Νέα

Έκρηξη βόμβας με νεκρό στα Κ. Πατήσια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μου αρέσει ρε μεγάλε που κρίνεις και έχεις αποφασίσει απο πριν τι θα πει κατά τη γνώμη σου μια μερίδα ανθρώπων, ωραία λογική :jerking:. Κάτι σας έχει τσούξει στην όλη υπόθεση
Εχω την εντυπωση οτι καποια στιγμη θα σου τριψω στην μουρη το παραπανω ποστ...και δεν ξεχναω ευκολα ξερεις.

Επισκέπτης
Πιστεύεις ότι μέ ετικέττες λύνονται πολιτικά καί κοινωνικά προβλήματα;
Πρόσεξε φίλε την ακροβασία πού έκανες: βάφτισες "αλλοδαπούς" αναφερόμενος προφανώς σέ όλο τόν συρφετό πού ΠΑΡΑΝΟΜΑ βρίσκεται στη χώρα μας.Ταυτόχρονα βαφτίζεις "Ελληναράδες" όλους τούς Ελληνες πολίτες πού ανεξάρτητα από τά πολιτικά  και κοινωνικά τους πιστεύω διαφωνούν καί αντιδρούν στην απο κάθε άποψη ανεξέλεγκτη είσοδο-παραμονή-νομιμοποίηση τών παράνομα εισερχομένων αλλοδαπών στην χώρα μας.
Σημειολογικά έχεις αποχρωματίσει καί αλλοιώσει τό περιεχόμενο τών λέξεων προκειμένου νά
δημιουργήσεις το φαντασιακό δίπολο "αλλοδαπός-Ελληναράς".

Τέτοιου τύπου ιδεολογικές ακροβασίες έκανε καί ο παππούς σου.
Κρίμα.
Παλιά δεν το πίστευα,πλέον ναι,ειδικά τα άκρα δεν γίνεται να συνυπάρξουν,πόσο μάλλον να συμφωνήσουν!!!

Λάθος είσαι παρακάτω,χρησιμοποίησα το Ελληναράδες ειρωνικά για τα άκρα της δεξιάς που είναι ενάντια σε κάθε μετανάστη και όχι για τους αντίθετους στην είσοδο-παραμονή-νομιμοποίηση των εισερχομένων αλλοδαπών στην χώρα μας(το θέτεις λάθος βέβαια γιατί κανένας δεν είναι υπέρ αυτού)!!!

Αυτό που ισχύει είναι:η μία πλευρά να επιθυμεί αυστηρότερα κρητήρια στους μετανάστες (δεξία) και η άλλη όχι(αριστερά,κεντροαριστερά).

Η δε ακροδεξιά είναι όπως είπα ενάντια σε κάθε μετανάστη και λανσάρει απλά συγκατάθεση για τους καλούς-νόμιμους μετανάστες!!!

Την λέξη αλλοαδαποί πάλι την χρησιμοποίησα απλά με την σημασία της λέξης,όχι για να δώσω θετική ή αρνητική χροιά,πράγμα που δεν εμπεριέχεται στην λέξη άλλωστε!!!

Τέλος η μαντεψιά σου ότι λόγω οικογένειας λέω αυτά που λέω είναι επίσης λάθος,μεικτή οικογένεια είμαστε,χωρίς ακροδεξιά φυσικά.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ωραια τα λες...οι βομβες να μπαινουν εκει που πρεπει παιδια..... :headbang: :headbang: :headbang:

Γενικώς δεν συμφωνώ στο να μπαίνουν βόμβες. Όσοι πολίτες διδάσκονται την ικανότητα να φτιάχουν βόμβες, τη διδάσκονται με σκοπό να τις χρησιμοποιήσουν μετά από σχετική διαταγή σε καιρό πολέμου, εναντίον του εχθρού κτλ. Άλλο να την αφήσεις κάπου στοχευμένα και άλλο όπου να 'ναι που μπορεί να πάει και κάποιος τον οποίον δεν έχεις σαν στόχο.
Θέλεις να χτυπησεις στην ΕΕΔΕ κύριε; Διαφωνώ με το ότι θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο. Τόλμα όμως να αφήσεις βόμβα στον περίγυρο. Τόλμα να την αφήσεις μέσα. Όχι να πας να την πετάξεις στα σκουπίδια σαν κύριος. Ανέξοδη πράξη και αναποτελεσματική για το σκοπό που πιθανώς να επιδιώκει.

