You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκμετάλλευση ακινήτου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jormakka
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 69
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.812
- Πόντοι
- 12.756
πολλα τα 10 τμ , ας τα κανει 8αρακια , να κανει και κανα κοινοχρηστο χωρο να βρισκονται οι ενοικοι να κανουν κανα τρενακιτυπε τρολαρα ,γιατι δεν κανεις 20 διαμερισματα των δεκα τετραγωνικων....μαλακια τοσο μεγαλο ακινητο να το κανεις 10 διαμερισματα των εικοσι....
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Τα 20 μέτρα το ένα, είναι κατάλληλος χώρος για να στεγάζει θύματα τραφικιν..μήπως έχεις σκοπό να κάνεις εμπόριο λευκής σαρκός?
Νομίζω Θεσσαλονίκη είναι ο χώρος αν και δεν το διευκρινίζει , αλλά λέει σε ένα άλλο πόστ κάτι για Θεσσαλονίκη.ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΓΥΨΙΝΑ ΣΤΕΓΕΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΤΖΑΚΙΑ ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - MYREALHOME.GR
Η εταιρεία δραστηριοποιείται δυναμικά στην ανακαίνιση και αποκατάσταση κατοικιών, σπιτιών, κτιρίων και καταστημάτωνwww.myrealhome.gr
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.054
- Πόντοι
- 2.606
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ και αυτη η προταση ,να τις αξιολογησει ολες ο νηματοθετης και μετα απο ωριμη σκεψη να προβει στις καταλληλες δομικες αλλαγες που θα κανουν πραξη το οραμα του για καλη και ποιοτικη παροχη στεγης!πολλα τα 10 τμ , ας τα κανει 8αρακια , να κανει και κανα κοινοχρηστο χωρο να βρισκονται οι ενοικοι να κανουν κανα τρενακι
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.447
- Πόντοι
- 2.306
Eτσι όπως το γράφεις, καταλαβαίνω ότι είναι δικό σου όλο το ακίνητο και έχει εμβαδόν 250 τετραγωνικά. Αν δεν είναι έτσι όμως, και έχεις απλά ένα μεγάλο διαμέρισμα ή έναν όροφο με το ίδιο εμβαδόν, σε κτίριο, τότε το πράγμα μπλέκει πολύ, μέχρι τον βαθμό να μην μπορείς να το κάνεις. Αν λοιπόν μιλάμε για την πρώτη περίπτωση, είναι δικό σου και το κάνεις ότι θέλεις. Φυσικά θα χρειαστείς οικοδομική άδεια, μηχανικό σχετικό με ανακαινίσεις, αλλά και κάποιον άλλον σχετικό με στατικά, γιατί θα χρειαστούν επεμβάσεις (σχέδον βέβαιο) και σε δομικά στοιχεία, όποτε θα απαιτηθεί έλεγχος, ενισχύσεις κλπ. Αν τα διαμερίσματα θα έχουν κοινή παροχή ρεύματος και νερού, τότε τα πράγματα είναι πιο απλά, αλλά θα πρέπει να τα πληρώνεις εσύ και να τα νοικιάζεις και ανάλογα (μπλέξιμο και παίρνεις και το ρίσκο των πολύ πιθανών μεγάλων ανατιμήσεων). Αν θέλεις 10 ξεχωριστές παροχές........ ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις τον Γολγοθά της ΔΕΗ και της εταιρείας ύδρευσης στην πόλη. Πέρα από τα τεχνικά θέματα, που φυσικά αντιμετωπίζονται, έχω και εγώ την άποψη, ότι τα 20 τετραγωνικά (αλλά και κάποιες κοινόχρηστες χρήσεις) είναι λάθος σαν ιδέα. Καλύτερα μοίρασετο σε πέντε 50αρια ή σε έξι 40αρια, με αυτόνομες παροχές και να τα νοικιάζεις σε φοιτητές (που θα μένουν 5 χρόνια σίγουρα) ή σε στρατιωτικούς κλπ. Τώρα αν έχεις στο μυαλό σου να κάνεις γαμιστρώνα και δεν μας το λες....... πάω πάσο .
Ειναι 250τμ ως ένα μεγάλο διαμέρισμα. Η οικοδομή είναι πολύ καλή, μετά τον σεισμό του 70. Χρήζει ανακαίνισης μέσα, η κουζινα τουλάχιστον και τα μπάνια. Με τα λίγα που διαβάζω και εφόσον δεν έχω δικό μου συνεργείο, θα το κρατήσω ως έχει. Δεν θέλω να το βαλω προς πώληση αυτή τη στιγμή με αυτή την κατάσταση στην αγορά, ούτε ως έχει ούτε ανακαινισμένο. Βέβαια πρέπει να το πληρώνω που μου σπάει τ’ αρχιδια αλλά τι να κάνουμε..
