εγω μενω κ. πατησσια και ξερω οτι σε 12 ωρες σκοτωθηκαν 3 ατομα και αλλα δυο τραυματιστηκαν σοβαρα. Σημερα απο το πρωι στην Πλ. Κολιατσου
εχει κλουβα και καμια τριανταρια αστυνομικους στις γωνιες λες και ειμαστε Βαγδατη.
Το χειροτερο ειναι, οτι αντι να μας ενοχλει οτι περικυκλωνομαστε απο αστυνομια, εχουμε φτασει να λεμε "τι με πειραζει εμενα ? δεν εχω κανει τιποτα κακο...."
Αυτο που ξεραμε σαν ελευθερια και τροπο ζωης πεθαινει καθε μερα....
Οταν ημουν πιτσιρικας, κυκλοφορουσα με μια μπαλα μπασκετ στο χερι ολη μερα, και γυρναγα σπιτι μου στις 12 η ωρα απο τα γηπεδα. Η μανα μου απλα μου ελεγε να
προσεχω μη με πατησει κανα αυτοκινητο. Η αδερφη μου τωρα ειναι 19 και ουτε στο περιπτερο δε παει μονη της μετα τις 9.
και παιδια ειλικρινα, δε φταινε ΜΟΝΟ οι ξενοι... ολοι μας φταιμε...
οι μαλακες που βαζουνε βομβες οπου ναναι.. λες και χτυπησαν τα κ. πατησσια, το κεντρο του κεφαλαιου, της διαφθορας και του καπιταλισμου...
οι χρυσαυγιτες που αμα σου πλασαρουν την " Χρυση Αυγη" και δεν την παρεις, μπορει και να τις μαζεψεις...
οι ξενοι που νομιζουν οτι επειδη ηρθαν ακαλεστοι εχουν δικαιωμα να απαιτουν...
και ολοι οι ελληνες που οτι μας ειναι δυσαρεστο απλα το απωθουμε, λες και ειναι προβλημα αλλου.
Μεχρι βεβαια να μας σκασει μια βομβα στα χερια, να μας μαχαιρωσει ενας ρουμανος, να μας πυροβολησει ενας κουκουλοφορος την ωρα που παιζουμε στοιχημα
η απλα να μας κοπανησει ενας ελληναρας με το αμαξι και να μας αφησει στη μεση του δρομου....