kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
ρε να πάνε στο διάολο ΝΔ και ΠΑΣΟΚΟΕΛΙΕΣ γίνεται ?? ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ παρακλάδια τους, κάτι ΜΝΗΜΑΡ, πολυδωρας τζημερος και λοιποι
α ο ζορο τυπε?
ρε να πάνε στο διάολο ΝΔ και ΠΑΣΟΚΟΕΛΙΕΣ γίνεται ?? ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ παρακλάδια τους, κάτι ΜΝΗΜΑΡ, πολυδωρας τζημερος και λοιποι
Ο Αλεξ ειναι στον κοσμο του τυπεo αλεξ εχει πληροφοριες για 1-2 μοναδες μπροστα η νδ τυπε![]()
ο κινεζοκύπριος σαολίν
ξεκιναω προβλεψη ευρωεκλογων
βαση δημοσκοπησεων και δικιας μου εκτιμησης
ας βαζει ο καθενας τα δικα του
ΣΥΡΙΖΑ 27
ΝΔ 23
ΝΕΟΝΑΖΙ 9
ΠΟΤΑΜΙ 8
ΚΚΕ 7
ΠΑΣΟΚΟΕΛΙΑ 6
ΑΝΕΛ 5
ΔΗΜΑΡ 4
ΓΕΦΥΡΕΣ 3
ΛΟΙΠΟΙ 7
ΝΔ - 12 (7.6%)
ΣΥΡΙΖΑ - 21 (13.3%)
ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ) - 3 (1.9%)
ΧΑ - 54 (34.2%)
ΑΝΕΛ - 3 (1.9%)
ΚΚΕ - 2 (1.3%)
ΔΗΜΑΡ - 0 (0%)
ΠΟΤΑΜΙ - 8 (5.1%)
ΛΑΟΣ - 12 (7.6%)
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ - 0 (0%)
ΔΡΑΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ - 9 (5.7%)
ΑΝΤΑΡΣΥΑ - 4 (2.5%)
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - 6 (3.8%)
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ - 4 (2.5%)
ΕΕΚ Τροτσκιστές - 2 (1.3%)
ΕΠΑΜ - 4 (2.5%)
ΔΡΑΧΜΗ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ - 4 (2.5%)
ΣΧΕΔΙΟ Β - 1 (0.6%)
ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ - 0 (0%)
ΟΑ ΚΚΕ - 0 (0%)
ΜΛ ΚΚΕ - 1 (0.6%)
ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ - 1 (0.6%)
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ - 3 (1.9%)
ΔΞ - ΔΑ - 4 (2.5%)
Σύνολο ψηφοφόρων: 156
Δηλαδη ρε μαγκες, βαση τις ψηφοφοριας μεχρι τωρα το 1/3 του σαιτ ειναι χρυσαυγουλα![]()
οτι να ναι
![]()
Tα οποια συνολικα θα παρουν 0,5%.Έχεις πέσει έξω εντελώς σε τρία πράγματα.
Κατάταξη
Ποσοστό Χ.Α
Ποσοστό λοιπών.
Αυτά τα ενδεικτικά 9 μπορούν ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ συγκεντρωτικά όλα μαζί να φτάσουν το 7%. Κ μένουν άλλα 25 σκέψου...
Βασει δημοσκοπησεων ειπες?ξεκιναω προβλεψη ευρωεκλογων
βαση δημοσκοπησεων και δικιας μου εκτιμησης
ας βαζει ο καθενας τα δικα του
ΣΥΡΙΖΑ 27
ΝΔ 23
ΝΕΟΝΑΖΙ 9
ΠΟΤΑΜΙ 8
ΚΚΕ 7
ΠΑΣΟΚΟΕΛΙΑ 6
ΑΝΕΛ 5
ΔΗΜΑΡ 4
ΓΕΦΥΡΕΣ 3
ΛΟΙΠΟΙ 7
public issueΒασει δημοσκοπησεων ειπες?
Ποια δημοσκοπηση δινει 4 μοναδες μπροστα τον Συριζα?
Οσο για την Χρυση Αυγη, τριτο κομμα με τιποτα...
Ειπα οτι θα μιλησω γι αυτα την επομενη εβδομαδα, σε ζωνη υψηλης επισκεψιμοτητας ωστε να γινουν απολυτως σαφεις οι θεσεις μου.public issue
για βαλε μας και συ τα δικα σου προγνωστικα
η δεν θα εκτεθεις? ;)
Κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι, εκτος απροοπτου. Απο Δευτερα θα εκθεσω λεπτομερως.Και το ξαναλέω.. Πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές θα είναι η ΝΔ
την ανέφερα απλά επειδή υπάρχει..απ'όσα βλέπω και ακούω γύρω μου , αποψη μου είναι ότι αν δε γίνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΛ. από κάποιον στη ΝΔ, στις εκλογές θα είναι πρώτο κόμμαΕιναι δυνατον να διδεται εστω και η ελαχιστη σημασια στη δημοσκοπηση του Κουλογλου, που ειναι...υποψηφιος ευρωβουλευτης του Συριζα? Εχουμε απωλεσει ΚΑΘΕ σοβαροτητα?
Ε τοτε να κανει και ο Κεφαλογιαννης μια δημοσκοπηση και να λεει ο,τι θελει.
Ισχυρό προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας δίνει δημοσκόπηση της Palmos Analysis, τόσο για τις ευρωεκλογές, όσο και για ενδεχόμενες εθνικές εκλογές.
Αναλυτικότερα, στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 21,5%, έναντι 18,1% της Νέας Δημοκρατίας (διαφορά 3,4 μονάδων), και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 7,3%, το Ποτάμι με 6,9%, το ΚΚΕ με 3,4%, η Ελιά με 2,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,2%, ο ΛΑΟΣ με 1,7%, η Δημοκρατική Αριστερά με 1,4% και οι Οικολόγοι Πράσινοι με 0,7%. "Άλλο κόμμα" απαντά το 5,6%, ένα 3,8% δηλώνει ότι δε θα ψηφίσει, Λευκό ή Άκυρο επιλέγει το 1,6%, ενώ οι αναποφάσιστοι ανέρχονται σε ποσοστό 16,2%, με ένα επιπλέον ποσοστό 7% να αντιστοιχεί στο "Δεν Ξέρω/Δεν Απαντώ".
Στην πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές, το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνά τις 5 μονάδες, καθώς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται με 26,5%, έναντι 21,4% της Νέας Δημοκρατίας, και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 7,2%, το Ποτάμι με 5,2%, το ΚΚΕ με 3,9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3%, το ΠΑΣΟΚ με 2,2%, ο ΛΑΟΣ με 1,9%, η Δημοκρατική Αριστερά με 1,1% και οι Οικολόγοι Πράσινοι με 0,5%. "Άλλο Κόμμα" απαντά το 4,7% των ερωτηθέντων, ένα 3,2% δηλώνει πως δε θα ψηφίσει, ένα επιπλέον 1,2% επιλέγει Λευκό ή Άκυρο, ενώ οι αναποφάσιστοι ανέρχονται στο 12,8%, με ένα επιπλέον 5% να αντιστοιχεί στο "Δεν Ξέρω/Δεν Απαντώ".
Στην παράσταση νίκης για τις εθνικές εκλογές, οι ψηφοφόροι μοιράζονται ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ (41%) και τη Νέα Δημοκρατία (39%), ενώ μοιρασμένοι είναι οι ψηφοφόροι και για το αν θα πρέπει η κυβέρνηση Σαμαρά να ολοκληρώσει την τετραετία, με το 51% να απαντά θετικά και το 45% αρνητικά.
Καταλληλότερος πρωθυπουργός αναδεικνύεται από το 40% ο Αντώνης Σαμαράς, με τον Αλέξη Τσίπρα να συγκεντρώνει ποσοστό 27% και τον... κανένα 29%.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε διάστημα τεσσάρων ημερών, από τις 28 Απριλίου ως τη 1 Μαΐου, σε 1.006 ψηφοφόρους από όλη τη χώρα, από την Palmos Analysis για λογαριασμό της ιστοσελίδας tvxs.gr.
Πλην "αιφνιδίου εκλογικου ατυχηματος" οπως λενε χαρακτηριστικά.την ανέφερα απλά επειδή υπάρχει..απ'όσα βλέπω και ακούω γύρω μου , αποψη μου είναι ότι αν δε γίνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΛ. από κάποιον στη ΝΔ, στις εκλογές θα είναι πρώτο κόμμα