Επισκέπτης
Πάντως όχι από ελεύθερο τύπο,βήμα,νέα,Πρετεντέρη και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις...Από πού προκύπτουν αυτα?
Πάντως όχι από ελεύθερο τύπο,βήμα,νέα,Πρετεντέρη και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις...Από πού προκύπτουν αυτα?
Από πού προκύπτουν αυτα?
Έλα σιγά την πρόβλεψη,μην μας...πέφτει η κυβέρνηση ναι ή όχι;Εδω δεν θετει θεμα πτωσης της κυβερνησης ούτε ο ιδιος ο συριζα, θα θεσω εγω?
Ο Σταθακης δεν ελεγε οτι θεμα τιθεται μονο αν το αθροισμα ΝΔ-Ελια ειναι μικροτερο απο το ποσοστο του Συριζα (δηλαδη αδυνατον)?
Ούτε η "Αυγη" δεν εκτιμά 4-5 μοναδες υπερ του Συριζα.Ο Πάπιας λοιπόν αποδεικνύεται πιο σοφός, σας έχει βάλει να δουλεύετε όλοι για την πάρτη του.
Με τέτοιες εκτός πραγματικότητας προβλέψεις, απλά εκτίθεστε, κ γίνεστε ρεζίλι.
Δεν υπάρχουν αυτά.
Διαφορά Συριζα-Ν.Δ το λιγότερο 4% υπερ του Σύριζα φυσικά.
Χ.Α (τουλάχιστον) τρίτο κόμμα με διαφορά από τον 4ο τουλάχιστον 5%
Ποτάμι ταβάνι το 7% κ είμαι κ πολύ γενναιόδωρος.
Πασοκ ταβάνι το 6% κ είμαι κ ο απίστευτα χουβαρντάς.
Αυτά απο μένα, κρατήστε τα κ εσείς να με δουλεύετε.
Ναι, από πού προκύπτουν ρωτησα.Πάντως όχι από ελεύθερο τύπο,βήμα,νέα,Πρετεντέρη και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις...
Πολύ κουβαρντάς είσαι.
ΣΥΡΙΖΑ 20%-22%
ΝΑ 18%-20%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 12-15%
Όλα τα άλλα θα αγωνιστούν για να μπούνε (ευρω)βουλή με 3%-4% (Ποτάμι ίσως είναι το φαβορί)
Πολύ κουβαρντάς είσαι.
ΣΥΡΙΖΑ 20%-22%
ΝΑ 18%-20%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 12-15%
Όλα τα άλλα θα αγωνιστούν για να μπούνε βουλή με 3%-4% (Ποτάμι ίσως είναι το φαβορί)
2 όμως θα'ναι έτσι δεν είναι; Γι'αυτό γράφεις περισσότερο στα πολιτικά παρά σιροπιάζεις τελευταία ;)Ούτε η "Αυγη" δεν εκτιμά 4-5 μοναδες υπερ του Συριζα.
Πάντως όχι από ελεύθερο τύπο,βήμα,νέα,Πρετεντέρη και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις...
Παπαζολη επεστρεψες?2 όμως θα'ναι έτσι δεν είναι; Γι'αυτό γράφεις περισσότερο στα πολιτικά παρά σιροπιάζεις τελευταία ;)
Παπαζολη επεστρεψες?
Ε και ο μετεωρολόγος έκανε μια πρόβλεψη,αλλά δεν έκατσε...
Έτσι-έτσι! Μια χαρά μαθαίνεις από τον Αλεξούκο, Με τα Σημερινά
Μετά, τα σημερινά θα είναι προχθεσινά, οι εξελίξεις έτρεξαν ραγδαίως κ μετεβλήσαν οι συνθήκες.
Οπότε δεν θα φταίς. Απλά άλλαξε το σκηνικό γιατί επικράτησαν ισχυροί νοτιάδες κ έντονες νεφώσεις.
Παπαζολη επεστρεψες?
Πριν πεντε λεπτα μπηκα ρε.ταλεντο μεγαλο εισαι ....αργεις λιγο αλλα τα καταφερνεις
Αφου δεν εχεις εκτίμηση κατσε στον πάγκο με τον παπιο....
Διαφορά Συριζα-Ν.Δ το λιγότερο 4% υπερ του Σύριζα φυσικά.
Χ.Α (τουλάχιστον) τρίτο κόμμα με διαφορά από τον 4ο τουλάχιστον 5%
Ποτάμι ταβάνι το 7% κ είμαι κ πολύ γενναιόδωρος.
Πασοκ ταβάνι το 6% κ είμαι κ ο απίστευτα χουβαρντάς.
Αυτά απο μένα, κρατήστε τα κ εσείς να με δουλεύετε.
Ούτε η "Αυγη" δεν εκτιμά 4-5 μοναδες υπερ του Συριζα.
Mην δικαιολόγησε,με παρέθεσες χωρίς να με καταλάβεις...Πριν πεντε λεπτα μπηκα ρε.
κομμουνιστοχρυσαυγίτη με λέει ο θειός μου ο πασόκοςΟ Αριστερός ΧΑτης Παπαζόλης?