The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 38.059
- Πόντοι
- 25.467
"βουλευματα"?
"Απαλλακτικά".
"βουλευματα"?
Θα σου πώ τι εστειλα σε μηνυμα σε εναν φιλο μου, που με ρωτησε σχετικα.
Συριζα 27
ΝΔ 24,5
ΧΑ 9,5
ελια 8,5
ΚΚΕ 7
Ποταμι 6,5
ΑΝΕΛ 3,5
ΔΗΜΑΡ 2,4
ΛΑΟΣ 1,4
ανταρσυα 1,2
ΛΟΙΠΑ 8,5
Οπότε πάμε για εκλογές την άνοιξη του 15'Θα σου πώ τι εστειλα σε μηνυμα σε εναν φιλο μου, που με ρωτησε σχετικα.
Συριζα 27
ΝΔ 24,5
ΧΑ 9,5
ελια 8,5
ΚΚΕ 7
Ποταμι 6,5
ΑΝΕΛ 3,5
ΔΗΜΑΡ 2,4
ΛΑΟΣ 1,4
ανταρσυα 1,2
ΛΟΙΠΑ 8,5
Απο το κρατος.αυτά τα 30 κομματα, τα σχεδόν αγνωστα, από που στην ευχη χρηματοδοτούνται και καλυπτουν τα εξοδα των ψηφοδελτίων?
Σακελλαριδης;;;
Το ποτάμι όντως θα πάρει το μπουλο, παίζει να το περάσει κι η ελια. Τον μάστερ όμως τον έπεισε...
Μαλλον. Αν και ούτε αυτο ειναι σιγουρο. Πολλοι ανεξαρτητοι βουλευτες στην βουλη δεν θα ηθελαν εκλογες ;)Οπότε πάμε για εκλογές την άνοιξη του 15'
Μαλλον. Αν και ούτε αυτο ειναι σιγουρο. Πολλοι ανεξαρτητοι βουλευτες στην βουλη δεν θα ηθελαν εκλογες ;)
Ειπαμε να μην λες προσωπικες επιθυμιες,θα εχουμε εκλογες και μαλιστα συντομα.Εχουμε και τις προεδρικεςΜαλλον. Αν και ούτε αυτο ειναι σιγουρο. Πολλοι ανεξαρτητοι βουλευτες στην βουλη δεν θα ηθελαν εκλογες ;)
στον χατζηνικο λενε παντως πως θα πεσει πολυ ξενυχτι τυποι....δε θα ειναι καθαρες οι διαφορες και θα πεσει εξω ο αλεξ μου φαινεται
Eννοειται οτι θεωρω οτι ειναι πιθανοτερο να εχουμε εκλογες τον Φεβρουαριο απο το να μην εχουμε. Τα νουμερα κανονικα λενε οτι ΔΕΝ εκλεγεται προεδρος.Ειπαμε να μην λες προσωπικες επιθυμιες,θα εχουμε εκλογες και μαλιστα συντομα.Εχουμε και τις προεδρικες
εκλογες μην το ξεχνας.
Δεν νομιζω ρε φιλε. Και απο πού να το αφαιρεσω?Σωστός, λίγο παραπάνω η ΧΑ
Eννοειται οτι θεωρω οτι ειναι πιθανοτερο να εχουμε εκλογες τον Φεβρουαριο απο το να μην εχουμε. Τα νουμερα κανονικα λενε οτι ΔΕΝ εκλεγεται προεδρος.
δε βγαινεις ε?Δεν νομιζω ρε φιλε. Και απο πού να το αφαιρεσω?
17 Νοεμβριου 1974.Χειμωνα δεν κανει ποτε εκλογες κομμα κυβερνησης... ΝΟΜΟΣ !!!!
Φθινοπωρο θα γινουν ... αν γινουν... αν καταλαβα καλα ειπε ο Μαλελης τωρα στον ΣΚΑΙ οτι η διαφορα του Συριζα με την ΝΔ ειναι 5 μοναδες (δεν προσεχα νομιζω πως αυτο ακουσα)
Υποθεσεις κάνουν. Μαλακιζονται για να περασει η ωρα.Χειμωνα δεν κανει ποτε εκλογες κομμα κυβερνησης... ΝΟΜΟΣ !!!!
Φθινοπωρο θα γινουν ... αν γινουν... αν καταλαβα καλα ειπε ο Μαλελης τωρα στον ΣΚΑΙ οτι η διαφορα του Συριζα με την ΝΔ ειναι 5 μοναδες (δεν προσεχα νομιζω πως αυτο ακουσα)
Τύπε εκλογές θα γίνουν εάν το Σύριζα συγκεντρώσει παραπάνω απο την ΝΔ και την Ελιά σε άθροισμαΧειμωνα δεν κανει ποτε εκλογες κομμα κυβερνησης... ΝΟΜΟΣ !!!!
Η Εταιρεια που εκανε τα εξιτ πολλ για την ιστοσελιδα του Χατζηνικολαου διαφωνει με τα ποσοστα των εξιτ πολλς των υπολοιπων
Εχουν και αυτοι θεμα μεταξυ τους
17 Νοεμβριου 1974.
5 Νοεμβριου 1989.
Οντως χειμωνα (Δεκεμβριο, Ιανουαριο, Φεβρουαριο) δεν εχουν γινει ποτέ.
Μπορούν ομως να γινουν Μαρτιο, αν η πρωτη ψηφοφορια για τον Προεδρο γινει αρχες φεβρουαριου.
Εγω όποτε βρισκω εξιτ πολ, σπευδω να ψηφισω ψεματα, και παροτρυνω ολους τους γνωστους μου να κανουν το ιδιο.Στα έξιτ πόλ, ο καθενας δηλώνει πλεον ό,τι του κατεβει και αυτό το πράττει συνειδητά.