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.505
- Πόντοι
- 8.846
να το δει αυτό κανένας μηχανικός (με πτυχίο) και να γελάει μέχρι την επόμενη αναβάθμιση του σάη...Καλησπέρα παιδιά.
Έχω ακίνητο 250τμ στο κέντρο της πόλης και θέλω να το διαιρέσω σε δέκα μικρά των 20τμ και να τα νοικιασω, είτε με τον χρόνο είτε με τον μήνα, χωρίζοντας και ένα μικρό χώρο με πλυντήριο και στεγνωτήριο προσβάσιμο σε όλους.
Έχει ασχοληθεί κανένας με αυτό; Δεν έχω ρωτήσει ακόμα για τιμές ανακαινίσεων, αν περνάνε αποχετεύσεις, τοίχους κτλ, είπα να πάρω μια πρώτη γεύση εδώ. Δεν είναι κάτι που επείγει. Γνωρίζετε από τιμές, εταιρείες, διαχείριση κτλ;
Σκέφτομαι και την πώληση αλλά δε νομιζω ότι συμφέρει. Βασικά δεν θέλω καν να το πουλήσω, είναι στην Πρόξενου Κορομηλά, επομένως θεωρείται χρυσός.
Εκτιμώ και θα ήθελα την γνώμη σας.
Πάντως το ένα διαμέρισμα να γίνει δύο είναι κάτι συνηθισμένο , είχα ακούσει για κάποιον που αγόραζε διαμερίσματα κοντά στο κέντρο της θεσσαλονίκης με σκοπό να τα χωρίσει σε δύο και να τα νοικιάζει σε φοιτητές κτλ. Αυτός βέβαια τα περισσότερα τα έφτιαχνε μόνος του οπότε γλύτωνε και αρκετά μαστορικά.
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.447
- Πόντοι
- 2.306
Πάντως το ένα διαμέρισμα να γίνει δύο είναι κάτι συνηθισμένο , είχα ακούσει για κάποιον που αγόραζε διαμερίσματα κοντά στο κέντρο της θεσσαλονίκης με σκοπό να τα χωρίσει σε δύο και να τα νοικιάζει σε φοιτητές κτλ. Αυτός βέβαια τα περισσότερα τα έφτιαχνε μόνος του οπότε γλύτωνε και αρκετά μαστορικά.
Δε νοικιάζω ποτέ σε φοιτητές. Θα στο διαλύσουν και επίσης θα σου καθυστερούν τα ενοίκια. Τα έχω περάσει. Αυτός θα είδε δικό του συνεργείο, έκανε μια προχειροδουλειά και τα έδινε 300αρια χαίρω πολύ.
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Κάντο 2 ή 3 σούπερ λουξ διαμέρισματα..θα τα νοικιάζεις από 1000 έως 1500 σε πλούσιους ..θα έχεις εισόδημα και το κεφάλι σου ήσυχο...αν στο μέλλον τα πουλήσεις θα πάρεις 250 μίνιμουμ για το καθένα..Ειναι 250τμ ως ένα μεγάλο διαμέρισμα. Η οικοδομή είναι πολύ καλή, μετά τον σεισμό του 70. Χρήζει ανακαίνισης μέσα, η κουζινα τουλάχιστον και τα μπάνια. Με τα λίγα που διαβάζω και εφόσον δεν έχω δικό μου συνεργείο, θα το κρατήσω ως έχει. Δεν θέλω να το βαλω προς πώληση αυτή τη στιγμή με αυτή την κατάσταση στην αγορά, ούτε ως έχει ούτε ανακαινισμένο. Βέβαια πρέπει να το πληρώνω που μου σπάει τ’ αρχιδια αλλά τι να κάνουμε..
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.505
- Πόντοι
- 8.846
ένα να γίνει δύο, οκ.Πάντως το ένα διαμέρισμα να γίνει δύο είναι κάτι συνηθισμένο , είχα ακούσει για κάποιον που αγόραζε διαμερίσματα κοντά στο κέντρο της θεσσαλονίκης με σκοπό να τα χωρίσει σε δύο και να τα νοικιάζει σε φοιτητές κτλ. Αυτός βέβαια τα περισσότερα τα έφτιαχνε μόνος του οπότε γλύτωνε και αρκετά μαστορικά.
και τρία μπορεί να γίνει.
ΔΕΚΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
θρασιβουλας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 282
- Πόντοι
- 21
ανεβασε μας μια κατοψη
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Τυπάρα Τζορμακαρε ισοπέδωσε το όλο σε ένα ενιαίο χώρο χωρίς τουαλέτες χωρίς τίποτα, πέτα μέσα 200 στρώματα σαν του στρατού και νοίκιασε το σε λαθρομετανάστες με 5 ευρώ τη βραδιά, θα καθαρίζεις εύκολα 30.000 ευρώ το μήνα!