Παρακαλώ ερμηνεύετε τα γραφόμενα συνολικά και όχι αποσπασματικά.

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Εχω την εντυπωση οτι καποια στιγμη θα σου τριψω στην μουρη το παραπανω ποστ...και δεν ξεχναω ευκολα ξερεις.
Ρε κόπανε τι θα μου τρίψεις και μαλακίες λες. Αν βγουν και δηλώσουν κάτι τέτοιο θα με βρουν αντίθετο όπως και με την περίπτωση της Κούνεβα που αυτά που δήλωσε ο Καρατζαφερης και το συνάφι του ήταν απαράδεκτα, μάθε να φέρεσαι και δηλώσεις του τύπου δε ξεχνάω εύκολα να τις πεις σε κανα ανεγκέφαλο παιδάκι δεξιο ή αριστερό. Σου την είπα γιατί έκρινες δηλώσεις που δεν έχουν γίνει καν απλά υποθέτεις ότι θα γίνουν, άντε κακομοίρη πάρε μπρος  

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Noμίζεις ότι είσαι σέ θέση νά κατανοήσεις καί νά συζητήσεις γιά τόν ρόλο τής Βίας στην Ιστορία;
Ασε ρε παιχτη που δεν ειμαι....κατεβασε καμια τσοντα που βαζω και μην ασχολεισαι με ατομα που δεν ξερεις....

Επισκέπτης
Παλιά δεν το πίστευα,πλέον ναι,ειδικά τα άκρα δεν γίνεται να συνυπάρξουν,πόσο μάλλον να συμφωνήσουν!!!

Λάθος είσαι παρακάτω,χρησιμοποίησα το Ελληναράδες ειρωνικά για τα άκρα της δεξιάς που είναι ενάντια σε κάθε μετανάστη και όχι για τους αντίθετους στην είσοδο-παραμονή-νομιμοποίηση των εισερχομένων αλλοδαπών στην χώρα μας(το θέτεις λάθος βέβαια γιατί κανένας δεν είναι υπέρ αυτού)!!!

Αυτό που ισχύει είναι:η μία πλευρά να επιθυμεί αυστηρότερα κρητήρια στους μετανάστες (δεξία) και η άλλη όχι(αριστερά,κεντροαριστερά).

Mάλιστα.
Δηλαδή ένας οικοδόμος πού ψηφίζει ΚΚΕ καί όταν ακούει "μετανάστης" βγάζει αφρούς γιατί ό μετανάστης πήρε την θέση του, είναι ακροδεξιός,δεξιός,αριστερός ή ακροαριστερός;

Η δε ακροδεξιά είναι όπως είπα ενάντια σε κάθε μετανάστη και λανσάρει απλά συγκατάθεση για τους καλούς-νόμιμους μετανάστες!!!

Την λέξη αλλοαδαποί πάλι την χρησιμοποίησα απλά με την σημασία της λέξης,όχι για να δώσω θετική ή αρνητική χροιά,πράγμα που δεν εμπεριέχεται στην λέξη άλλωστε!!!

Τέλος η μαντεψιά σου ότι λόγω οικογένειας λέω αυτά που λέω είναι επίσης λάθος,μεικτή οικογένεια είμαστε,χωρίς ακροδεξιά φυσικά.

Δηλαδή ένας οικοδόμος πού ψηφίζει ΚΚΕ καί βγάζει αφρούς όταν ακούει την λέξη "μετανάστης" γιατί ο μετανάστης τού πήρε την θέση στην οικοδομή, είναι ακροδεξιός, δεξιός, αριστερός ή ακροαριστερός;

Επισκέπτης
Ρε κόπανε τι θα μου τρίψεις και μαλακίες λες. Αν βγουν και δηλώσουν κάτι τέτοιο θα με βρουν αντίθετο όπως και με την περίπτωση της Κούνεβα που αυτά που δήλωσε ο Καρατζαφερης και το συνάφι του ήταν απαράδεκτα, μάθε να φέρεσαι και δηλώσεις του τύπου δε ξεχνάω εύκολα να τις πεις σε κανα ανεγκέφαλο παιδάκι δεξιο ή αριστερό. Σου την είπα γιατί έκρινες δηλώσεις που δεν έχουν γίνει καν απλά υποθέτεις ότι θα γίνουν, άντε κακομοίρη πάρε μπρος  
ΟΚ,αντι"τριψω στην μουρη"-που ειναι προσβλητικο οντως-διαβαζε"υπενθυμισω".

