asia_fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ε ναι 24+7=31, 30 με 32% κατι τετοιοΕγω ρωτησα ποσο βλεπεις μαζι ΝΔ+ελια.
Πανω απο 30%? Πόσο?
ε ναι 24+7=31, 30 με 32% κατι τετοιοΕγω ρωτησα ποσο βλεπεις μαζι ΝΔ+ελια.
Πανω απο 30%? Πόσο?
σιγουρα θα εχουν πανω απο συριζα
4-5% μπροστα ο συριζα αλλα με ενα 7% που θα παρει σιγουρα η ελια θα εχουν οι σαμαροβενιζελοι οριακα παραπανω, παντως με ενα 5% μπροστα ο συριζα και ο βενιζελος να μη ριξει τη κυβερνηση
1-2 βουλευτες στους επομενους μηνες θα λακισουν αλλωστε το πολυ σε 8 μηνες λογω προεδρου
θα εχουμε εκλογες, αρα απ τη δευτερα οτι και να γινει (μπροστα ο συριζα ειτε με 3 ειτε με 5 μοναδες)
μπαινουμε σε προεκλογικη περιοδο
Αντε παλι τα ιδια. Να το ξαναπω λοιπον.Εσύ ακόμα πιστεύεις ότι θα βγει τρίτο κόμμα το ποτάμι; Που η μόνη προεκλογική θέση που έχει είναι "Να μη βγει τρίτη η ΧΑ";
Ποτάμι,Ανελ,Δημαρ και Πασοκο-ελιά θα πάθουν μεγάλη νίλα,άσε τον alex να τραγουδάει.Εσύ ακόμα πιστεύεις ότι θα βγει τρίτο κόμμα το ποτάμι; Που η μόνη προεκλογική θέση που έχει είναι "Να μη βγει τρίτη η ΧΑ";
Εαν αυτο το νουμερο βγει αλληθινο μετα απο τοσα ψεματα και τοση κοροιδια καλυτερα να παμε να πνιγουμε ομαδικως.ε ναι 24+7=31, 30 με 32% κατι τετοιο
Αντε παλι τα ιδια. Να το ξαναπω λοιπον.
Βλεπω ΝΔ 25, Συριζα 25, Ποταμι 10 και ΧΑ 8,5.
Εχω πει επισης, οτι εαν τελικα το ποταμι πεσει σε μονοψηφιο, τοτε η διαφορα του απο το 10, θα ειναι η διαφορα Συριζα-ΝΔ.
Δηλαδη το πολυ ΝΔ 25, Συριζα 27, Ποταμι 8 (οπότε πεφτει τεταρτο) και ΧΑ 8,5 (που ανεβαινει τριτη).
Σαφες ελπιζω.
οτι δε θα παρει κατω απο 20% σε βαζω
οι προβλεψεις ειναι με την εγγυηση της αλεξ πολλς? ;)Αντε παλι τα ιδια. Να το ξαναπω λοιπον.
Εχω πει επισης, οτι εαν τελικα το ποταμι πεσει σε μονοψηφιο, τοτε η διαφορα του απο το 10, θα ειναι η διαφορα Συριζα-ΝΔ.
Δηλαδη το πολυ ΝΔ 25, Συριζα 27, Ποταμι 8 (οπότε πεφτει τεταρτο) και ΧΑ 8,5 (που ανεβαινει τριτη).
Σαφες ελπιζω.
Αντε παλι τα ιδια. Να το ξαναπω λοιπον.
Σαφες ελπιζω.
ειπα 20%Α ,τώρα το μείωσες !
Εσύ είπες ότι είναι σίγουρο 22- 26 % .
Ωραία ,ας ...μοιράσουμε τη διαφορά !
Βάζεις στοίχημα ότι η ΝΔ θα παρει το πολύ 20,99 % ;
( αναθεωρώ το 18,99 % ,λόγω της ΑΠΟΧΗΣ )
H Xρυσή Αυγή πόσο λες θα πάρει;ειπα 20%
19.99% κερδιζεις , 20,01% κερδιζω (χανεις)
τελευταια προσφορα
ασχετα αν πιστευω οτι θα παρει πανω απο 22% (το θεωρω σιγουρο)
θελω να ειμαι και εξασφαλισμενος![]()
και δινω αερα 2 μοναδες![]()
Το στοιχημα μπηκε προ ημερων με 19%, αρνουμαι ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΗ του.Ωραία ,ας μοιράσουμε τη διαφορά .
Αφού εσύ πιστεύεις ότι η ΝΔ θα παρει περίπου 25 % ,
ενώ εγώ είπα για < 18,99 % .
Επειδή θα υπάρξει ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ .
Το στοίχημα είναι : ΝΔ < 20,99 %
Λεφτά έχεις παίξει ή διαγραφή;Το στοιχημα μπηκε προ ημερων με 19%, αρνουμαι ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΗ του.
100 ευρω.Λεφτά έχεις παίξει ή διαγραφή;
ειναι απροβλεπτη, νομιζω οτι λογω του φοβου της μεγαλης διαφορας στη πρωτια του συριζαH Xρυσή Αυγή πόσο λες θα πάρει;![]()
ειπα 20%
19.99% κερδιζεις , 20,01% κερδιζω (χανεις)
τελευταια προσφορα
ασχετα αν πιστευω οτι θα παρει πανω απο 22% (το θεωρω σιγουρο)
θελω να ειμαι και εξασφαλισμενος![]()
και δινω αερα 2 μοναδες![]()
4x100e ή 100e και για τα τέσσερα;100 ευρω.