Νέα

Έκρηξη βόμβας με νεκρό στα Κ. Πατήσια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ελα ρε τωρα που κανεις οτι δεν καταλαβαινεις..μιλαμε για πλουτη ,κεφαλαιο,παλη των ταξεων,επαναστασεις,εργοδοτες που μας πινουν το αιμα κι ειμαστε ενας απο αυτους..ελα τωρα... :sunglasses:
για να μην πω για ''οικολογιες'' την στιγμη που τα τερατουργηματα οικοδομηματα που εχουμε μελετησεις ως γραφειο,αλαλ κι οι βιλιτσες που φτιαχνουμε πανε συννεφο σε νησακια κι αλλου...
Το ΚΚΕ θεωρητικά δεν έχει πλούσιους βουλευτές,ο Σύριζα μιλάει όπως και το Πασόκ για μία κοινωνία ισότητας όχι αντικαταπιταλιστική.

Για τους οικολόγους εν οίδα ότι ουδέν οίδα.

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
To συλλογίσμο ότι ο αριστερός πρέπει να είναι και μπατίρης ποτέ δεν τον κατάλαβα!!! :huh:

το καταλαβαινω εγω! και σου λεω εγω ..ο αλαβανος οταν ο συριζα παρει εαν παρει 51% θα κρατικοποιησει με την θεληση του την περιουσια που εχει? Γιατι ο κυριος αλαβανος στο ξεναδοχειο που εχει δεν φιλοξενει δωρεαν λαθρομεταναστες?

Επισκέπτης
και οι δυο με ενοχλησαν αλλα παρολο που και οι δυο υποθηκευσαν το μελλον της ελλαδας..εσυ βγαζεις την αυστηροτητα σου...στον ανατολακη..λες και ο ανατολακης δημιουργησε το δημοσιο χρεος...και οχι οι μορφωμενοι...ο ανατολακης θα κριθει στην τετραετια...αλλα εαν θελουμε να κρινουμε τον ανατολακη να κρινουμε με την μαγια τσοκλη μιας και ειναι ιδια "σειρα"...και οι δυο γιναν βουλευτες πριν 6 μηνες για πρωτη φορα...
Ναι αλλά είπες Σημίτης,όχι Σημίτης και Καραμανλής,δεν ήταν τυχαίο!!! ;)

Ο Λάος φίλταται αν πάρει την τύχη της Ελλάδος θα φέρει μία ωραία Χούντα και όλα λαμπρά από εκεί και πέρα,απλά!!! :cheesy:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
Το ΚΚΕ θεωρητικά δεν έχει πλούσιους βουλευτές,ο Σύριζα μιλάει όπως και το Πασόκ για μία κοινωνία ισότητας όχι αντικαταπιταλιστική.

δε μιλαω για οικολογους αλλα για τις ''οικολογικες'' ευαισθησιες του αλαβανου που εχει χτισει σε οτι καταπατημενο και παραδοσιακο οικισμο φανταζεσαι...

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
Ο Λάος φίλταται αν πάρει την τύχη της Ελλάδος θα φέρει μία ωραία Χούντα και όλα λαμπρά από εκεί και πέρα,απλά!!! :cheesy:
ρε συ καλα τωρα..ειναι δυνατον να εισαι τοσο αφελης??? :think: :think: :think:

Επισκέπτης
το καταλαβαινω εγω! και σου λεω εγω ..ο αλαβανος οταν ο συριζα παρει εαν παρει 51% θα κρατικοποιησει με την θεληση του την περιουσια που εχει? Γιατι ο κυριος αλαβανος στο ξεναδοχειο που εχει δεν φιλοξενει δωρεαν λαθρομεταναστες?
1)Που να ξέρω τι θα κάνει ο Αλαβάνος,θα δω και θα κρίνω!!! :headbang:

2)Αν φιλοξενεί δωρεάν λαθρομετανάστες τα εισοδήματα της επιχείρησης ξενοδοχείων θα πέσουν στο 0 και μετά δεν θα έχει μισθό ο εργαζόμενος σε αυτά,τόσο απλό είναι!!! :P

Υ.Γ.Εχεί ο Αλαβάνος ξενοδοχεία;! :think:

