Επισκέπτης
αλέκο η διαφορά έγινε 3.5%Δεν ξερω αν εξιχνιασθηκε η επιθεση κατα του μωρού στο ασανσερ τύπε >
αλέκο η διαφορά έγινε 3.5%Δεν ξερω αν εξιχνιασθηκε η επιθεση κατα του μωρού στο ασανσερ τύπε >
3,45%.αλέκο η διαφορά έγινε 3.5%
3,45%.
Περιμενω ακομη καποιον να μου απαντησει γιατι ο Συριζα μετα απο δυο χρονια πασοκονουδου, εχει μειωση του ποσοστού του.
Προς τιμην σου μονο εσυ μου απαντησες.
Ας μην μου απαντησει συριζαιος. Ας μου απαντησει καποιος τελοσπαντων.ο πουπης δεν μπορει τους ειπαμε τους λογους. χτες μου ελεγε οτι γραφω μυθοπλασιες αλλα εγω του ειπα οτι θα τον ξεφτιλισω.
Μα, με το συμπαθειο κιολας, νομιζω οτι μονο απο Συριζαιο ψαχνεις απαντηση. Για να του τριψεις στη μουρη τη μη αυξηση ποσοστου μετα, οτι και να πει. Ο μη Συριζαιος θα σου πει οτι απλα δεν πειθουν, ειναι πολυ πολυ μετριοι και θα τελειωσει το θεμα. Συν το Ποταμι.Ας μην μου απαντησει συριζαιος. Ας μου απαντησει καποιος τελοσπαντων.
o παπαζολης ηταν τυπε αλλα το κραταω μυστικο γιατι μου εδωσε εμπιστευτικες πληροφοριες το πουστρακι ;)Δεν ξερω αν εξιχνιασθηκε η επιθεση κατα του μωρού στο ασανσερ τύπε >
εχω εγκυρες πληροφοριες οτι στο πανελ του χατζηνικου επεσε πολυ πιρφορισμα με ολγα και ποπαρα ;)Ας μην μου απαντησει συριζαιος. Ας μου απαντησει καποιος τελοσπαντων.
Δεν κάνεις κανενα λαθος και το ανελυσες παρα πολυ ωραια.Μα, με το συμπαθειο κιολας, νομιζω οτι μονο απο Συριζαιο ψαχνεις απαντηση. Για να του τριψεις στη μουρη τη μη αυξηση ποσοστου μετα, οτι και να πει. Ο μη Συριζαιος θα σου πει οτι απλα δεν πειθουν, ειναι πολυ πολυ μετριοι και θα τελειωσει το θεμα. Συν το Ποταμι.
Παντως κι εγω πιστευω οτι στις βουλευτικες θα παρει παραπανω ο Συριζα, λιγο-πολυ δεν ξερω. Κατι για το οποιο δεν ειμαι καθολου σιγουρος για τη ΝΔ. Προσδεθειτε.
ΥΓ: Βεβαια βλεπω και τη δικη σου οπτικη. Απο ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ κλπ χαθηκε πες χονδρικα 20%! Η ΧΑ πηρε 2,5%, το ΚΚΕ πηρε 1,5%, ο ΛΑΟΣ 1%, το Ποταμι 6,5%, μενει χονδρικα 8,5%. Απο το οποιο ο Συριζα πηρε τα παπαρια μου... Κανενας λογος ευφοριας.
ΥΓ2: Για πολλους λογους συν λογω ωρας μπορει να κανω καποιο τραγικο λαθος. Παρακαλω πολυ να διορθωθω σε τετοια περιπτωση.
Ευτυχως που το κρατησες μυστικό τύπεo παπαζολης ηταν τυπε αλλα το κραταω μυστικο γιατι μου εδωσε εμπιστευτικες πληροφοριες το πουστρακι ;)
3,45%.
Περιμενω ακομη καποιον να μου απαντησει γιατι ο Συριζα μετα απο δυο χρονια πασοκονουδου, εχει μειωση του ποσοστού του.
Προς τιμην σου μονο εσυ μου απαντησες.