Ο Καρατζαφυρερ εχει υιοθετησει πιο εξαλλη ρητορικη μετα τις εκλογες παντως,και το θεωρω ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ στο μελλον,οταν το αιμα θα εχει κρυωσει καπως-να πεταξει τις μπηχτες για το κοινο του.

Επισκέπτης

Ο Καρατζαφυρερ εχει υιοθετησει πιο εξαλλη ρητορικη μετα τις εκλογες παντως,και το θεωρω ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ στο μελλον,οταν το αιμα θα εχει κρυωσει καπως-να πεταξει τις μπηχτες για το κοινο του.

Kαι γιατί μάς απασχολεί ο Καρατζαφέρης;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δηλαδή ένας οικοδόμος πού ψηφίζει ΚΚΕ καί βγάζει αφρούς όταν ακούει την λέξη "μετανάστης" γιατί ο μετανάστης τού πήρε την θέση στην οικοδομή, είναι ακροδεξιός, δεξιός, αριστερός ή ακροαριστερός;
κομμουνιστης με αλλοιωμενη ταξικη συνειδηση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Mάλιστα.
Δηλαδή ένας οικοδόμος πού ψηφίζει ΚΚΕ καί όταν ακούει "μετανάστης" βγάζει αφρούς γιατί ό μετανάστης πήρε την θέση του, είναι ακροδεξιός,δεξιός,αριστερός ή ακροαριστερός;
Χαζός θα έλεγα,καθώς δεν είναι εχθρός του ο μετανάστης επειδή του έφαγε την δουλειά αλλά πάντα αυτοί που κυβερνάνε.

Με την ίδια λογική αν απολύθεις από αφεντικό Πασόκ πρέπει να πας να ψηφίσεις Νδ!!!

Αν αρχίσουμε οφθαλμός αντί οφθαλμού και με αυτό το κρητήριο η ψήφος το αποτέλεσμα 0!!!

Οι αλλοδαποί άλλωστε βρίσκονται εδώ σε τόσο μεγάλο αριθμό επειδή είναι φθηνά χέρια,αυτό πρέπει να ελεχθεί από το κράτος με την καθιέρωση κάποιου κατώτερου μισθολογικού πλάνου ή ο Ελληνάς που ενδιαφέρεται για την ίδια εργασία και είναι ο ανταγωνιστής του αλλοδαπού να συμβιβαστεί με έναν κατώτερο μισθό!!!

Υ.Γ.Δεν νομίζω ότι τα αφεντικά σε φάμπρικες,γυραδίκα κτλ έχουν ιδιαίτερη προτίμιση στον αλλοδαπό,απλά είναι η διαφορά τιμής= κέρδος για αυτούς.

Επισκέπτης
Χαζός θα έλεγα,καθώς δεν είναι εχθρός του ο μετανάστης επειδή του έφαγε την δουλειά αλλά πάντα αυτοί που κυβερνάνε.

Με την ίδια λογική αν απολύθεις από αφεντικό Πασόκ πρέπει να πας να ψηφίσεις Νδ!!!

Αν αρχίσουμε οφθαλμός αντί οφθαλμού και με αυτό το κρητήριο η ψήφος το αποτέλεσμα 0!!!

Οι αλλοδαποί άλλωστε βρίσκονται εδώ σε τόσο μεγάλο αριθμό επειδή είναι φθηνά χέρια,αυτό πρέπει να ελεχθεί από το κράτος με την καθιέρωση κάποιου κατώτερου μισθολογικού πλάνου ή ο Ελληνάς που ενδιαφέρεται για την ίδια εργασία και είναι ο ανταγωνιστής του αλλοδαπού να συμβιβαστεί με έναν κατώτερο μισθό!!!