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96

μιας που εισαι φοιτητης...για δεν ρωτας τους φοιτητες του συριζα ενα απορριπτουν τον μαρξισμο? Ρητορικο το ερωτημα γιατι και η κουτση μαρια ξερει οτι δεν τον απορριπτουν...και αφου ολοι η κοινωνια το ξερει αυτο πως εσυ λες "ο συριζα  μιλαει για μια κοινωνια ισοτητα οχι αντικαπιταλιστικη" Μας δουλευεις? Η Κανελλη σε θεωριτικο επιπεδο μενει σε βιλλα στην εκαλη? και οι υπολοιποι βουλευτες του κκε αφου δινουν το μισθο του ολον στο κομμα, με τι χρημματα ζουν?

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
Η Κανελλη σε θεωριτικο επιπεδο μενει σε βιλλα στην εκαλη? και οι υπολοιποι βουλευτες του κκε αφου δινουν το μισθο του ολον στο κομμα, με τι χρημματα ζουν?
καλα κι εσυ τωρα τι ψαχνεις??και με τι λεφτα θα στελνουν τα παιδια τους μετα στα ιδιωτικα σχολεια,κολλεγια και πανεπιστημια του εξωτερικου??ε?? :2funny: :2funny: :2funny:

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
[size=12pt]Yrret, γιατί ο Στόχος κάνει αντιπολίτευση στον καρατζαφέρη;[/size]
(σοβαρά ρωτάω)

------
ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

Από τις 26 Φεβρουαρίου του 2003 ο "Στόχος" έχει ξεκαθαρίσει την άποψή του, μια άποψη που σήμερα γίνεται είδηση για όλα τα Μέσα (7 χρόνια μετά!) και μάλιστα δια στόματος του ίδιου του Καρατζαφέρη. Αβανταδόρος ξεκίνησε, αβανταδόρος παραμένει. Αυτά που λέγαμε απο τότε (όπως φαίνεται και στο πρωτοσέλιδο) τα λένε σήμερα με κάθε τρόπο όλα τα Μέσα. Διαβάστε....

"Πρόταση για τη σύσταση μιας ανοικτής επιτροπής με στόχο την ενίσχυση της κεντροδεξιάς παράταξης, υπό την προεδρία του Κων/νου Μητσοτάκη και με τη συμμετοχή όλων των στελεχών της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, κατέθεσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, στη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης. Σύμφωνα με πληροφορίες της αυτοδιοικησης gr, η πρόταση αυτή συνδέεται με τις επικείμενες δημοτικές εκλογές και τον «Καλλικράτη», που αναμένεται να αποτελέσουν ένα γερό crash test για τον Αντώνη Σαμαρά, γεγονός που ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτιμά ότι είναι το καταλληλότερο πεδίο για «συνένωση δυνάμεων» στην κεντροδεξιά πολιτική σκηνή, προκειμένου να αναδειχθούν οι υποψήφιοι για την αυτοδιοίκηση. Από την πρότασή του δε λείπουν ούτε στελέχη που έχουν αποχωρήσει εδώ και χρόνια από τη ΝΔ, όπως ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος και ο Στέφανος Μάνος. Το όνομα μάλιστα του πρώτου συζητείται για το δήμο του Πειραιά. Απέξω δεν μένει ασφαλώς ούτε η Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν υπάρχει η πολυτέλεια να παραμερίζονται και να απομακρύνονται από το τραπέζι των αποφάσεων στελέχη του βεληνεκούς της κ. Μπακογιάννη. Η κ. Μπακογιάννη μπορεί να προσφέρει στην παράταξη και στον τόπο και δεν γίνεται να μπει στο χρονοντούλαπο». «Πρέπει να καταλάβουν στη ΝΔ ότι ανήκουμε σε μια μεγάλη παράταξη που η ΝΔ είναι τα ¾ και ο ΛΑ.Ο.Σ. το ¼ . Η πρότασή μου προς τον πρόεδρο του κόμματος και όλα τα μεγάλα στελέχη της, είναι να καθίσουμε και να συζητήσουμε υπό την προεδρία του αρχαιοτέρου τη τάξη, του επιτίμου προέδρου κ. Μητσοτάκη, για το μέλλον της παράταξης χωρίς να αμφισβητείται ο ρόλος του καθενός μέσα από αυτή τη συζήτηση» κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης."! ()

Εννοείται ότι στον "Στόχο" που κυκλοφορεί θα δείτε και θα διαβάσετε θέματα που άλλοι θα ανακαλύψουν 5, 10 και 15 χρόνια μετά!

