η OLYMPUS φτιάχνει μηχανές φωτογραφικές φτιάχνει όμως καί μικροσκόπια καί άλλα οπτικά όργανα. Καί η BMW άρχισε με μοτοσυκλέτες , φτιάχνει όμως καί αυτοκίνητα. Νάσε καλά. SERAPIS.

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
παιδιά αν θέλετε φακό που να τυφλώνει στην κυριολεξία
δηλαδή να χρησιμοποιείται και για άμυνα  :)

η επιλόγή ενός φακού cree led αποτελεί μονόδρομο

βάλτε στο google αλλά κ στο ebay βρωμάει ο τόπος

και οι τιμές έχουν πέσει πολύ πλέον...

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.915
Πόντοι
9.275
Σωστός ο Μαστοράτζας  ;)
και οπως έγραψε στo ebay βρίσκεις τα πάντα και πολύ οικονομικά.
Ολα αυτα τα Superfire, Trustfire, Ultrafire πρακτικά όλα ίδια είναι, το μυστικό είναι να έχουν μέσα ένα δυνατό Cree LED (ανω των 1000 lumen). Αντιαεριοπορικοι προβολεις κανονικοί, αλλά σε μέγεθος φακού παλάμης, τρομερη τεχνολογία

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Πρέπει να είναι πολύ σκοτάδι για να τυφλώσουν αυτοί οι φακοί;

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.