Υ.Γ.Δεν νομίζω ότι τα αφεντικά σε φάμπρικες,γυραδίκα κτλ έχουν ιδιαίτερη προτίμιση στον αλλοδαπό,απλά είναι η διαφορά τιμής= κέρδος για αυτούς.

Δεν ρώτησα άν είναι χαζός ή έξυπνος ούτε αν ο μετανάστης είναι εχθρός ή φίλος του.
Εγραψες ότι η δεξιά θέλει αυστηρά κριτήρια για την είσοδο τών μεταναστών και η αριστερά χαλαρά.
Σε ξαναρωτώ λοιπόν και άν είσαι σε θέση απάντησέ μου.
Ενας οικοδόμος ψηφοφόρος τού ΣΥΡΙΖΑ ή τού ΚΚΕ ή τού ΕΚΚΕ κλπ. πού όταν ακούει "μετανάστης" βγάζει αφρούς γιατί εξαιτίας τού μετανάστη έχασε την δουλειά του, είναι ακροδεξιός, δεξιός, αριστερός ή ακροαριστερός;
Aν δεν με κατανοείς θα σε βοηθήσω θέτοντας διαφορετικά τό ερώτημα.
Ο οικοδόμος τού παραπάνω παραδείγματος επιθυμεί "χαλαρά" ή "αυστηρά" κριτήρια;

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606

Τώρα συννενοούμαστε σαν άνθρωποι, δε νομίζω και ελπίζω να μην προχωρήσει σε τέτοιου είδους δηλώσεις, μιλάμε για μια υπόθεση που στοίχισε τη ζωή σε ένα παιδί, η όλη υπόθεση ειναι τραγική  και η <<λογική>> της και το αποτέλεσμα της, μακάρι να βρουν τους δράστες και να επαναφέρουν τα καταναγκαστικά έργα ως ποινή και για αυτούς, και για τα αρχίδια που χτύπησαν την Κούνεβα και για άλλους πολλούς που χρησιμοποιούν τη βία ως μέσο έκφρασης των απόψεων τους , οι δειλές πράξεις πρέπει να τιμωρούνται

Επισκέπτης
Δεν ρώτησα άν είναι χαζός ή έξυπνος ούτε αν ο μετανάστης είναι εχθρός ή φίλος του.
Εγραψες ότι η δεξιά θέλει αυστηρά κριτήρια για την είσοδο τών μεταναστών και η αριστερά χαλαρά.
Σε ξαναρωτώ λοιπόν και άν είσαι σε θέση απάντησέ μου.
Ενας οικοδόμος ψηφοφόρος τού ΣΥΡΙΖΑ ή τού ΚΚΕ ή τού ΕΚΚΕ κλπ. πού όταν ακούει "μετανάστης" βγάζει αφρούς γιατί εξαιτίας τού μετανάστη έχασε την δουλειά του, είναι ακροδεξιός, δεξιός, αριστερός ή ακροαριστερός;
Aν δεν με κατανοείς θα σε βοηθήσω θέτοντας διαφορετικά τό ερώτημα.
Ο οικοδόμος τού παραπάνω παραδείγματος επιθυμεί "χαλαρά" ή "αυστηρά" κριτήρια;
Νομίζω ότι αυτά τα δύο φάσκουν και αντιφάσκουν.

Αν είναι ο οικοδόμος ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ συντάσεται με αυτά τα κόμματα κ αποδέχεται τις λύσεις που προτίνουν σε όλα,αλλιώς φεύγει και υποστηρίζει άλλη δύναμη ή απέχει.

Η λογική μου τουλάχιστον λέει ότι δεν ψηφίζεις ένα κόμμα αν δεν συμφωνείς μαζί του σε όλα.

Επισκέπτης
Νομίζω ότι αυτά τα δύο φάσκουν και αντιφάσκουν.

Αν είναι ο οικοδόμος ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ συντάσεται με αυτά τα κόμματα και αποδέχεται τις λύσεις που προτίνουν σε όλα,αλλιώς φεύγει και υποστηρίζει άλλη δύναμη ή απέχει.

Η λογική μου τουλάχιστον λέει ότι δεν ψηφίζεις ένα κόμμα αν δεν συμφωνείς μαζί του σε όλα.