STOXOS+GIA+KARATZAFERH.jpg

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
1)Που να ξέρω τι θα κάνει ο Αλαβάνος,θα δω και θα κρίνω!!! :headbang:

2)Αν φιλοξενεί δωρεάν λαθρομετανάστες τα εισοδήματα της επιχείρησης ξενοδοχείων θα πέσουν στο 0 και μετά δεν θα έχει μισθό ο εργαζόμενος σε αυτά,τόσο απλό είναι!!! :P

Υ.Γ.Εχεί ο Αλαβάνος ξενοδοχεία;! :think:

Με βαση το 2 και το ελληνικο συστημα υγειας εαν συνταγογραφει τους μεταναστες που η πλειοψηφια τους εχουν μονο 50 ενσημα το χρονο θα πεσει οικονομικα εξω..

Με βαση το 1, σου λεω ειναι ευκολο ενας αστος που εχει μαθει να ζει πλουσιοπαροχα να μεινει σε μια γκαρσονιερα με συγκατοικο εσενα? Να παρει ο συριζα 51%,...να δωρισει ο αλαβανος την περιουσια του στο κρατος..και να συγκατοικει με παπαζολ και ας πεθανω..

Επισκέπτης
μιας που εισαι φοιτητης...για δεν ρωτας τους φοιτητες του συριζα εαν απορριπτουν τον μαρξισμο? Ρητορικο το ερωτημα γιατι και η κουτση μαρια ξερει οτι δεν τον απορριπτουν...και αφου ολοι η κοινωνια το ξερει αυτο πως εσυ λες "ο συριζα  μιλαει για μια κοινωνια ισοτητα οχι αντικαπιταλιστικη" Μας δουλευεις? Η Κανελλη σε θεωριτικο επιπεδο μενει σε βιλλα στην εκαλη? και οι υπολοιποι βουλευτες του κκε αφου δινουν το μισθο του ολον στο κομμα, με τι χρημματα ζουν?
Κοινωνία ισότητας=να έχει να ζήει ο κάθε ένας,όχι πλούσια καλά.

Ότι η Κανέλλη μένει σε βίλλα στην εκάλη πρώτη φορά το ακούω!!! :rolleyes:

Δεν ξέρω ακριβώς για το ΚΚΕ,άντε να ρωτήσεις κανέναν Κνίτη!!! :P

Φαντάζομαι δεν τον δίνουν όλο και λέγεται για εσωτερική κατανάλωση αλλά επίσης το ασυμβίβαστο δεν έχει επανέλθει ακόμα,οπότε μπορεί αυτό να είναι το εισοδημά τους!!! :huh:

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
[size=12pt]Yrret, γιατί ο Στόχος κάνει αντιπολίτευση στον καρατζαφέρη;[/size]
(σοβαρά ρωτάω)

------
ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

Από τις 26 Φεβρουαρίου του 2003 ο "Στόχος" έχει ξεκαθαρίσει την άποψή του, μια άποψη που σήμερα γίνεται είδηση για όλα τα Μέσα (7 χρόνια μετά!) και μάλιστα δια στόματος του ίδιου του Καρατζαφέρη. Αβανταδόρος ξεκίνησε, αβανταδόρος παραμένει. Αυτά που λέγαμε απο τότε (όπως φαίνεται και στο πρωτοσέλιδο) τα λένε σήμερα με κάθε τρόπο όλα τα Μέσα. Διαβάστε....

