Νέα

"Εκπαιδευτικοι" , τα κοπρόσκυλα στα συνηθη τους κατορθώματα.νεα επιβεβαιωση τη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.429
Πόντοι
6.256
Συνηθως τους αλλαζουν σχολειο, αυτος γιατι φυλακη,
Τι επαθε το ελλαντα, τρελλαθηκε?

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ο ποινικός κώδικας εχει φτιαχθεί για άνθρωπους. Το κατά πόσο άνθρωποι είναι αυτοί που πηδάνε παιδάκια το αφήνω στη κρίση του καθενός. Για εμένα όλοι αυτοί δεν μου κάνουν για άνθρωποι.

Η κοινωνία εμπιστεύεται σε κάποιους εκπαιδευτικούς τα παιδιά της. Η δουλειά του εκπαιδευτικού δεν εμπίπτει σε αυτό που λέγεται επάγγελμα αλλά σε αυτο που λέγεται λειτούργημα. Η ευθύνη των εκπαιδευτικών είναι πραγματικά μεγάλη.

Κάποιοι λιγοι αντιλαμβάνονται το ρόλο τους και προσπαθούν να ασκήσουν το λειτούργημά τους όσο καλύτερα μπορούν. Οι περισσότεροι το αντιλαμβάνονται σαν ''αλλο ένα επάγγελμα'' που κάνουν προκειμένουν να βιοπορισθούν και αποδίδουν μέτρια η υποαποδίδουν. Οι περισσότεροι δεν έχουν καν το απαραίτητο γνωσιακό υπόβαθρο για να εκετελέσουν ένα τέτοιο λειτούργημα

Για τους παιδεραστές εκπαιδευτικούς τόσο η εκετελεστική όσο και η δικαστική εξουσία θα έπρεπε απλά να ήταν αμείλικτες. Στην υποψία και μόνο τέτοιας περίπτωσης ο εν λόγω κύριος θα έπρεπε να μπαίνει αμεσα σε διαθεσιμότητα και να μην ξαναπατήσει το ποδάρι του σε σχολείο μέχρις εκδόσεως τελεσίδικης δικαστικής αποφάσεως. Η δε ποινή σε περίπτωση απόδειξης ενοχής θα έπρεπε να είναι απλά εξοντωτική !!!

Αντι αυτού, η εκετελεστική/νομοθετική εξουσία μαλακίζεται στη κυριολεξία μέσα σε ένα ορυμαγδό πολυνομίας που καταλήγει ως σηνήθως σε ανομία. Οι αξιότιμοι συνάδελφοι ως ''αυτόκλητοι δικαστές'' σε αυτές τις περιπτώσεις σπεύδουν να ''στηρίξουν'' το κάθαρμα, με μαλακισμένες δηλώσεις του τύπου ''Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο τάδε θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο''. Η προφανής απάντηση είναι ότι κανείς δεν σε έβαλε να κάνεις τον ανακριτή ηλίθιε μαλάκα, γιατί απλά δεν μπορείς να τον κάνεις. Ολα αυτά εντάσονται βέβαια στην γενικότερη αρχή του ''Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει ??''

Και στις παρυφές όλου αυτού του σχηνικού έρχονται και οι μεγαλύτερες λέρες οι μεγαλύτερες ξεφτύλες του χώρου. Οι συνδικαλιστές εκπαιδευτικοί. Οι οποίοι αφου τονίσουν στο κάθαρμα σε πόσο δύσκολη θέση βρίσκεται, του δηλώνουν ότι πιστεύουν στην αθωότητα του και για αυτό θα φροντίσουν όσο μπορούν εκ του ρόλου τους να τον βοηθήσουν. ΑΑΑΑΑΑ και βέβαια στις εκλογές των συνδικαλιστικών οργάνων θα πρέπει και αυτός αυτή τη στήριξη να την θυμηθεί.

Αυτό είναι το σχηνικό. Το έργο λίγο πολύ το έχουμε δεί όλοι !!

Προσωπικά αν κάποιο τέτοιοι σκουλήκι πειραζε δικό μου παιδί,και μέσω του παραπάνω σχηνικού τον έβλεπα να κυκλοφορεί ελεύθερος και ωραίος, θα του την έστηνα και θα του έδεινα να φάει τα άντερά του χωρίς να έχω τον παραμικρό ενδιασμό, η την παραμικρή τύψη, η τον παραμικρό φόβο για τις συνέπειες. Αν τον εβλεπα πίσω απο τα κάγκελα θα ηρεμούσα γιατί απλά θα ήξερα πολύ καλά ότι το σχετικό θεάρεστο έργο μου θα εκτελούσαν πολύ καλύτερα και αποτελεσματικότερα απο εμένα οι ισοβίτες !!

