kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.429
- Πόντοι
- 6.256
Συνηθως τους αλλαζουν σχολειο, αυτος γιατι φυλακη,
Τι επαθε το ελλαντα, τρελλαθηκε?
Τι επαθε το ελλαντα, τρελλαθηκε?
Ο ποινικός κώδικας εχει φτιαχθεί για άνθρωπους. Το κατά πόσο άνθρωποι είναι αυτοί που πηδάνε παιδάκια το αφήνω στη κρίση του καθενός. Για εμένα όλοι αυτοί δεν μου κάνουν για άνθρωποι.
Η κοινωνία εμπιστεύεται σε κάποιους εκπαιδευτικούς τα παιδιά της. Η δουλειά του εκπαιδευτικού δεν εμπίπτει σε αυτό που λέγεται επάγγελμα αλλά σε αυτο που λέγεται λειτούργημα. Η ευθύνη των εκπαιδευτικών είναι πραγματικά μεγάλη.
Κάποιοι λιγοι αντιλαμβάνονται το ρόλο τους και προσπαθούν να ασκήσουν το λειτούργημά τους όσο καλύτερα μπορούν. Οι περισσότεροι το αντιλαμβάνονται σαν ''αλλο ένα επάγγελμα'' που κάνουν προκειμένουν να βιοπορισθούν και αποδίδουν μέτρια η υποαποδίδουν. Οι περισσότεροι δεν έχουν καν το απαραίτητο γνωσιακό [size=20pt]ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ[/size] υπόβαθρο για να εκετελέσουν ένα τέτοιο λειτούργημα
Για τους παιδεραστές εκπαιδευτικούς τόσο η εκετελεστική όσο και η δικαστική εξουσία θα έπρεπε απλά να ήταν αμείλικτες. Στην υποψία και μόνο τέτοιας περίπτωσης ο εν λόγω κύριος θα έπρεπε να μπαίνει αμεσα σε διαθεσιμότητα και να μην ξαναπατήσει το ποδάρι του σε σχολείο μέχρις εκδόσεως τελεσίδικης δικαστικής αποφάσεως. Η δε ποινή σε περίπτωση απόδειξης ενοχής θα έπρεπε να είναι απλά εξοντωτική !!!
Αντι αυτού, η εκετελεστική/νομοθετική εξουσία μαλακίζεται στη κυριολεξία μέσα σε ένα ορυμαγδό πολυνομίας που καταλήγει ως σηνήθως σε ανομία. Οι αξιότιμοι συνάδελφοι ως ''αυτόκλητοι δικαστές'' σε αυτές τις περιπτώσεις σπεύδουν να ''στηρίξουν'' το κάθαρμα, με μαλακισμένες δηλώσεις του τύπου ''Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο τάδε θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο''. Η προφανής απάντηση είναι ότι κανείς δεν σε έβαλε να κάνεις τον ανακριτή ηλίθιε μαλάκα, γιατί απλά δεν μπορείς να τον κάνεις. Ολα αυτά εντάσονται βέβαια στην γενικότερη αρχή του ''Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει ??''
Και στις παρυφές όλου αυτού του σχηνικού έρχονται και οι μεγαλύτερες λέρες οι μεγαλύτερες ξεφτύλες του χώρου. Οι συνδικαλιστές εκπαιδευτικοί. Οι οποίοι αφου τονίσουν στο κάθαρμα σε πόσο δύσκολη θέση βρίσκεται, του δηλώνουν ότι πιστεύουν στην αθωότητα του και για αυτό θα φροντίσουν όσο μπορούν εκ του ρόλου τους να τον βοηθήσουν. ΑΑΑΑΑΑ και βέβαια στις εκλογές των συνδικαλιστικών οργάνων θα πρέπει και αυτός αυτή τη στήριξη να την θυμηθεί.
Αυτό είναι το σχηνικό. Το έργο λίγο πολύ το έχουμε δεί όλοι !!
Προσωπικά αν κάποιο τέτοιοι σκουλήκι πειραζε δικό μου παιδί,και μέσω του παραπάνω σχηνικού τον έβλεπα να κυκλοφορεί ελεύθερος και ωραίος, θα του την έστηνα και θα του έδεινα να φάει τα άντερά του χωρίς να έχω τον παραμικρό ενδιασμό, η την παραμικρή τύψη, η τον παραμικρό φόβο για τις συνέπειες. Αν τον εβλεπα πίσω απο τα κάγκελα θα ηρεμούσα γιατί απλά θα ήξερα πολύ καλά ότι το σχετικό θεάρεστο έργο μου θα εκτελούσαν πολύ καλύτερα και αποτελεσματικότερα απο εμένα οι ισοβίτες !!
Ολα τα άλλα τα θεωρώ απλά φιλολογία !!!
Όπως πάντα, εξαιρετικός φίλε* μου.
(*μου επιτρέπεις).