Mάλιστα.
Χαίρομαι πού αφιέρωσα λίγα έστω λεπτά τής ζωής μου νά συνομιλήσω μέ έναν ελεύθερο άνθρωπο!
Μερσί.

Επισκέπτης
Ισως γιατι τον ψηφιζεις.

Δεν μέ παραξενεύει η εικασία σου ότι είμαι οπαδός τού Καρατζαφέρη.Οι περισσότεροι Νεοέλληνες αντί νά κρίνουν τήν ουσία  τών θεμάτων, επιθυμούν καί επιδιώκουν να συζητήσουν αφού χαρακτηρίσουν τόν συνομιλητή τους.
Να σού δώσω ένα παράδειγμα.Αν ισχυριστώ ότι στην σημερινή ελληνική καθημερινότητα υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας τού πολίτη, τότε το 99% θα με χαρακτηρίσει φασίστα.
Αν ισχυριστώ ότι οι Αμερικάνοι κάνουν ιμπεριαλιστικούς πολέμους καί στέλνουν τά θύματα τών πολέμων στην Ελλάδα καί αλλού για να εκτονώσουν την αντίδραση τών ντόπιων πληθυσμών,
θα χαρακτηρισθώ κομμουνιστής.
Αυτή η μεθοδολογία απλώς καλύπτει τά προβλήματα.

Επισκέπτης
Δεν μέ παραξενεύει η εικασία σου ότι είμαι οπαδός τού Καρατζαφέρη.Οι περισσότεροι Νεοέλληνες αντί νά κρίνουν τήν ουσία  τών θεμάτων, επιθυμούν καί επιδιώκουν να συζητήσουν αφού χαρακτηρίσουν τόν συνομιλητή τους.
Να σού δώσω ένα παράδειγμα.Αν ισχυριστώ ότι στην σημερινή ελληνική καθημερινότητα υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας τού πολίτη, τότε το 99% θα με χαρακτηρίσει φασίστα.
Αν ισχυριστώ ότι οι Αμερικάνοι κάνουν ιμπεριαλιστικούς πολέμους καί στέλνουν τά θύματα τών πολέμων στην Ελλάδα καί αλλού για να εκτονώσουν την αντίδραση τών ντόπιων πληθυσμών,
θα χαρακτηρισθώ κομμουνιστής.
Αυτή η μεθοδολογία απλώς καλύπτει τά προβλήματα.
Γαμωτο,ειμαι τοσο οπισθοδρομικος,αντι να κοιταω την"ουσια"των θεσεων του καθενος,κλικαρω τον λογαριασμο του-οπως με μαθανε στην Γκε-Πε-Ου....Μονο και μονο για να αποδωσω χαρακτηρισμους στους συνομιλητες μου...Ντροπη μου.
Βρίσκω εντελώς απαράδεκτο να είσαι αρχηγός κόμματος και η εταιρεία σου νά συμμετέχει σέ μειοδοτικούς διαγωνισμούς Δημ. Εργων.
Η επιτροπή διαγωνισμού πού είναι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν κάθε λόγο νά ton "μεταχειρισθούν" ιδιαίτερα.Καταργείται στην πράξη η συνταγματική ισονομία τών πολιτών.
Είναι δυνατόν ένας "προοδευτικός" αρχηγός νά έχει χρόνο διαθέσιμο για δραστηριότητες πέρα από τό κόμμα του;
Tί ανάγκη έχει ένας αριστερός ηγέτης νά διατηρεί τεχνική εταιρεία καί μάλιστα δημ. έργων;
Mήπως η προοδευτικότητα έχει μυθοποιηθεί;
Eδώ είναι η μεγάλη απάτη τών αριστεριτζήδων.
Τό Κεφάλαιο μπροστά στην τεράστια κρίση του επιστρατεύει ότι όπλα διαθέτει.Βασικό όπλο η αντικατάσταση Ελλήνων από πρωτόγονους, αμόρφωτους και κυριολεκτικά πεινασμένους ξένους εργάτες, χωρίς την παραμικρή παιδεία.Τό σχέδιο αυτό προυποθέτει ελεύθερη διακίνηση εργατικού στρατού, συνοπτικές διαδικασίες εγκατάστασης-αποδοχής,καθιέρωση "πολυ-πολιτισμού",άμβλυνση εθνικής ιστορίας καί κουλτούρας και περιορισμό κάθε στοιχείου πού συνδέεται με τήν ταυτότητα τών λαών.
Ενας εργάτης μέ ιστορία καί παιδεία είναι μεγάλο εμπόδιο γιά τό Κεφάλαιο, σε αντίθεση με τόν αμόρφωτο καί πεινασμένο πού είναι βολικός καί ευγνώμων γιά τό ξεροκόμματο πού θά φάει.
Οι αριστεριτζήδες πού υποτίθεται ότι σκίζονται γιά τά λαικά συμφέροντα ακολουθούν τό νόμο
"μούγγα στή στρούγκα", και σάν γνήσιο αριστερό δεκανίκι τού Καπιταλισμού, ασχολούνται με "ανθρώπινα δικαιώματα", "μειονότητες" και άλλα ανερμάτιστα καί ασχετα θέματα προκειμένου νά διαφοροποιηθούν από τούς υπόλοιπους και να πουλήσουν προοδευτιλίκι.
Δυστυχώς γι αυτούς τό εμπόρευμα μένει στά ράφια.
Τι να εννοώ ρε παλληκάρι; Υπάρχει σήμερα Ελληνας βιομηχανικός εργάτης πού νά πιστεύει στίς "προοδευτικές" παπαριές;Ψάξε νά βρείς πόσοι βιομηχανικοί εργάτες είναι μέλη στίς Κεντρικές Επιτροπές του ΣΥΝ και τού ΚΚΕ.Ισως κανείς!
Δεν μπορούν να επιβιώσουν αν δεν έχουν αιτήματα και θέσεις πού νά γίνονται αποδεκτά από την βάση τους.Επειδή λοιπόν η εργατιά τούς είπε "άντε γαμηθείτε απατεώνες" γιά νά υπάρχουν αυτά τά κόμματα σάν πολιτικές οντότητες, πρέπει να βρούν κοινό.Τό κοινό πού τούς βόλεψε είναι οι λαθρομετανάστες.
Aκριβώς εκεί είναι τό πρόβλημα.Η φύλαξη τών συνόρων καί η απόδοση ιθαγένειας σ' αυτούς πού ξέφυγαν από τά σύνορα είναι τουλάχιστον πολιτική κοροιδία καί σύγχυση.Χαλάει τήν αριστεριτζήδικη σούπα πού έχει κρυώσει πρό πολλού.
Γνωρίζετε πώς εκφράζονται γιά τούς Ελληνες όλοι αυτοί πού τρώνε ψωμάκι στην Ελλάδα;