Σε φτιαξα μαγκάκο!!!
Σε φτιαξα μαγκάκο!!!
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.454
- Πόντοι
- 216
κανε το hostel τυπε, βαλε κρεβατια και χεστρες και τελος
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.447
- Πόντοι
- 2.306
Κάντο 2 ή 3 σούπερ λουξ διαμέρισματα..θα τα νοικιάζεις από 1000 έως 1500 σε καλό κόσμο..θα έχεις εισόδημα και το κεφάλι σου ήσυχο...αν στο μέλλον τα πουλήσεις θα πάρεις 200 μίνιμουμ για το καθένα..
Ναι, κινούμε προς τα εκεί. Για πώληση οι τιμές ανα τμ είναι 3-4 ανα τμ, περιμένουμε να ανέβουν αρκετά. Αν ο μπαγλαμάς έκανε το λιμάνι, τα τρένα, το μετρό και μετέτρεπε τη Λεωφόρο Νίκης σε πεζόδρομο, για να γίνει όλο το κομμάτι τουριστικό, θα υπήρχε απίστευτη αύξηση και ζήτηση. Αλλά δε το κάνει, για την ώρα.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.782
- Πόντοι
- 5.006
ας το κανει 40 διαμερισματα των 5 τετραγωνικων....συμφερει περισσοτερο...τυπε τρολαρα ,γιατι δεν κανεις 20 διαμερισματα των δεκα τετραγωνικων....μαλακια τοσο μεγαλο ακινητο να το κανεις 10 διαμερισματα των εικοσι....
θα κοιμουνται ορθιοι βεβαια οι ενοικιαστες και θα πρεπει να πηγαινει καθε τοσο να τους ξεκαλουπωνει, αλλα αξιζει γιατι θα τα νοικιαζει 1300 ευρω το καθενα και θα χεστει στο ταλιρο....
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.929
- Πόντοι
- 3.556
Τυπε τζορμακα πολλα δεν ειναι τα 20 τ.μ. ;Καλησπέρα παιδιά,
Έχω ακίνητο 250τμ στο κέντρο της πόλης και θέλω να το διαιρέσω σε δέκα μικρά των 20τμ και να τα νοικιασω, είτε με τον χρόνο είτε με τον μήνα, χωρίζοντας και ένα μικρό χώρο με πλυντήριο και στεγνωτήριο προσβάσιμο σε όλους.
Έχει ασχοληθεί κανένας με αυτό; Δεν έχω ρωτήσει ακόμα για τιμές ανακαινίσεων, αν περνάνε αποχετεύσεις, τοίχους κτλ, είπα να πάρω μια πρώτη γεύση εδώ. Δεν είναι κάτι που επείγει. Γνωρίζετε από τιμές, εταιρείες, διαχείριση κτλ;
Σκέφτομαι και την πώληση αλλά δε νομιζω ότι συμφέρει. Βασικά δεν θέλω καν να το πουλήσω, είναι στην Πρόξενου Κορομηλά, επομένως θεωρείται χρυσός.
Εκτιμώ και θα ήθελα την γνώμη σας.
Ιάπωνες κοιμούνται σε δωμάτια κουτιά: Ενα διαφορετικό ξενοδοχείο [εικόνες] - iefimerida.gr
Ενα κρυμμένο ξενοδοχείο που δεν ενδείκνυται για κλειστοφοβικούς ταξιδιώτες κάνει θραύση στην Ιαπωνία. Κάθε δωμάτιο έχει μόνο τα απαραίτητα, δηλαδή ένα κρεβάτι και λειτουργεί ως ξενώνας για backpackers.
www.iefimerida.gr
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.812
- Πόντοι
- 12.756
Εντ μεταξύ με το background του πιο πιθανό βλέπω να φτιάχνει το πρώτο hostel για τραβελια παρά AirbnbΠΟΛΥ ΚΑΛΗ και αυτη η προταση ,να τις αξιολογησει ολες ο νηματοθετης και μετα απο ωριμη σκεψη να προβει στις καταλληλες δομικες αλλαγες που θα κανουν πραξη το οραμα του για καλη και ποιοτικη παροχη στεγης!
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
το παλιό κτίριο της δεη στην παπαναστασίου από ότι άκουσα πέρσι από τυχαίο άτομο, αγοράστηκε από αθηναίο ιδιώτη ( εβραικής καταγωγής όπως μου ανέφερε, αλλά αυτο είναι κάτι που δεν μπορώ να ξέρω) ο οποιος σκοπεύει να το μετατρέψει σε μικρά στούντιο με σκοπό ενοικίασης σε φοιτητές.. σαν ιδιωτική φοιτητική εστία..( αν όντως γίνει πολύ χρήμα θα βγάλει.. το κτίριο είναι πολύ μεγάλο )