kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Aπο που βγηκε αυτο το συμπερασμα? Ειμαι οτιδηποτε εκτος απο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
οκ μαν
Aπο που βγηκε αυτο το συμπερασμα? Ειμαι οτιδηποτε εκτος απο ΝΔ-ΠΑΣΟΚτυπε ΑΝΕΛ δν ησουν??
πιο κοντινη στην πραγματικοτητα απο αυτες του μεγκα σκαι κτλ
Σημερινή.
http://[URL unfurl="true"]www.topontiki.gr/photos/570x0/pulse%20021399523061.jpg[/img[/URL]]
[url=http://[URL unfurl="true"]www.topontiki.gr/article/73863/Nea-anodos-SURIZA-kai-Tsipra-stin-kuliomeni-dimoskopisi-tis-Pulse-gia-topontikigr]topontiki.gr[/url[/URL]]
[/quote]πιο κοντινη στην πραγματικοτητα απο αυτες του μεγκα σκαι κτλ
Για να καταλαβεις...θα ριξω στον συριζα ευρωεκλογες αλλα περιφερια τον Σγουροοκ μαν
Τι εχει το 7% της Ελιας? Απολυτα λογικο. Παιζει ανετα να ανεβει κι αλλο, να περασει και το 8%.χαχαχα πριν λιγο εβγαλε δημοσκοπηση 1.6% η ΝΔ μπροστα απο ΣΥΡΙΖΑ και η Ελια 7% ααχαχαχχαχαχαχαχαχα ε ρε δουλεμαααααα. Ο Μανεσης ειναι τοσο μαλακας που εχει ταμπελα προβοκατορας
Ο εκβιασμος Βενιζελου θα το πλήξει αρκετα μαλλον, οπως φαινεται.το ποταμι πως το βλεπεις τυπε?
το ποταμι πως το βλεπεις τυπε?Τι εχει το 7% της Ελιας? Απολυτα λογικο. Παιζει ανετα να ανεβει κι αλλο, να περασει και το 8%.
Θα παρει σιγουρα καποιους πασοκους που εριξαν ΝΔ το 2012 για να μην βγει πρωτος ο Συριζα.τυπε μην παρει και ψηφους απο την νδ ο μπενυ :-
τυπε μην παρει και ψηφους απο την νδ ο μπενυ :-Ο εκβιασμος Βενιζελου θα το πλήξει αρκετα μαλλον, οπως φαινεται.
Τελικα επρόκειτο για καίρια πολιτικη κινηση.
Τι εχει το 7% της Ελιας? Απολυτα λογικο. Παιζει ανετα να ανεβει κι αλλο, να περασει και το 8%.
πασοκος που ψηφισε νδ?Θα παρει σιγουρα καποιους πασοκους που εριξαν ΝΔ το 2012 για να μην βγει πρωτος ο Συριζα.
Ο κολλητος μου ειναι μια τετοια περιπτωση.
Eλια=ΠΑΣΟΚ. τι μας τσαμπουνας τωρα ρε αλεξ? Σιγα που θα ανεβει απατο θα παει κ αυτο...Τι εχει το 7% της Ελιας? Απολυτα λογικο. Παιζει ανετα να ανεβει κι αλλο, να περασει και το 8%.
πασοκος που ψηφισε νδ?
Ο πατερας σου τι αποφασισε τελικα/Θα παρει σιγουρα καποιους πασοκους που εριξαν ΝΔ το 2012 για να μην βγει πρωτος ο Συριζα.
Ο κολλητος μου ειναι μια τετοια περιπτωση.
Κανω μια προβλεψη πως η Ελια θα παιξει πολυ κοντα στο 5%, με ταβανι το 6%.
Το Ποταμι θα σαρωσει τελειως τη ΔΗΜΑΡ, αλλα και τις Γεφυρες... Λογικα, 3ο κομμα - κοντα σε ΧΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ριξει τουλαχιστον 4 μοναδες στη ΝΔ - ισως και 5. Οι δημοσκοποι δεν θα ξαναβγουν απ' το σπιτι τους για καιρο.
Εδω κανουν συγκυβερνηση η αλλαγη ψηφου σας παραξενευειτεραστια διαφορα πολιτικης