Επισκέπτης
Το πουστάκι του τσυριζα για την Αθήνα μιλάει θυληρεπώς και κλαψομουνιάζει.
Ρε είσαι σοβαρός;
Σύριζα -0.50%
ΝΔ -6%
που το περιεργο τυπε
τοσο αδιαφορια απο ολους?????????????
όταν χάνεις περισσότερα από τον αντίπαλο σου γίνεται,σκέψου να πάρω ένα νυχοκόπτη και να κόβω ένα πόντο από το πουλάκι σου και μισό από του τρόμπα,ποιο πουλάκι θα μηδενιστεί πρώτο;Ο συριζας δεν ελεγε οτι θελει να κανει ανατροπη? Ανατροπη με μειωση γινεται?
Και τι να κανουμε τωρα ρε τυπε δηλαδη? Αποβαση στη Θρακη?
τοσο αδιαφορια απο ολους?????????????
Πάντως η κατάσταση ειναι άρρωστη, πολύ άρρωστη. Το Σύριζα έπρεπε να πάρει 30-35% χαλαρά. Ολοι οι αριστεροί έπρεπε να το στηρίξουν. Με τόση δυστυχία ποου έσπειρε η νδ και το πασοκ ξανακάθονται απάνω. Αλλαξανε όνομα απο πασοκ σε ελια και πήραν 10%. Μιλάμε για πανηλίθιους ψηφοφόρους, βαμμένους πασόκους.
Το κκε πήρε πάνω μονάχα. ΤΟ ποτάμι μετη μια 6%??? το απόλυτο τίποτα? Αλλα για αυτό το ψήφισαν, ολοι οι πουθενάδες, οι αμθρωποι που δε σκέφτονται, οι επιφανειακοί, οι άνθρωποι του τιποτα και του πουθενα. Εδω στη Θεσσαλονίκη βγήκε ο Μπουτάρης. Τελικά καταλήγω στο αρχικό συμπέρασμα και άισθηση που ειχα πάντα, οτι οι εκλογές και το δημοκρατικό πολίτευμα ειναι μια πολύ λάθος ιδέα.
Και να εισαι σιγουρος οτι οχι μονο αναρωτιομασταν αγωνιωδως για το τι πιστευεις για το πολιτευμα, αλλα και οτι εχουμε μεινει αφωνοι τωρα που μας το αποκαλυψες. Δεν το περιμεναμε αυτο απο σενα.
Ο συριζας δεν ελεγε οτι θελει να κανει ανατροπη? Ανατροπη με μειωση γινεται?
Οι Πομακοι τυπεπου το περιεργο τυπε
ολοι οι μουσουλμανοι το ψηφισαν
:'(Ειδικά για σένα στα αρχίδια μου τι περίμενες και τι οχι απο μενα. Στα αρχίδια μου σε εχω γραμμένο κι ακόμα παραπέρα.
Είναι σαν κάτι μικρές ομαδούλες της Ισπανίας που όταν παίζουν με Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα αν φάνε 1,2 γκολάκια και όχι πέντε είναι και ευχαριστημένες...εφαγε πουτσα η νδ και χαιρεται που δεν ηταν με δεκα ποντους παραπανω, δεν πειραζει το μνμ το πηρε και σιγα σιγα θα μας αδειασουν την γωνια τα δεκσα.
12 λεπτά ακόμα.Είναι σαν κάτι μικρές ομαδούλες της Ισπανίας που όταν παίζουν με Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα αν φάνε 1,2 γκολάκια και όχι πέντε είναι και ευχαριστημένες...
ναι οκ καποιο σχολιο απο τους εθνοπατερες υπαρχει στα πανελς???? κατι????γιατι επρεπε να υπαχει αυτο το κομμα????που το περιεργο τυπε
ολοι οι μουσουλμανοι το ψηφισαν
12 λεπτά ακόμα.