Επισκέπτης
καλα ρε μλκ ποιος ψηφισε νδ θα πεσει κεραυνος και θα σας καψει ρε
Τί δε θα κατέβουν οι Πειρατές? Ας ψηφίσω ΝΔ..
Παλι νοθειες φαντασιωνεστε?Έχοντας ην υπογραφή του κάθε δικαστικού για τα αποτελεσματα κάθε τμήματος στην επικρατεια, κανεις τη δικη σου σούμα και προσβάλεις τα επίσημα-μαγειρεμενα αποτελεσματα στο εκλογοδικείο.
Παλιά σας τέχνη κόσκινο,τα ξέχασες τα δέντρα;Παλι νοθειες φαντασιωνεστε?
Ω μα ναι. Εγιναν πολλες εκλογες επι Σταλιν εξαλλου.Ο Στάλιν έλεγε...δεν βγάζουν κυβερνήσεις αυτοί που ψηφίζουν αλλά αυτοί που μετρούν τους ψήφους...
Παλι νοθειες φαντασιωνεστε?
Θελεις να μιλησουμε για το 1961?Παλιά σας τέχνη κόσκινο,τα ξέχασες τα δέντρα;
Δεν νομιζω οτι θα απεχω πολυ απο τα δικα σου. Περιμενω ομως καποιες πληροφοριες ακομη, για μεγαλυτερη ακριβεια.Περιμένω την προβλεψή σου, εγώ θα βγάλω πάλι όταν θα εχω νεα δεδομένα...
εγω δεν ειπα οτι ο Σταλιν εκανε εκλογες και ουτε τον στηριζω καμμια σχεση.Στεκει ομως αυτο που ειπε ναι ή οχιΩ μα ναι. Εγιναν πολλες εκλογες επι Σταλιν εξαλλου.
Όταν πάψει να υπάρχει ελευθερία του λόγου σε μια χώρα όλα μπορούν να γίνουν,το ζούμε στην Ελλάδα με την δεξιά του Σαμαρά.Θελεις να μιλησουμε για το 1961?
Δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις?
Ειπαμε, νοθεια δεν μπορει να γινει. Ούτε σε σταυρους ουτε σε ψηφοδελτια ουτε σε συνολα.
Συνεχιστε να λετε μαλακιες.
Ενω εσυ θελεις την δεξια του μιχαλολιακου για μεγαλυτερη ελευθερια. οκ.Όταν πάψει να υπάρχει ελευθερία του λόγου σε μια χώρα όλα μπορούν να γίνουν,το ζούμε στην Ελλάδα με την δεξιά του Σαμαρά.
Μια μαλακια και μιση ειναι αυτο που ειπε.εγω δεν ειπα οτι ο Σταλιν εκανε εκλογες και ουτε τον στηριζω καμμια σχεση.Στεκει ομως αυτο που ειπε ναι ή οχι
Η πρόβλεψη μου με τα σημερινά δεδομένα είναι
ΝΔ 25% με 26%
ΣΥΡΙΖΑ 25% με 26%
ΠΟΤΑΜΙ 10% με 12%
ΧΑ 9% με 10%
ΚΚΕ 6% με 7%
ΠΑΣΟΚ 6% με 7%
ΑΝΕΛ 4% με 5%
ΔΗΜΑΡ 2% με 3%
Λοιπά 7% με 8%
Η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ θα είναι κοντά στο 1%.
Εννοείται αυτό.Ενω εσυ θελεις την δεξια του μιχαλολιακου για μεγαλυτερη ελευθερια. οκ.
αποψη σου .... :S μπορεις να εξηγησεις παραδειγμα το 2000 τι μαγειρευτηκε στις εκλογες εδω ; τι παιχτηκε;Μια μαλακια και μιση ειναι αυτο που ειπε.
Aυτό είναι δημοκρατία και ελευθερία λόγου;Ενω εσυ θελεις την δεξια του μιχαλολιακου για μεγαλυτερη ελευθερια. οκ.
Καμία σχέση δεν έχει η ανταπόκριση του Euronews για την επίσκεψη Μέρκελ, με αυτή που μετέδωσε το ελληνικό τμήμα!!!
Διαβάζαμε σήμερα στο Κουτί της Πανδώρας και στο left.gr ότι το ΑΠΕ παραποίησε ανακοίνωση της Ανγκελα Μέρκελ, αλλάζοντας την βάρβαρη λέξη «λιτότητα» που χρησιμοποίησε η Καγκελαρία με την… «εξυγίανση»
Το έχει η μέρα φαίνεται….
Στο LEFTeria-news προσπαθώντας να συνοψίσουμε τις αντιδράσεις της επίσκεψης Μέρκελ, μέσα από τον Ξένο Τύπο, πέσαμε πάνω σε κάτι τελείως αλλόκοτο.
Η ιστοσελίδα του EURONEWS να μεταδίδει ουσιαστικά…ένα άλλο ρεπορταζ απ’ ότι το ελληνικό τμήμα.
]
Τιποτα δεν παιχτηκε.αποψη σου .... :S μπορεις να εξηγησεις παραδειγμα το 2000 τι μαγειρευτηκε στις εκλογες εδω ; τι παιχτηκε;
γιατι να κανουν νοθεια;;; Ελληνοποιουν μερικες χιλιαδες, μοιραζουν μερικα 50€ρα, κανουν αρκετα ρουσφέτια και ταζουν καργα...αποψη σου .... :S μπορεις να εξηγησεις παραδειγμα το 2000 τι μαγειρευτηκε στις εκλογες εδω ; τι παιχτηκε;
Δεν γνωριζω Γερμανικα. Επιπλεον αυτα ειναι αηδίες.Aυτό είναι δημοκρατία και ελευθερία λόγου;