Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Πλεον τα πράγματα έχουν πάρει επικύνδινη κλίση προς τα κάτω και αφενος δεν ειμαι διατεθειμενος να κατσω να κλαιγομαι για το υπολοιπο της ζωης μου εδω μεσα ενω αφετερου δεν μ αρεσει και πολυ η ιδεα της Ευρωπης μετα απο τα ρεζιλικια που πάθαμε... να παω εξω και να με βριζουν? Ουτε καν... θελω να ξεφυγω τελειως και να παω σε μια χωρα εκτος ευρωπαικης ενωσης. Η ιδεα της Κινας μου αρεσει αρκετα.... οπως και αλλων χωρων μακρυα απο εδω... πολυ μακρυα βασικα... χθες ειχα μπει σε ενα Κινεζικο τσατ και μιλησα λιγο.
Η δικη σας αποψη ποια ειναι... μετα τα αγγλικα ποια ειναι η τριτη γλωσσα που θα πρεπει να μαθει καποιος? Αξιζει να θυσιασεις το προφισενσυ (το οποιο εδωσα μια φορα παλια αλλα δεν το πηρα και δεν σκεφτομαι να ξαναδωσω γιατι βαριεμαι) για μια τριτη ξενη γλωσσα οπως τα Αραβικα ή τα Εβραικα ή και τα ΚΙνεζικα??? ΤΗν αποψη σας...
Shalom manis smaaa
Kif Alec Marhaba!!!!
Η δικη σας αποψη ποια ειναι... μετα τα αγγλικα ποια ειναι η τριτη γλωσσα που θα πρεπει να μαθει καποιος? Αξιζει να θυσιασεις το προφισενσυ (το οποιο εδωσα μια φορα παλια αλλα δεν το πηρα και δεν σκεφτομαι να ξαναδωσω γιατι βαριεμαι) για μια τριτη ξενη γλωσσα οπως τα Αραβικα ή τα Εβραικα ή και τα ΚΙνεζικα??? ΤΗν αποψη σας...
Shalom manis smaaa
Kif Alec Marhaba!!!!