Πώς αντέδρασαν οι "προοδευτικοί" όταν ο Ντεντέ και διάφοροι Τούρκοι πράκτορες παραμονές εκλογών περιδιάβαιναν την Θράκη φωνάζοντας σε δημόσιες συναθροίσεις "Ούτε μία ψήφο στούς γκιαούρηδες";
Eπιλεκτική ευαισθησία;

Επισκέπτης
Γαμωτο,ειμαι τοσο οπισθοδρομικος,αντι να κοιταω την"ουσια"των θεσεων του καθενος,κλικαρω τον λογαριασμο του-οπως με μαθανε στην Γκε-Πε-Ου....Μονο και μονο για να αποδωσω χαρακτηρισμους στους συνομιλητες μου...Ντροπη μου.

Ε και λοιπόν;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Εφοσον συμφωνουμε(νομιζω)πως οτι εγινε ηταν καθαρο προβοκαρισμα το χτυπημα δεν ηταν"τυφλο",οπως τυφλη δεν ηταν και η βομβα στην πιατσα Φοντανα-που ειχε μπει σε Τραπεζα για οσους δεν το γνωριζουν.

Μάλιστα. Δηλαδή το χτύπημα το έκαναν εθνίκια/ναζί/φασίστες/whateva πάντως όχι τα γνωστά παιδιά.
Και μάλιστα έχουμε πρωτοεμφανιζόμενο τρομοκρατικό χώρο στην Ελλάδα, σε μια επίθεση που τα μέχρι τώρα στοιχεία έδειχναν "παράπλευρη απώλεια".

Και μετά κοροϊδεύουμε τα παιδιά που πιστεύουν στον Άγιο Βασίλη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom