memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ο παπαζολης ειναι τυποςρε φιλε να σε ρωτησω κατι εχεις γραφτει πριαν απο 3 μερες και τις μισες μερες τις εχεις ξοδεψει μπροστα απ το μπου....μπορεις να μου το εξηγησεις πως γινεται αυτο???
ο παπαζολης τυπε ειναι το πιο γρηγορο ριφρες του νετ ;)ρε φιλε να σε ρωτησω κατι εχεις γραφτει πριαν απο 3 μερες και τις μισες μερες τις εχεις ξοδεψει μπροστα απ το μπου....μπορεις να μου το εξηγησεις πως γινεται αυτο???
εμιρατο θα κανει την ελλαδα τυπε550.000 προσληψεις και ανεβαινει καθε μερα, το σαββατο λενε θα δωσει και τη γυναικα του.
κανει ριφρες πιο γρηγορα και απο τη σκια τουο παπαζολης ειναι τυπος![]()
παντως τυπε, αμα εβλεπες τη χοντρη που του πασαρε ο αλεξ να γαμησει, θα ρωτουσες γιατι δεν εχει περασει και τις αλλες μισες :Sρε φιλε να σε ρωτησω κατι εχεις γραφτει πριαν απο 3 μερες και τις μισες μερες τις εχεις ξοδεψει μπροστα απ το μπου....μπορεις να μου το εξηγησεις πως γινεται αυτο???
ρε φιλε να σε ρωτησω κατι εχεις γραφτει πριαν απο 3 μερες και τις μισες μερες τις εχεις ξοδεψει μπροστα απ το μπου....μπορεις να μου το εξηγησεις πως γινεται αυτο???
ρε φιλε να σε ρωτησω κατι εχεις γραφτει πριαν απο 3 μερες και τις μισες μερες τις εχεις ξοδεψει μπροστα απ το μπου....μπορεις να μου το εξηγησεις πως γινεται αυτο???
αλεξ71 γιατί έκανες κλώνο;τυπε θα ειδε αυτο το βιντεο με τον καλλιτεχνη Κιμουλη και θα παθιαστηκε πολιτικα ο συνφορουμιτης
σοβαρη καταγγελια αυτη τυπεαλεξ71 γιατί έκανες κλώνο;![]()
σοβαρη καταγγελια αυτη τυπε
τυπε καταγγελια γροθια στο κατεστημενο
http://[URL unfurl="true"]www.peoplegreece.com/wp-content/uploads/2013/08/13/spiros-papadopoulos.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Nτάξει γαμιέσαι :2funny: :2funny:
τυπε θα ειδε αυτο το βιντεο με τον καλλιτεχνη Κιμουλη και θα παθιαστηκε πολιτικα ο συνφορουμιτης
Ο Μάης θα είναι του Αλέξη..Γενεες 14 θα τον περάσουν οι σύντροφοι από Δευτέρα.τυπε θα ειδε αυτο το βιντεο με τον καλλιτεχνη Κιμουλη και θα παθιαστηκε πολιτικα ο συνφορουμιτης
Δύο στρατηγούς έχει η Χ.Α. ψηφοδέλτιο,τυχαίο;;;![]()
Πρώην έστω.τι στρατηγούς ρε μαλάκα... αυτοί είναι ε.α. (εν αχρηστεία και ΠΕΕ/ΠΟΕ)
Πρώην έστω.
Καλά ρε μαλάκα θα αμφισβητήσεις και ότι η Χ.Α. έχει μεγάλη συμπάθεια στους ένστολους;
Για αχρηστία και απόσυρση μόνο εσύ είσαι,δυστυχώς για σένα,ένα τσουβάλι σκατά και τίποτα άλλο. :-τι πρώην ρε παπάρα... εν αχρηστεία είναι και Πέραν Επιτοπίου Επισκευής/Πέραν Οικονομικής Επισκευής... για σκράπ καλοί είναι..
θα κονομήσει η ΧΑ αν τους πουλήσει παρέα με τα παράσημα...