"Πρόταση για τη σύσταση μιας ανοικτής επιτροπής με στόχο την ενίσχυση της κεντροδεξιάς παράταξης, υπό την προεδρία του Κων/νου Μητσοτάκη και με τη συμμετοχή όλων των στελεχών της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, κατέθεσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, στη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης. Σύμφωνα με πληροφορίες της αυτοδιοικησης gr, η πρόταση αυτή συνδέεται με τις επικείμενες δημοτικές εκλογές και τον «Καλλικράτη», που αναμένεται να αποτελέσουν ένα γερό crash test για τον Αντώνη Σαμαρά, γεγονός που ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτιμά ότι είναι το καταλληλότερο πεδίο για «συνένωση δυνάμεων» στην κεντροδεξιά πολιτική σκηνή, προκειμένου να αναδειχθούν οι υποψήφιοι για την αυτοδιοίκηση. Από την πρότασή του δε λείπουν ούτε στελέχη που έχουν αποχωρήσει εδώ και χρόνια από τη ΝΔ, όπως ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος και ο Στέφανος Μάνος. Το όνομα μάλιστα του πρώτου συζητείται για το δήμο του Πειραιά. Απέξω δεν μένει ασφαλώς ούτε η Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν υπάρχει η πολυτέλεια να παραμερίζονται και να απομακρύνονται από το τραπέζι των αποφάσεων στελέχη του βεληνεκούς της κ. Μπακογιάννη. Η κ. Μπακογιάννη μπορεί να προσφέρει στην παράταξη και στον τόπο και δεν γίνεται να μπει στο χρονοντούλαπο». «Πρέπει να καταλάβουν στη ΝΔ ότι ανήκουμε σε μια μεγάλη παράταξη που η ΝΔ είναι τα ¾ και ο ΛΑ.Ο.Σ. το ¼ . Η πρότασή μου προς τον πρόεδρο του κόμματος και όλα τα μεγάλα στελέχη της, είναι να καθίσουμε και να συζητήσουμε υπό την προεδρία του αρχαιοτέρου τη τάξη, του επιτίμου προέδρου κ. Μητσοτάκη, για το μέλλον της παράταξης χωρίς να αμφισβητείται ο ρόλος του καθενός μέσα από αυτή τη συζήτηση» κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης."! ()

Εννοείται ότι στον "Στόχο" που κυκλοφορεί θα δείτε και θα διαβάσετε θέματα που άλλοι θα ανακαλύψουν 5, 10 και 15 χρόνια μετά!

STOXOS+GIA+KARATZAFERH.jpg

εγω συμφωνω με το αρθρο, εσυ σαν κκε συμφωνεις με το στοχο? Ο ΣΤΟΧΟΣ εχει κανει τις επιλογες του και βρισκεται στην κυκλοφορια που βρισκεται...ασε εμας να κρινουμε...με ποιο τροπο ο καρατζαφερης θα νοιωσει τα ποσοστα της ΝΔ! Μετα την σταση που ειχε ο ΛΑ.Ο.Σ με την ιθαγενεια ποιος θα σταματησει την δυναμικη του?

Επισκέπτης
Με βαση το 2 και το ελληνικο συστημα υγειας εαν συνταγογραφει τους μεταναστες που η πλειοψηφια τους εχουν μονο 50 ενσημα το χρονο θα πεσει οικονομικα εξω..

Με βαση το 1, σου λεω ειναι ευκολο ενας αστος που εχει μαθει να ζει πλουσιοπαροχα να μεινει σε μια γκαρσονιερα με συγκατοικο εσενα? Να παρει ο συριζα 51%,...να δωρισει ο αλαβανος την περιουσια του στο κρατος..και να συγκατοικει με παπαζολ και ας πεθανω..
Σκοπός είναι να μην έχουν 50 ένσημα τον χρόνο.

Δεν μπορώ να συνεχισώ τον παραλογισμό σου άλλο με τον Αλαβάνο,αν γίνει papazol θα πάψει να είναι στην βουλή και θα αφήσει τον Φύρερ να λέει ότι γουσταρεί χωρίς να τον ταπώνει!!! :grin:

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
Κοινωνία ισότητας=να έχει να ζήει ο κάθε ένας,όχι πλούσια καλά.