Ολα τα άλλα τα θεωρώ απλά φιλολογία !!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.229
Πόντοι
5.506
Ο ποινικός κώδικας εχει φτιαχθεί για άνθρωπους. Το κατά πόσο άνθρωποι είναι αυτοί που πηδάνε παιδάκια το αφήνω στη κρίση του καθενός. Για εμένα όλοι αυτοί δεν μου κάνουν για άνθρωποι.

Η κοινωνία εμπιστεύεται σε κάποιους εκπαιδευτικούς τα παιδιά της. Η δουλειά του εκπαιδευτικού δεν εμπίπτει σε αυτό που λέγεται επάγγελμα αλλά σε αυτο που λέγεται λειτούργημα. Η ευθύνη των εκπαιδευτικών είναι πραγματικά μεγάλη.

Κάποιοι λιγοι αντιλαμβάνονται το ρόλο τους και προσπαθούν να ασκήσουν το λειτούργημά τους όσο καλύτερα μπορούν. Οι περισσότεροι το αντιλαμβάνονται σαν ''αλλο ένα επάγγελμα'' που κάνουν προκειμένουν να βιοπορισθούν και αποδίδουν μέτρια η υποαποδίδουν. Οι περισσότεροι δεν έχουν καν το απαραίτητο γνωσιακό [size=20pt]ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ[/size] υπόβαθρο για να εκετελέσουν ένα τέτοιο λειτούργημα

Για τους παιδεραστές εκπαιδευτικούς τόσο η εκετελεστική όσο και η δικαστική εξουσία θα έπρεπε απλά να ήταν αμείλικτες. Στην υποψία και μόνο τέτοιας περίπτωσης ο εν λόγω κύριος θα έπρεπε να μπαίνει αμεσα σε διαθεσιμότητα και να μην ξαναπατήσει το ποδάρι του σε σχολείο μέχρις εκδόσεως τελεσίδικης δικαστικής αποφάσεως. Η δε ποινή σε περίπτωση απόδειξης ενοχής θα έπρεπε να είναι απλά εξοντωτική !!!

Αντι αυτού, η εκετελεστική/νομοθετική εξουσία μαλακίζεται στη κυριολεξία μέσα σε ένα ορυμαγδό πολυνομίας που καταλήγει ως σηνήθως σε ανομία. Οι αξιότιμοι συνάδελφοι ως ''αυτόκλητοι δικαστές'' σε αυτές τις περιπτώσεις σπεύδουν να ''στηρίξουν'' το κάθαρμα, με μαλακισμένες δηλώσεις του τύπου ''Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο τάδε θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο''. Η προφανής απάντηση είναι ότι κανείς δεν σε έβαλε να κάνεις τον ανακριτή ηλίθιε μαλάκα, γιατί απλά δεν μπορείς να τον κάνεις. Ολα αυτά εντάσονται βέβαια στην γενικότερη αρχή του ''Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει ??''

Και στις παρυφές όλου αυτού του σχηνικού έρχονται και οι μεγαλύτερες λέρες οι μεγαλύτερες ξεφτύλες του χώρου. Οι συνδικαλιστές εκπαιδευτικοί. Οι οποίοι αφου τονίσουν στο κάθαρμα σε πόσο δύσκολη θέση βρίσκεται, του δηλώνουν ότι πιστεύουν στην αθωότητα του και για αυτό θα φροντίσουν όσο μπορούν εκ του ρόλου τους να τον βοηθήσουν. ΑΑΑΑΑΑ και βέβαια στις εκλογές των συνδικαλιστικών οργάνων θα πρέπει και αυτός αυτή τη στήριξη να την θυμηθεί.

Αυτό είναι το σχηνικό. Το έργο λίγο πολύ το έχουμε δεί όλοι !!

Προσωπικά αν κάποιο τέτοιοι σκουλήκι πειραζε δικό μου παιδί,και μέσω του παραπάνω σχηνικού τον έβλεπα να κυκλοφορεί ελεύθερος και ωραίος, θα του την έστηνα και θα του έδεινα να φάει τα άντερά του χωρίς να έχω τον παραμικρό ενδιασμό, η την παραμικρή τύψη, η τον παραμικρό φόβο για τις συνέπειες. Αν τον εβλεπα πίσω απο τα κάγκελα θα ηρεμούσα γιατί απλά θα ήξερα πολύ καλά ότι το σχετικό θεάρεστο έργο μου θα εκτελούσαν πολύ καλύτερα και αποτελεσματικότερα απο εμένα οι ισοβίτες !!