Καταχωρειται η αποψη.Έλα ρε άλεξ και μόλις γύρισα απ τα κωλόμπαρα!
1)Γιατί στις ευρωεκλογές η ψήφος είναι χαλαρότερη και κατεβαίνουν 40 κόμματα.
2)Τα κανάλια κάνουν καθημερινά ανηλεή προπαγάνδα εναντίον του.
3)Γιατί όντως δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί η διαμόρφωση μιας "κυβερνητικής κουλτούρας" στο ΣΥΡΙΖΑ.
Παρ' όλα αυτά +3,5 στις ευρωεκλογές, 2 περιφέρειες και καμιά ντουζίνα δήμοι ανα την Ελλάδα.
Καθόλου άσχημα in my book
Επίσης ας σημειωθεί η αξιοσημείωτη άνοδος του ΚΚΕ (από έναν δήμαρχο έχει πλέον τέσσερις) σε αντιπαραβολή με τον καταποντισμό του κόμματος που πρεσβεύει την κατάργηση του κοινωνικού κράτους και την πλήρη αχαλινωσία της ελεύθερης αγοράς, τις "Γέφυρες" που πήραν λιγότερο από τους... Κυνηγούς!
Μπες στο σαιτ τους να δεις αν λενε τις ασυναρτησιες που λες...Σε αντιθεση με το κκε το φολκλορ απομειναρι στην τουρκοεπαρχια του ευρωπαικου νοτου που λεει οτι η σοβετικη ενωση ηταν παραδεισος να φυγουμε απο την ευρωπη-ευρω και αλλα γραφικα...
Ενώ ο Τζήμερος μες στη σοβαρότητα. Ειδικά εκεί που θέλει οι ΕΕ να μην πληρώνουν καθόλου εισφορές και να βγούμε από την κρίση με τους άνεργους να φτιάχνουν ξυλόγλυπτα.
Η οριακη επικρατηση Δουρου, δημιουργει μια ασταματητη/αγυριστη δυναμικη.
Οι, ουτως ή αλλως προγραμματισμενες για πριν το '15, βουλευτικες, τωρα πια ειναι ζητημα ημερων.
Αυτο το εδωσε σαν παραδειγμα για τη δημιουργικοτητα του ελληνα βλητο...οι δραστικη μειωση αν οχι καταργηση των εισφορων ειναι απο τα αυτονοητα για να ξαναπαρει μπροστα η μηχανη της οικονομιας..Αλλα που να τα ξερεις εσυ αυτα στα εμαθε αλλιως ο πρετεντερης και τωρα ψηφιζεις αριστερα για να σου δωσει δουλεια στο ελληνικο σοβιετ ο αλεξης η να σου ανεβασει "με ενα αρθρο" το μισθο στο επιπεδο του 09'...απυθμενη η μαλακια του ελληνα για αυτο θα πεινασει πολυ συντομα...αλλα θα ναι για το καλο του.για να μαθει να μην ξαναψηφιζει μαυρογιαλουρους λαοπλανους που του λενε μαγικες συνταγες..
Ναι, ο Πρετεντέρης προμοτάρει την αριστερά, είναι γνωστό αυτό. Μη σου πω ότι κατεβαίνει και σε διαδηλώσεις του ΠΑΜΕ
Τι να γίνει οι άφρονες Έλληνες δεν εμπιστεύονται κόμματα σκληρά νεοφιλελεύθερα. Δείξε κατανόηση...
Δεν καταλαβες...Χαιρομαι για αυτο...Μετα την φοβερη κωλοτουμπα του αλεξακη οταν ερθει στα πραγματα που θα μπορει να συγκριθει μονο με το "οικαδε" των βασιλικων το 1920 και την τρομερη πεινα που θα πεσει τα νεοφιλελευθερα κομματα, η δεξια και η σοβαρη σοσιαλδημοκρατια θα λυτρωσουν την ευρωπη απο το τελευταιο κομμουνιστικο της κρατος..απλα προσευχομαι να κυβερνησει ο καταληψιας..εδω θα μαστε..