Ότι η Κανέλλη μένει σε βίλλα στην εκάλη πρώτη φορά το ακούω!!! :rolleyes:

Δεν ξέρω ακριβώς για το ΚΚΕ,άντε να ρωτήσεις κανέναν Κνίτη!!! :P

Φαντάζομαι δεν τον δίνουν όλο και λέγεται για εσωτερική κατανάλωση αλλά επίσης το ασυμβίβαστο δεν έχει επανέλθει ακόμα,οπότε μπορεί αυτό να είναι το εισοδημά τους!!! :huh:

αρα η πτυχιακη σου θα ειναι εαν ο συριζα απορριπτει τον μαρξισμο...τι ειναι μαρξισμος...και σε ποια συνοικια ζει η κανελλη...και εαν πολιτικος αρχηγος βοηθαει απο την τσεπη του το πολιτικο αντικειμενο που υπερασπιζεται τοσο θερμα δηλαδη τους μεταναστες...για λογους ειλικρινειας

Επισκέπτης
αρα η πτυχιακη σου θα ειναι εαν ο συριζα απορριπτει τον μαρξισμο...τι ειναι μαρξισμος...και σε ποια συνοικια ζει η κανελλη...και εαν πολιτικος αρχηγος βοηθαει απο την τσεπη του το πολιτικο αντικειμενο που υπερασπιζεται τοσο θερμα δηλαδη τους μεταναστες...για λογους ειλικρινειας
Πολύ ευχαρίστως να σε διαφωτίσω με μία τέτοια πτυχιακή μου!!! :grin:

Βέβαια πολύ πιθανόν τότε να μην σε νοιάζει γιατί ο Λάος ίσων να μην είναι στην βούλη όπως ενδεχομένως και πολύ πιο πιθανό και ο Σύριζα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
Ολοί μα όλοι καλύτεροι από τους κρυφοΦασίστες του Λάος!!!

εσυ μας ειπες οτι εισαι ανθρωπος αδεσμευτος και κρινει κατα περισταση βαση προγραμματος ποιο κομμα θα ψηφισεις και απο την λες σε πρακτικο επιπεδο οτι ο καραμανλης που χρεωσε την ελλαδα ειναι καλυτερος απο τον κρυφοφασιστα ανατολακη...Εαν αυτη δεν ειναι νοοτροπια κομματοσκυλου, τι ειναι? ξεχασα εγω ειμαι το κομματοσκυλο...

Επισκέπτης
εσυ μας ειπες οτι εισαι ανθρωπος αδεσμευτος και κρινει κατα περισταση βαση προγραμματος ποιο κομμα θα ψηφισεις και απο την λες σε πρακτικο επιπεδο οτι ο καραμανλης που χρεωσε την ελλαδα ειναι καλυτερος απο τον κρυφοφασιστα ανατολακη...Εαν αυτη δεν ειναι νοοτροπια κομματοσκυλου, τι ειναι? ξεχασα εγω ειμαι το κομματοσκυλο...
Ναι πιστεύω ότι είναι καλύτερο να πεινάς και να μιλάς(ΝΔ) παρά να πεινάς και να μην μιλάς(Λάος)!!! :tooth:

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
εγω συμφωνω με το αρθρο, εσυ σαν κκε συμφωνεις με το στοχο? Ο ΣΤΟΧΟΣ εχει κανει τις επιλογες του και βρισκεται στην κυκλοφορια που βρισκεται...ασε εμας να κρινουμε...με ποιο τροπο ο καρατζαφερης θα νοιωσει τα ποσοστα της ΝΔ! Μετα την σταση που ειχε ο ΛΑ.Ο.Σ με την ιθαγενεια ποιος θα σταματησει την δυναμικη του?

Καλά, δεν είμαι κουκουέ, αν ήμουν κουκουέ θα συμφωνούσα με τον Στόχο σε πολλά  :P
Σε τι κυκλοφορία βρίσκεται ο Στόχος δηλ;;
Έχετε δυναμική λες; Υπάρχουν άτομα που γουστάρουν ακόμα το Μητσοτακέϊκο;
Εσείς ξέρετε καλύτερα βέβαια πάντα, ωστόσο βλέπω μεγάλη δυσαρέσκεια στους εθνικιστικούς κύκλους..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom