Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
τελικο εξιτ πολλ σε 5 λεπτα
ολοι ναμαστε συντονισμενοι ετσι
ειμαστε συντονισμενοι τυπε
τελικο εξιτ πολλ σε 5 λεπτα
ολοι ναμαστε συντονισμενοι ετσι
το δημοσιο υπαληλλο γιατρε και με 100 ευρω το μηνα να τον αφησουν δεν φευγει με τπτ απο τη θεση τουετσι είναι ακομα και τωρα βολεύουν άτομα απο την πισω πορτα ... θα το έχουν ξεκαθαρίσει στην τροικα οι κυβερνώντες πως αμα τους διωξουμε δεν θα υπάρχουμε , οπότε με αυτή την λογικη κάθονται με μισθούς χαμηλούς και κόβουν την συνταξούλα της γιαγιάς και του παππού .... κωλοΕΛΛΑΔΑ μην το ψάχνετε δεν θα γίνει χώρα ποτέ ... μόνη λύση να φύγετε μακριά
ειμαστε συντονισμενοι τυπε
Ρε τύποι η Ελιά έχει πολύ καλά ποσοστά μέχρι στιγμής :S
Βγάλτα άλλη μία μην ψάχνουμε τώρα...
Συμπερασματικά:
ΝΔ 25%
ΣΥΡΙΖΑ 25%
Ποτάμι 10%
ΧΑ 8,5%
Ελιά 7%
ΚΚΕ 7%
ΑΝΕΛ 4%
ΔΗΜΑΡ 2,5%
ΛΟΙΠΑ 11%
οχι ρε τυπε
μη ξηγιεσαι ετσι
οι ανθρωποι ειναι επιστημονες
τυπε καλα ρε τυπε 8% εχειΡε τύποι η Ελιά έχει πολύ καλά ποσοστά μέχρι στιγμής :S
τυπε εγω το λεω στο αλεξ οτι πρεπει να γυρισει ο φερηςσε νεο εξιτ πολλ στο σταρ, το λαος βγαζει 3%....θα το στηριξε η νεολαια του
σε νεο εξιτ πολλ στο σταρ, το λαος βγαζει 3%....θα το στηριξε η νεολαια του
Στου ΛΑΟΣ την νεολαία το αίμα τους βράζει τύπεμε τη νεολαια του λαος ασχολειται ο απολυτος τυπε
τυπε καλα ρε τυπε 8% εχει
στις επομενες εκλογες θα εχει ακομα πιο κατω
Θα σου πώ τι εστειλα σε μηνυμα σε εναν φιλο μου, που με ρωτησε σχετικα.
Συριζα 27
ΝΔ 24,5
ΧΑ 9,5
ελια 8,5
ΚΚΕ 7
Ποταμι 6,5
ΑΝΕΛ 3,5
ΔΗΜΑΡ 2,4
ΛΑΟΣ 1,4
ανταρσυα 1,2
ΛΟΙΠΑ 8,5
της ανωτατης αρχιδικης του πανεπιστημιου του Ψωλεκτικατ?
ετσι τυπε να εχεις πολλες επιλογεςΠρωτον, αυτες ειναι οι προβλεψεις μου στις 13.5.2014 και οχι τα αλεξ πολς.
Δευτερον, υπαρχει και αναλυση και καποιες επιφυλαξεις στα ποσοστα της 13.5.2014.
ποιο απο τα 3 κομματα πηγε καλα στην ελια τελικα γιατρε?τυπε καλα ρε τυπε 8% εχει
στις επομενες εκλογες θα εχει ακομα πιο κατω