wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
Ειναι πολυσυλλεκτικός δεν έχει θέμακαι κνιτισσες τυπε
για να γεφυρωσουν το χασμα![]()
Ειναι πολυσυλλεκτικός δεν έχει θέμακαι κνιτισσες τυπε
για να γεφυρωσουν το χασμα![]()
ποιος ειναι αυτος τυπε?![]()
στον παπαζολη εστειλε μια χοντρη ομως :SΕιναι πολυσυλλεκτικός δεν έχει θέμα![]()
Δεν ξερεις να διαβαζεις?Ειπα μεχρι τον Αυγουστο θα σου εχω απαντησει που τραβηχτηκε αυτη η φωτο...
Ενταξει αρχιζει κ εμφανιζεται..αλλα για την 2η θα σου λυσω την απορια....πριν τον Αυγουστο...Εκτος εαν ξερεις εσυ κατι
αυτη δεν ητανε απλα χοντρη τυπε, αυτη ητανε παντου :Sστον παπαζολη εστειλε μια χοντρη ομως :S
Δεν ξερω τυπε...αλλα θα μαθω το χρωσταω στον συναγωνιστη τραμουνιτσαποιος ειναι αυτος τυπε?![]()
Ναι ενώ αυτόςστον παπαζολη εστειλε μια χοντρη ομως :S
εεεε τωρα βιαζεσαι?????? ειναι μακρυα για να τον ρωτησω....αλλα μεχρι τον Αυγουστο θα εχω παει εκει που ειναι κ θα τον ρωτησω...! Εχω περιθωριο μεχρι 31/7 μην βιαζεσαιεδώ πάντως λες άλλα...
ότι θα μου λύσεις την απορία για την φωτό πριν τον Αυγουστο.. που σημαίνει ότι ξέρεις ποιός είναι (προφανώς εσύ) και απλά καθυστερείς να απαντήσεις...
αμα δεν σου σπασουν κανα πλευροΝαι ενώ αυτόςαδύνατες...
![]()
Respect στις χοντρές πάντως,τα δίνουν όλα![]()
Εαν ημουν εγω ρε θα ειχα αυτοκτονησει....Με αυτη την φατσα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αντε στην χειροτερη τζιμερο θα υποστιριζαεδώ πάντως λες άλλα...
ότι θα μου λύσεις την απορία για την φωτό πριν τον Αυγουστο.. που σημαίνει ότι ξέρεις ποιός είναι (προφανώς εσύ) και απλά καθυστερείς να απαντήσεις...
εεεε τωρα βιαζεσαι?????? ειναι μακρυα για να τον ρωτησω....αλλα μεχρι τον Αυγουστο θα εχω παει εκει που ειναι κ θα τον ρωτησω...
την πηγε λεει και στο σουβλατζιδικο που ειχε φαει ο παπαζολης περισυ καιτον πηγαινε μαρουλι 3 μερες και αυτη δε καταλαβε τιποτα :Sαμα δεν σου σπασουν κανα πλευρο
εγω αναφερόμουν σε κομματικά κριτήριαστον παπαζολη εστειλε μια χοντρη ομως :S
Όσοι ψηφίζουν Τζήμερο είναι κάτι σαλιγκάρια που παλιά ψήφιζα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.Εαν ημουν εγω ρε θα ειχα αυτοκτονησει....Με αυτη την φατσα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αντε στην χειροτερη τζιμερο θα υποστιριζα
Ε είμαστε ευγενικοί με τις κυρίες δεν λέμε ποτέ όχι,μου το έμαθε ο δάσκαλος και προσεχώς γαμιάς σου αυτό.εγω αναφερόμουν σε κομματικά κριτήρια
Πάντως κ ο παπαζολης ενω την ειδε, δεν ειπε οχι...
Εαν ημουν εγω ρε θα ειχα αυτοκτονησει....Με αυτη την φατσα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αντε στην χειροτερη τζιμερο θα υποστιριζα
Για δωσε λεπτομεριες...σαν κατι να ξερεις εσυ....! Μηπως ξερεις που θα τον βρω?Όσοι ψηφίζουν Τζήμερο είναι κάτι σαλιγκάρια που παλιά ψήφιζα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
ο τζη ειναι τυποςΌσοι ψηφίζουν Τζήμερο είναι κάτι σαλιγκάρια που παλιά ψήφιζα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
εγω αναφερόμουν σε κομματικά κριτήρια
Πάντως κ ο παπαζολης ενω την ειδε, δεν ειπε οχι...