Ολα τα άλλα τα θεωρώ απλά φιλολογία !!!

Όπως πάντα, εξαιρετικός φίλε* μου.

(*μου επιτρέπεις).

public35

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
3% του γενικού πληθυσμού είναι παιδεραστές ή έχουν έντονη τάση να γίνουν παιδεραστές στατιστικά. Τυχαίνει μερικοί απο αυτούς να επιλέγουν επαγγέλματα όπως δάσκαλοι, προπονητές κτλ που είναι κοντά στα παιδιά

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Κάθε κοινωνία, κάθε τάξη, κάθε επάγγελμα έχει και τα απόβλητα του... οι εκπαιδευτικοί δεν εξαιρούνται από τον κανόνα αυτόν όπως δεν εξαιρούνται και οι αστυνομικοί και οι παπάδες και οι γιατροί και οι δικηγόροι και και και...

έτσι και αλλιώς και οι εκπαιδευτικοί αποτελούν ένα υποσύνολο της κοινωνίας και μάλιστα η δειγματοληψία είναι αντιπροσωπευτική με μόνη ίσως παράμετρο που διαφοροποιείται το επίπεδο μόρφωσης (και αυτό συζητήσιμο)...

προσωπικά βρίσκω περισσότερο εμετικό το παρακάτω από μία μεμονωμένη πράξη ενός σεσηπότος μέλους ενός υποσυνόλου της κοινωνίας μας..

Ύποπτες μετεγγραφές δεκάδων μαθητών της Γ’ Λυκείου σε ιδιωτικά σχολεία καταγγέλλει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ).

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία δεκάδες μαθητές που φοιτούν κατά κύριο λόγο στην τελευταία τάξη του Λυκείου μετεγγράφησαν μετά τον Νοέμβριο του 2015 από δημόσια σε ιδιωτικά σχολεία, φαινόμενο το οποίο παρατηρήθηκε κυρίως σε ιδιωτικό σχολείο των Ιωαννίνων.

Οι μαζικές μετεγγραφές δημιουργούν υπόνοιες, αφού περιέργως συνέπεσαν με την ανακοίνωση την ίδια περίοδο του Υπουργείου Παιδείας για τον τρόπο κτήσης του απολυτηρίου της Γ’ Λυκείου και την πλήρη αποσύνδεσή του από τις εισαγωγικές εξετάσεις για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Την απόφαση δηλαδή που ορίζει ότι ο απολυτήριος βαθμός της Γ’ Λυκείου που αντιστοιχείται με το επίπεδο 4 του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων, που οδηγεί σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και σε εγγραφή σε ξένο πανεπιστήμιο εξαρτάται πλέον απολύτως από ενδοσχολικές διαδικασίες.

Όπως καταγγέλλει η ΟΙΕΛΕ «το φαινόμενο των μαζικών μετεγγραφών δημιουργεί έντονες ανησυχίες ότι κάποιοι επιδιώκουν να αποκτήσουν άκοπα, χωρίς καν να φοιτούν, άριστο βαθμό στο απολυτήριό τους για να το χρησιμοποιήσουν για ένταξη στην αγορά εργασίας ή για την περαιτέρω ακαδημαϊκή τους εξέλιξη».

Η Ομοσπονδία των ιδιωτικών εκπαιδευτικών ζητάει επειγόντως από τις αρμόδιες υπηρεσίες να εξετάσουν τα στατιστικά στοιχεία του αριθμού μετεγγραφών του τρέχοντος σχολικού έτους, για να διαπιστωθεί εάν το φαινόμενο αυτό απαντάται και σε άλλες περιφέρειες, εκτός από τα Ιωάννινα.

δηλαδή οργανωμένοι πλέον ΟΛΟΙ μαζί οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί μας λένε

(1) ότι δεν χαίρονται που οι εργοδότες τους αυξάνουν την πελατεία τους
(2) παραδέχονται ότι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους αφού θεωρούν πολύ πιθανόν να ενδώσουν στις επιδιώξεις κάποιων να αποκτήσουν άριστο βαθμό...

και το χειρότερο από όλα ... θεωρούν φυσικό να το διατρανώσουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom