Επισκέπτης
Μην μου γίνεστε ταγάρι. Σας έχω ήδη απαντήσει.
Που ;;;
Μην μου γίνεστε ταγάρι. Σας έχω ήδη απαντήσει.
Για το σπίτι μου, καμία αναφορά από ΚΟΠΡΙΕΣ σαν εσένα.
Ζηλεύεις τους ψηλούς ;;;
Γιατί κυκλοφορεί η φήμη εδώ μέσα ... ότι είσαι κοντόχοντρος ....
Και όταν είναι κοντόχοντρος ο ... ΚΛΩΝΟΣ, είναι και το πρωτότυπο ....
μιας και έμεινε μόνο ο μαλάκας ...
να την κάνω σιγά σιγά ...
θα ήταν όμως ενδιαφέρον να πάει ο μιχαλολιάκος από τον κορυδαλλό στον παπούλια (και ο βλάχος καθιστός απ' έξω) και επί τρεις ημέρες να προσπαθεί να σχηματίσει κυβέρνηση, και μετά ξανά πίσω,
πρώτο θέμα αρνητικό σ' όλο τον κόσμο θα' μασταν.
άσε που το πασοκάκι στήνει κώλο στο σύριζα...
τι έγινε ρε παιδιά???
Πώς να φυγουν? Το 31 ειναι μεγαλυτερο του 26.Περιμενεις ακόμα να φύγουν παπιε?
ΕΚΛΟΓΕΣ 2014: Πάνω από 410.000 σταυρούς ο Μ. Γλέζος! Όλα τα αποτελέσματα
Κωνσταντίνος Χρυσόγονος 130.475
ΑααααααααααααααααααααχααχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαΦίλες και φίλοι, την 11η Νοεμβρίου η ψήφος στον Ευάγγελο Βενιζέλο δεν είναι απλά ψήφος στον υποψήφιο που υπερτερεί καταφανώς σε μόρφωση και πνευματική καλλιέργεια, σε επικοινωνιακή ικανότητα και χάρισμα, σε ηγετική ικανότητα και τελικά σε ικανότητα προσέλκυσης ψηφοφόρων εκτός του στενού και ολοένα συρρικνούμενου κομματικού ακροατηρίου.
Την 11η Νοεμβρίου η ψήφος στον Ευάγγελο Βενιζέλο είναι ψήφος υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα της πολιτικής και κατά της μετάλλαξής της σε ιδιωτική υπόθεση ολιγάριθμων πολιτικών δυναστειών.
Την 11η Νοεμβρίου δηλαδή η ψήφος στον Ευάγγελο Βενιζέλο είναι ψήφος υπέρ της δημοκρατίας.
Σαν εμένα και ο Χρυσόγονος,ψηφίζει Σύριζα και του βγαίνει ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ.Αααααααααααααααααααααχααχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχα
Ο κ. Γιώργος Επιτήδειος εκλέχτηκε ευρωβουλευτής με τη Χρυσή Αυγή, όντας τρίτος στην καταμέτρηση των σταυρών.
Ο νεοεκλεγείς ευρωβουλευτής, ωστόσο, προκαλεί ήδη αίσθηση, δηλώνοντας ότι [size=25pt]η Χρυσή Αυγή δεν αποκλείει συνεργασία με τη ΝΔ.[/size]
Έσπευσε μάλιστα να τονίσει ότι το κόμμα του έχει ψηφίσει νομοσχέδια της ΝΔ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ.
Read more:
Ο κ. Γιώργος Επιτήδειος εκλέχτηκε ευρωβουλευτής με τη Χρυσή Αυγή, όντας τρίτος στην καταμέτρηση των σταυρών.
Ο νεοεκλεγείς ευρωβουλευτής, ωστόσο, προκαλεί ήδη αίσθηση, δηλώνοντας ότι [size=25pt]η Χρυσή Αυγή δεν αποκλείει συνεργασία με τη ΝΔ.[/size]
Έσπευσε μάλιστα να τονίσει ότι το κόμμα του έχει ψηφίσει νομοσχέδια της ΝΔ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ.
Read more:
το σκατο στην καλτσα εφτασε.....Χεστηκαμε.
Χεστηκαμε.